Dodaj do ulubionych

Obraziłem sie

29.12.05, 23:28
od 15 minut żadnego kurde postu, a gdzie częśc, nara:/
Obserwuj wątek
    • kamilar Re: Obraziłem sie 29.12.05, 23:30
      I w dodatku zero pomocy. Ńie pomagacie napisać życzeń, nie pomogliście napisać
      10 zadań o przygodzie w USA. Skoro i tak już sobie tak wzajemnie pieprzymy bez
      sensu, to chociaż żeby jakis pozytek z tego był:)
    • kamilar You have received an Ecard form Koczisss ! 29.12.05, 23:34

• makbrajd Re: You have received an Ecard form Koczisss ! 29.12.05, 23:38
        nie Ty jeden;)
        • kamilar Re: You have received an Ecard form Koczisss ! 29.12.05, 23:40
          poprosiłem koczissa, żeby przesyłał mi maile na inny adres bo ten gazetowy jest
          oficjalnym i nie lubię go zaśmiecać
          • makbrajd Re: You have received an Ecard form Koczisss ! 29.12.05, 23:47
            koczisss niech lepiej wraca na kopytko, napiszemy mu wspólnie list do forum
            mastera;)

Konsa kaikki tuomiolle tullaan, muorini kultainen
            blaa
        • morfeusz_1 Re: You have received an Ecard form Koczisss ! 30.12.05, 00:34
          makbrajd napisał:

> nie Ty jeden;)

Maku jesteś tam czy cię nie ma???
          • makbrajd Re: You have received an Ecard form Koczisss ! 30.12.05, 08:25
            hej morfi...żem wczoraj zjechał tuż nieco po godzinie 0
    • kamilar A ja dalej obrażony:P 30.12.05, 13:17

• ela0508 Re: A ja dalej obrażony:P 30.12.05, 13:18
        no już nie bądź taaaaaki obrażony!
        co trzeba było napisać o USA?
        • kamilar Re: A ja dalej obrażony:P 30.12.05, 17:57
          Już za późno, konkurs skonczył sie w środę
      • bad_habit Re: A ja dalej obrażony:P 30.12.05, 13:19
        kamilar napisał:

> Słoneczko,a czemu się znów gniewasz???:D
    • nekroskop88 Re: Obraziłem sie 30.12.05, 18:00
      Przepraszamy o Wielki, czy nam wybaczysz?
      • bad_habit Re: Obraziłem sie 30.12.05, 18:01
        nekroskop88 napisał:

> Przepraszamy o Wielki, czy nam wybaczysz?
        > a mówiłeś kiedyś gdzieś że tylko ja się obrażam,a tu ooo,następny!;P

KAMILARZE<O KAMILARZE!zapraszam Cię do programu:Wybacz mi!!!
        >
    • makbrajd wkurwiłem się 30.12.05, 18:05

• bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:07
        makbrajd napisał:

> ojej,na kogo,za co??
        • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:08
          Się nie pyta "na kogo, za co", tylko się mówi "może Pan Naczelnik na mnie się
          wyładować".
          • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:10
            nekroskop88 napisał:

> Się nie pyta "na kogo, za co", tylko się mówi "może Pan Naczelnik na mnie się
            > wyładować".
            >
            >
            ???Ale dlaczego ja???Ja dziś i tak zrobiłam wiele dobrego dla dobra społeczeństwa!
            • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:11
              Nie pytaj co społeczeństwo może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić
              dla społeczeństwa. Poza tym to przyjemność poświęcić się dla Pana Naczelnika.
              • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:12
                nekroskop88 napisał:

> Nie pytaj co społeczeństwo może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić
                > dla społeczeństwa. Poza tym to przyjemność poświęcić się dla Pana Naczelnika.
                > więc daj mi dobry przykład i pokaż jak to się robi!:P
                • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:13
                  Ja nie mogę, bo jak mi Pan Naczelnik złamie rękę, nie będę mógł projektować
                  bydgoskiego city.
                  • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:16
                    nekroskop88 napisał:

> Ja nie mogę, bo jak mi Pan Naczelnik złamie rękę, nie będę mógł projektować
                    > bydgoskiego city.
                    >
                    >Ja też nie mogę,bo jak mi się coś stanie,nie będę mogła dalej prowadzić fanclubu Boskiego Przemka vel Zewsi;)
                    • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:18
                      A co to jest za fanclub? Pewnie jakaś podziemna organizacja, co? Mały
                      przewrocik szykujecie? Nie z nami te numery Zła Habitus! Zaraz rozwiążemy tą
                      nielegalną organizację.
                      • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:19
                        nekroskop88 napisał:

> A co to jest za fanclub? Pewnie jakaś podziemna organizacja, co? Mały
                        > przewrocik szykujecie? Nie z nami te numery Zła Habitus! Zaraz rozwiążemy tą
                        > nielegalną organizację.
                        > miau!nic nie znajdziesz,bo schowałam wszystko,a poza tym to działalność legalna,boski zewsi może to potwierdzić;P
                        >
                        • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:22
                          Boski Zewsi to znany nam wywrotowiec, nie pijący wódki i świadomie, w ten
                          sposób, uszczuplający dochody państwa. Wreszcie mamy na niego haka hahahaha! A
                          pani też taka święta nie jest. W komputerze mamy pare informacji o
                          pani: "Rozbój w Olecku", Głos Mazur; "Skazana za walkę przeciwko ideologii na
                          deportację do Olecka", Gazeta Puławska; "Kopnęła policjanta w krocze", Życie
                          Olecka.
                          • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:23
                            nekroskop88 napisał:

> Boski Zewsi to znany nam wywrotowiec, nie pijący wódki i świadomie, w ten
                            > sposób, uszczuplający dochody państwa. Wreszcie mamy na niego haka hahahaha! A
                            > pani też taka święta nie jest. W komputerze mamy pare informacji o
                            > pani: "Rozbój w Olecku", Głos Mazur; "Skazana za walkę przeciwko ideologii na
                            > deportację do Olecka", Gazeta Puławska; "Kopnęła policjanta w krocze", Życie
                            > Olecka.

hmm,zaczyna mi Pan imponować...
                            >
                            >
                            • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:25
                              A co to było w '85, co? Rzucała pani jajkami w pochód 1 Majowy. Oj nieładnie,
                              nieładnie...
                              • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:26
                                nekroskop88 napisał:

> A co to było w '85, co? Rzucała pani jajkami w pochód 1 Majowy. Oj nieładnie,
                                > nieładnie...
                                >
                                > a może rzucałam w jajka???;P
                                • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:26
                                  W jajka też. Wtedy 26 osób trafiło do szpitala...
                                  • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:27
                                    nekroskop88 napisał:

> W jajka też. Wtedy 26 osób trafiło do szpitala...
                                    >
                                    > eh,ja zawsze wiedziałam,ze powinnam zostać urologiem;P
                                    • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:29
                                      Urolog ponoć może wymacać bez patrzenia czy chłop czy baba...
                                      • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:30
                                        nekroskop88 napisał:

> Urolog ponoć może wymacać bez patrzenia czy chłop czy baba...
                                        >
                                        > urolog wstawia facetom metalowe cewniki;)
                                        i to jest to!;P
                                        • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:31
                                          Lubisz się znęcać, co? A wiesz, że za takie zboczenia idzie się na noc do Pani
                                          Naczelnik? Po takiej wizycie, już nie wiadomo jakiej się jest płci...
                                          • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:32
                                            nekroskop88 napisał:

> Lubisz się znęcać, co? A wiesz, że za takie zboczenia idzie się na noc do Pani
                                            > Naczelnik? Po takiej wizycie, już nie wiadomo jakiej się jest płci...
                                            > ja się nie znęcam,ja tylko sprawdzam jak to jest,gdy się jest taki jak Ty dzisiaj...:P
                                            >
                                            • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:33
                                              Zapisałem Cię na wizytę u Pani Naczelnik. 27 kwietnia, godzina 19.30
                                              • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:34
                                                nekroskop88 napisał:

> Zapisałem Cię na wizytę u Pani Naczelnik. 27 kwietnia, godzina 19.30
                                                > a co to,jakaś terapia małżeńska???
                                                >
                                                • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:35
                                                  Nie, to kara za zboczenie. Potem jak juz mowilem, nie bedziesz wiedziala jakiej
                                                  jestes płci... nawet nie bedzie jak tego sprawdzić
                                                  • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:36
                                                    to powołąnie a nie zboczenie!a tak BTW,to ja i tak będę kardiologiem;)
                                                    >
                                                  • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:36
                                                    A co lubisz wstawiać metalowe cewki facetom?
                                                  • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:37
                                                    nekroskop88 napisał:

> A co lubisz wstawiać metalowe cewki facetom?
                                                    >
                                                    > nie cewki tylko cewniki,a nie lubię,ja będę ludzkie serca leczyć,a nie pęcherze:D
                                                  • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:38
                                                    Wyszło na jaw. Panie Zbigniewie, nie przystoi ministrowi, by miał nick
                                                    bad_habit.
                                                  • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:39
                                                    nekroskop88 napisał:

> Wyszło na jaw. Panie Zbigniewie, nie przystoi ministrowi, by miał nick
                                                    > bad_habit.
                                                    > on jest kardiochirurgiem:P:P:P:P:P
                                                    >
                                                  • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:40
                                                    Śmiej się, śmiej, nie zaprojektuję Wam nowej siedziby szpitala kardiologicznego
                                                    w Zwierkach.
                                                  • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:41
                                                    Nekruś,to straszne,ja i tak wiem,że to zrobisz;P
                                                  • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:42
                                                    Nie zrobię! Nie zaprojektuję także nowej siedziby Instytutu Urologii i nie
                                                    będziesz miała, gdzie pracować.
                                                  • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:44
                                                    nekroskop88 napisał:

> Nie zrobię! Nie zaprojektuję także nowej siedziby Instytutu Urologii i nie
                                                    > będziesz miała, gdzie pracować.
                                                    >
                                                    > Zdradziłeś mnie!Nigdy Ci tego nie wybaczę!:X
                                                  • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:44
                                                    Nie możemy dawać pracy wrogom systemu. Jak mówiłem - nie ma tu sentymentów.
              • makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:40
                nekroskop88 napisał:

> Poza tym to przyjemność poświęcić się dla Pana Naczelnika.
                >
                >

Szanowny Nekro...proszę by owo zdanie znalazło się wygrawerowane na każdej
                popielniczce, zapalniczce, muszli klozetowej, zyrandolu itd....w naszym
                urzędzie...
                bo coś widzę, że wśród poddanych jakieś nastroje niepewnosci się pojawiły
                • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:41
                  Tak jest Panie Naczelniku, natychmiast polecę to moim 28 zastępcom. Nie możemy
                  doprowadzić przecież do upadku systemu.
                  • makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:44
                    aaa..i jeszcze jedno...
                    bad_habit od jutra prez dwa tygodnie aplikować 3 godzinne sense miłości i
                    poświecenia wobec Naczelnika
                    • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:46
                      makbrajd napisał:

> aaa..i jeszcze jedno...
                      > bad_habit od jutra prez dwa tygodnie aplikować 3 godzinne sense miłości i
                      > poświecenia wobec Naczelnika
                      >
                      > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah,z przyjemnością!!!A kto będzie to podawał???Mogę sobie wybrać???
                      >
                      • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:46
                        Jak na razie siostry Helga i Hermenegilda mają stosowne uprawnienia do
                        aplikacji miłości i poświęcenia.
                        • bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:47
                          to znajdzcie mi jakiegoś sanitariusza!
                          • makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:48
                            największej miłości do naczelnika uczą sanitariuszki....
                            • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:49
                              jak juz mowilem: siostry Helga i Hermenegilda
                              • makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:52
                                a siostra marlena lada dzień zda egzamin i będzie miała pełne uprawnienia takze
                    • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:46
                      Tak jest. Przekażemy jej instrukcje według pana książki "Poradnik aplikacji
                      miłości i poświęcienia wobec Naczelnika", Bydgoszcz, 2005, wydanie 27.
                      poprawione.
                      • bad_habit a kto mnie będzie leczyć??mogę wybrać czy nie??? 30.12.05, 18:47
                        nekroskop88 napisał:

> Tak jest. Przekażemy jej instrukcje według pana książki "Poradnik aplikacji
                        > miłości i poświęcienia wobec Naczelnika", Bydgoszcz, 2005, wydanie 27.
                        > poprawione.
                        >
                        >
                        • makbrajd Re: a kto mnie będzie leczyć??mogę wybrać czy nie 30.12.05, 18:52
                          to jakiś żart to pytanie?
                          hmmm

3 tygodnie terapii!
                      • makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:47
                        w poniedziałek z maszyny schodzi wydanie 28
                        --
                        Konsa kaikki tuomiolle tullaan, muorini kultainen
                        siódmy kochanek;)
                        • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:49
                          Czy dodał Pan coś jeszcze, oprócz kolejnego swego zdjęcia w galerii na końcu
                          książki?
                          • makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:50
                            nekroskop88 napisał:

> Czy dodał Pan coś jeszcze, oprócz kolejnego swego zdjęcia w galerii na końcu
                            > książki?
                            >
                            >

zwiększyłem format publikacji, coby był wyraźnijeszy...no i dołączyłem płytę
                            DVD z wyrazami uznania dla mego naczelnikostwa (warto wykorzystać ów
                            multimedialny materiał dydaktyczny)
                            • nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:53
                              przydałby się jeszcze plakat naścienny ze zdjęciem pana naczelnika, płyta CD ze
                              zdjęciamia Pana Naczelnika z dzieciństwa, płyta DVD z wypowiedziami znajomych
                              Pana Naczelnika (np. mamy "Złote dziecko, już od najmłodszych lat próbował
                              rządzić")
                              • makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:56
                                nekroskop88 napisał:

> przydałby się jeszcze plakat naścienny ze zdjęciem pana naczelnika, płyta CD
                                ze
                                >
                                > zdjęciamia Pana Naczelnika z dzieciństwa, płyta DVD z wypowiedziami znajomych
                                > Pana Naczelnika (np. mamy "Złote dziecko, już od najmłodszych lat próbował
                                > rządzić")
                                >
                                >
                                dobrze kombinujesz panie wicenaczelniku...
                                będzie znowu premia...
                                (tylko...skad my znów dziewicę weżmiemy dla Ciebie...hmm...jakaśz importu
                                bedzie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka