mkdugi 16.12.08, 17:19 Witam , mam pytanko gdzie kupic w miare tani przenosny czujnik detektor gazu do sprawdzania szczelnosci instalacji gazowych .na Allegro cena to okolo 500 zeta ,czy są tansze ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: detektor gazu 20.12.08, 22:17 Jasne, spryskiwacz z wodą i mydłem, pryskasz na połączenia rur i masz wynik w postaci bąbelków. Najskuteczniejszy "czujnik". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: detektor gazu IP: *.acx.pl 17.05.09, 21:06 Witam, Zanim zdecydujesz się na zakup z allegro, detektora za 500 zł sprawdz czy urządzenie posiada atest i certyfikat GIG. Z tego co mi wiadomo porządny detektor nie wymagający kalibracji kosztuje od 1000 do nawet 1800. Polecam: www.gazpom.com - profesjonalne doradztwo i9 najwyższej jakości sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rbr ecom Polska Re: detektor gazu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 14:20 Nie cena ale jakość świadczy o przydatności produktu. Zarówno detektor za 500 zł jak i za 1500 zł nadaje się do sprawdzania nieszczelności instalacji gazowych. Nie każdego stać na Porsche a Fiat też jedzie. są detektory tańsze i droższe. Są z papierami i bez. Czy te z papierami są lepsze? W naszej ofercie są różne typy detektorów zarówno te najtańsze od 400 zł jak i te najdroższe za 899 zł. Do wyboru do koloru. www.rbr.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś