sym-fon 23.01.09, 14:02 Jestem na etapie planowania ogrzewania w nowo wybudowanym domu zainteresowała mnie oferta na kominki firmy KRATKI czy możecie sie wypowiedzieć coś na ten temat bedę wdzięczny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grupa_psb Re: wybór kominka 28.01.09, 10:04 Firma Kratki oferuje wkłady kominkowe różnych producentów. Parametry i charakterystyka urządzeń nie budzą zastrzeżeń. Ceny także nie są wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
sym-fon Re: wybór kominka 04.02.09, 14:46 DZIEKUJE ZA POMOC MÓJ WYBÓR PADŁ AKURAT NA FIRMĘ KRATKI Z TEGO WZGLĘDU IZ POSIADAJĄ BARDZO DUŻY ASORTYMENT KOMINKÓW JAK I RÓWNIEŻ OPRZYRZĄDOWANIE DO NICH WIDAĆ ZE TO SOLIDNA FIRMA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: wybór kominka IP: 213.192.88.* 04.02.09, 14:55 no i dodatkowo jesteś w niej zatrudniony jako handlowiec hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kemper Re: wybór kominka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 15:04 Co do kominków, to najlepiej wybrać taki który będzie tani, a jednocześnie nie rozwali się po jednym sezonie. Ze swojej strony mogę polecić wam te produkty: archonhome.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: wybór kominka IP: 81.219.169.* 21.02.14, 00:23 Mnie podoba się u nich ten: archonhome.pl/produkt/m5178f4fa3caa1/kominek-jas-6-kw bo jest mały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginnny Re: wybór kominka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 15:43 Hej, moim zdaniem lepsze są biokominki :) Nie trzeba w nich palić drewnem (ochrona środowiska), są łatwiejsze w utrzymaniu i nie ma ryzyka uduszenia dymem. Może więc lepiej przemyśleć i spróbować takiego rozwiązania? :) ------------------------- Biokominki w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
anjolka77 Re: wybór kominka 28.02.15, 17:02 My do domu wybraliśmy piękny kominek, trochę za niego zapłaciliśmy, zatrudniliśmy fachowca i się okazało, że coś źle podłączył. W pewnym momencie byłam przerażona, bo w całym domu śmierdziało dymem! Musiałam się użerać z reklamacjami, nerwów się najadłam co niemiara. Jednak oprócz dobrej jakości produktu ważny jest też dobry montaż! Odpowiedz Link Zgłoś