Gość: robert IP: *.chello.pl 29.12.03, 01:02 Przymierzam sie do zakupu pieca tej firmy. Czy macie jakies doswiadczenia z ta marka? Dzieki za odpowiedz. R. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cn Re: Piece Saunier Duvall czy warto? IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 02:05 mam takowy z 98 roczku model themis 23e no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Piece Saunier Duvall czy warto? IP: *.chello.pl 29.12.03, 12:59 Polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cn Re: Piece Saunier Duvall czy warto? IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 06:57 polecam wspomne ze sasiad ma taki sam rocznik i se chwali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Piece Saunier Duvall czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 23:28 ja mam isomax 28 i mój sosiad ma taki sam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Piece Saunier Duvall czy warto? IP: *.chello.pl 30.12.03, 01:04 Czy sa OK? Czy sa niezawodne i energooszczedne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Piece Saunier Duvall czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 11:19 powiem ci że jak się go dobrze ustawi to są ekonomiczne ale koniecznie musisz mieć regulator pokojowy ,nie wiem jak inne piece tej firmy ale isomax to piec inteligentny ,ma jakeś tam swoje ok 2000 tyś progromów i dopasowuje je sobie,co do awaryjności to nie wiem bo to nowy piec ale serwis mówił że nie ma z nimi problemów ,zresztą to i tak grupa Vailant takż myśle ze z serwisem nie powinno być kłopotów,i tak ponoć czesci dla różnych firm robią te same fabryki tak więc czy to vailant czy buderus i tak czesc cześci jest taka sama Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Piece Saunier Duvall czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 11:30 Pytasz czy warto? to trudne pytanie ale myśle że nie będziesz żałował ,te piece nie są drogie ,jest troszeczkę biedniejsza wersja isotwin bardzo chwalona a cena niska ,kolega ma Vismmana vitogas czy coś takiego i jak zobaczył co potrafi moje cacuszko to się trochę zdziwił a jak mu powiedziałem ile dałem to doznał szoku ,wolę te pieniązki które mi zostały dorzucić za parę lat do nowego pieca bo i technologia bedzie wtedy wyższa Odpowiedz Link Zgłoś