Gość: marim IP: 62.233.135.* 04.11.03, 07:49 Proszę użytkowników o podzielenie się opiniami. Zastanawiam się nad kupnem pralki tej firmy, warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marim Re: Pralki LG ??? IP: 62.233.135.* 12.11.03, 07:56 Naprawdę nikt nie ma pralki tej firmy? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scyzor Re: Pralki LG ??? IP: *.otto.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 10:41 Ja mam od niedawna. Nie pamietam symbolu ale jest to jest jedna z nielicznych frontowych pralek na rynku, ktora zabiera 5 kg wsadu a ma 45 cm glebokosci. No jest jeszcze Whirpool ale ten znowu kosztuje ponad 1900 zl. Oczywiscie mowa o pralce z 800 obr./min. jedyna jej wada to chyba tylko dosc spory (w porownaniu do konkurencji pobor wody - ok. 60 litrow a Whirpool 49) Jezeli szukasz plytkiej pralki. do ktorej chcesz zapakowac standartowa ilosc prania to polecam. Niestety na temat trawalosci nie moge nic poiedziec, bo amma ja dopiero pare miesiecy. Icywiescie dla mnie najlepsze pralki to Miele ale do mojej lazienki niestety sie nie mieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś