mariolka19721 29.08.08, 13:31 są różne, publiczne fora dla niepełnosprawnych, dlaczego są na nich PODSTAWOWE bariery?! np.: na tym, maleńka czcionka, są osoby słabo widzące i co? mają problem z odczytywaniem, pisaniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gluby Re: dziwię się 29.08.08, 14:14 To zainstalować Firefox i tam można powiększyć czcionki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka19721 Re: dziwię się 29.08.08, 14:38 w IE też można powiększać, ale nie w tym rzecz nie sądzisz, że tego typu strony powinny być "przyjazne" niepełnosprawnym? Odpowiedz Link Zgłoś
tenshii Re: dziwię się 29.08.08, 15:29 To jest Gazetowe forum, nie np IPON czy jakaś specjalna strona dla niepełnosprawnych. Dlatego to forum ma identyczny szablon jak reszta. Źle widzisz? Powiększ przeglądarką jak podpowiada kolega, a nie narzekaj. Grunt że zostało stworzone i mało tego został na nim powołany specjalista (chociaż ten nasz specjalista to tu raczej rzadko zagląda). Ale jak ktoś lubi wysnuwać wszędzie roszczenia z powodu choroby... W kolejce też się pchasz na pierwszeństwo bo jestes biedna i chora? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka19721 Re: dziwię się 29.08.08, 15:53 "Grunt że zostało stworzone", czyli ciesz się, że koś coś wogóle dał i się zamknij! Nie ruszaj tematu mojej choroby, nie życzę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
tenshii Re: dziwię się 29.08.08, 16:25 Łojoj.... Chyba już wiem co Ci dolega - permamentna nerwica :) Nadinterpretujesz. mariolka19721 napisała: > "Grunt że zostało stworzone", czyli ciesz się, że koś coś wogóle dał > i się zamknij! > Nie ruszaj tematu mojej choroby, nie życzę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka19721 Re: dziwię się 29.08.08, 16:43 dziękuję za postawienie diagnozy teraz pozwól, że się odwdzięczę: nie posiadasz nawet za grosz empatii, nie myślisz o innych mam dobry wzrok, ale mimo to pomyślałam o niedowidzących Odpowiedz Link Zgłoś
aalmax Re: dziwię się 29.08.08, 16:46 moze rzeczywiscie nie potrzeba tworzyc oddzielnego forum dla niepelnosprawnych skoro sama przegladarka ma mozliwosci powiekszania czcionki dla osob majacych problemy ze wzrokiem. Za to co do zdania "W kolejce też się pchasz na pierwszeństwo bo jestes biedna i chora?" - a co w tym zlego jesli uwaza to za stosowne???! wiele sklepow (hipermarketow) ma dla ON specjalne kasy pierwszenstwa i ja nie wstydze sie z nich korzystac. To z miejsc parkingowyh dla ON tez ma nie korzystac ? moze i z ubikacji dla ON tez nie ? moze niech tez nie pobiera renty, niech nie korzysta z zadnych udogodnien bo jest "biedna i chora" ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka19721 Re: dziwię się 01.09.08, 15:09 woooow! można powiększać czcionkę przy odczytywanu forum szkoda,że przy pisaniu nie ma tej funkcji no, ale już coś super! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tenshii Re: dziwię się 01.09.08, 16:20 Jak sobie powiększysz stronę przed pisaniem to i z pisaniem nie będzie problemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszek6 Re: dziwię się 29.08.08, 17:18 Na każdym forum można się "wykrzyczeć"... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka19721 Re: dziwię się 29.08.08, 17:24 tylko po co? napisałam w innym wątku: "czy to kogoś uzdrowi?" Odpowiedz Link Zgłoś