Gość: kasia IP: 213.195.142.* 20.11.03, 16:20 Witam gorąco. Właśnie kończę w Warszawie urządzanie mojego nowego "gniazdka" i szukam ładnych firan i zasłon, które nie zrójnują mojego domowego budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bella Re: FIRANY-ZASŁONY IP: *.pro-futuro.com 20.11.03, 16:41 Za szybko..... Ja kupowałam w OBI i ku mojemu zdziwieniu nie mieli strasznie wygórowanych cen. Są oczywiście niektóre gdzie cena przyprawia o zawrót głowy. Grunt to odpowiednie upięcie i efekt murowany. im Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: FIRANY-ZASŁONY IP: 213.38.32.* 20.11.03, 17:52 Widzialam piekne rzeczy w dekorze w galerii handlowej targowek. Przepiekne zaslonki, firanki, i inne rzeczy oczywiscie tez. Niestety minusem jest cena. Za jedna zaslonke biala (no ale piekna jest!) o szerokosci 110 cm dlugosc 230 chcili bodajze 250 zl, czy moze nawet wiecej :( Jak tak sobie pomysle o wszystkich oknach :( Ale i tak uciulam - nie chce miec takich tradycyjnych, obwislych, brzydkich zaslon. Polecam goraco sklep bo mozna usiasc z wrazenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: FIRANY-ZASŁONY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 22:08 Piękne i tanie, pod PKiN w Hali Kupieckiej. Zasłony takie jak w OBI (po 70- 90zł) lub w TTW Opex (po 130-170zł) ale centa to ok 30-50zł. Dużo pięknych wzorów. Jeszcze nie kupiłem ale oglądałem i wiem że tam kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: FIRANY-ZASŁONY IP: *.chello.pl 21.11.03, 18:58 Kasiu wczoraj przeczytałam wrażenia "Anonima" po obejrzenia firan i zasłon w Hali Kupieckiej pod PKiN. Byłam tam dzisiaj po 2 tygodniach poszukiwań i w 100% potwierdzam wszystko co napisał. Stoisko nr. E-51 dwie miłe panie,pełny profesjonalizm,bogaty wybór materiałów,kolorów i dodatków.A najlepsze w tym wszystkim jest to że dokonałam wyboru i zakupu (zaliczka)4,5mb i 2,5m wysokości+dodatki+wykonanie 680 zł.Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: FIRANY-ZASŁONY IP: *.chello.pl 23.11.03, 18:25 Ja kupowałam firany i zasłony w sklepie Romantica na ulicy Miodowej. Wybór jest przebogaty i wbrew temu że sklep jest na Starówce ceny są naprawdę zróżnicowane, nawet nizsze niż w sklepach na Ursynowie czy w Jupiterze. Ostatnio były tam spore przeceny, nawet o połowę taniej można było kupić zasłonki wychodzące z kolekcji (moja mama oczywiście nie mogła się oprzeć takiej pokusie) Panie są bardzo miłe i świetnie dobrały mi rodzaj upięcia. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś