ichi51e 07.02.09, 11:19 Ogrod piekny. Wyrazy podziwu. Tylko po kigo grzyba do artykulu daliscie ten bazarowy, chinski zestaw herbaciany z czarna herbata... przeciez nie o tym bylo chyba w artykule... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarzyccy Ogród japoński - herbaciany 11.07.09, 10:00 Komplet porcelany do herbaty z czarkami do ogrodu herbacianego to podsumowanie całego artykułu - to cel naszej podróży po ogrodzie japoński, to cel całego artykułu, bo po co ogród japoński i pawilon jerbaciany? Czy tylko sztuka dla sztuki? Czy tez celem jest wypicie w nim filiżanki zielonej herbaty przygotowanej w specjalnej ceremonii zaparzania z myciem herbaty łącznie. Bardzi mi sie podoba artykuł i równiez tworzę taki ogród a teraz szukałam wzorów do budowy pawilonu herbacianego. Mam juz piekne oczko wodne i japońskie karpie koi - cudowne, nad brzegiem wzgórze z 10 bonsai oraz wieloma kulkami w róznych odcieniach zielnie - cos pieknego. Teraz przyszedł czas na zbudowanie paliwonu. Bedę wdzięczna za kazda radę fachowca co do tego pawilonu. Mój e-mail: renata@zarzyccy.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś