pyot 11.06.09, 20:04 Witam. Pytanie do wykonawców. Jakie macie sposoby montażu lakierowanej deski teak w łazience (posadzka),czy ostatni rząd kafli nakładacie na deski,czy też deskę docinacie do już gotowych okładzin ściennych ? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grupa_psb Re: Teak w łazience. 15.06.09, 13:38 Poziom podłogi drewnianej i ceramicznej powinien być taki sam. Jeśli drewno ma wszystkie boki dobrze polakierowane, można dociąć płytki, ale te docinane powinny się znaleźć przy ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyot Re: Teak w łazience. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 19:04 Mam na myśli,o czym pisałem - okładziny ścienne. Chcę konfrontacji mojego wykonania z innym... Najczęściej(z wyjątkami),zaczynam od glazury naściennej.Później korek po obwodzie i ciasno deska na posadzkę. Interesuje mnie,czy ktoś zostawia ostatni rząd kafli nie przyklejony - montuje podłogę po czym docina brakujące kafle...,tu pozostanie mi chyba samemu sprawdzić :) Pozostają jeszcze listwy, lecz w myśl zasady De gustibus... Niemniej dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś