Gość: Robert IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 18:50 Czy macie ochotę porozmawiać na temat Augustowa, perełki Podlasia? Co sądzicie o dniu dzisiejszym i przyszłości naszego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cruse Re: Augustów jaki jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 19:20 Augustów uważam za naprawdę pięny, natomist drażnią mnie ludzie "w sportowych wdziankach", którzy psuja klimat tego uroczego miasteczka. Mimo, że Policje można spotkać na ulicach dosyc często, nie czułem się bezpieczny wracając z "Hadesu" obok Albatrosa. Trzeba cos z tym zrobić! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasan Re: Augustów jaki jest IP: *.acnielsen.pl 08.06.01, 10:56 Mam pytanko?Czy nadal funkcjonuje bar przy parku zaraz przy dworcu PKS? Pamietam ze podawany byl tam kilka lat temu swietny gyros. Czy nadal jest i czy jest rownie swietny co kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Augustów jaki jest IP: 193.0.71.* 08.06.01, 12:57 Gość portalu: hasan napisał(a): > Mam pytanko?Czy nadal funkcjonuje bar przy parku zaraz przy dworcu PKS? > Pamietam ze podawany byl tam kilka lat temu swietny gyros. > Czy nadal jest i czy jest rownie swietny co kiedys? Bar jest i mozna w nim zjesc swietne dania choc sam "lokal" nie jest nadzwyczajny... Zdecydowanie wole palaszowac rybke na tarasie w "Albatrosie" przy przystani. Pozdrawiam wszystkich milosnikow Augustowa i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac Re: Augustów jaki jest IP: *.gazeta.pl 08.06.01, 16:32 piekne miasto no i te pyszne jagodzianki na rynku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Augustów jaki jest IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 21:41 Super, dzieki za kontakt. Chociaż mam wrażenie, że z Augustowa jestem na razie pierwszy. Z dresiarzami jest kłopot, to fakt. Ale chyba zdecydowanie rzadziej niż gdzie indziej. Policję też na widać dosyć czesto, to czasami uspokaja. zapraszamy do nas na wyciąg narciarski (narty wodne). To chyba pierwszy taki wyciąg w Polsce. I jest tani. Poza tym to powietrze i rybki prosto z jeziora... Pozdrowionka Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruse Re: Augustów jaki jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 21:38 Cześć! Nawet mimo tych dresiarzy, w tym roku mam zamiar znowu wpaść do Twojego uroczego miasteczka z przyjaciółmi. Możesz mi polecić jakieś przyzwoite i niezbyt drogie miejsce gdzie można zrzucić bagaże i się czasem przesłać? :) Najlepiej gdzieś blisko jeziora Necko albo Netty (może telefony?). W zeszłym roku mieszkaliśmy na małym polu namiotowym naprzeciwko cmentarza!!! To raczej nie jest to o czym myśle w tym roku. Pozdrawiam i czekam na propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tree Re: Augustów jaki jest IP: *.um.zabrze.pl 20.09.01, 14:16 Witam i pozdrawiam z Zabrza. Bywam u was co roku, już 16 razy spływałem Czarną Hańczą. Dla mnie zawsze kojarzycie się ze spokojem i odpoczynkiem. No i tak mało gwaru na tym forum chyba to potwierdza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Augustów jaki jest IP: *.vc.shawcable.net 30.11.01, 04:47 Co tak spokojnie w tym Augustowie? wszyscy tacy jacys malomowni, nikt nie chce rozmawiac. Ktos wspomnial o Albatrosie, ale o ile dobrze pamietam to Albatros nie jest nad jeziorem, czyzbym sie mylil? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Augustów jaki jest 01.12.01, 04:24 Czesc Chetnie bym wpadl do Was latem.Moze jakies ciekawe kontakty.Chetnie bym pokajakowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Augustów jaki jest IP: *.vc.shawcable.net 23.12.01, 00:00 Co u Was w Augustowie tak cicho? Nikt nie rozmawia. Czy to jest wynik malomownosci czy tez nie wystarczajacej ilosci komputerow. Przyjmijcie Zyczenia Swiateczne i Noworoczne od Rodaka z dalekiego kraju, ktory o Was pamieta, a takze i o Waszym pieknym miescie. Niech ten Nowy 2002 Nadchodzacy Rok bedzie rokiem pomyslnosci i sukcesu w Waszym zyciu, no i w moim tez. I oby tutaj na tym forum zaczelo sie troche cos dziac. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: Augustów jaki jest IP: *.proxy.aol.com 01.10.02, 07:02 zyczenia wkrotce znowu beda aktualne czas leci Odpowiedz Link Zgłoś