kamilar 29.12.05, 23:28 od 15 minut żadnego kurde postu, a gdzie częśc, nara:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: Obraziłem sie 29.12.05, 23:30 I w dodatku zero pomocy. Ńie pomagacie napisać życzeń, nie pomogliście napisać 10 zadań o przygodzie w USA. Skoro i tak już sobie tak wzajemnie pieprzymy bez sensu, to chociaż żeby jakis pozytek z tego był:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: You have received an Ecard form Koczisss ! 29.12.05, 23:38 nie Ty jeden;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: You have received an Ecard form Koczisss ! 29.12.05, 23:40 poprosiłem koczissa, żeby przesyłał mi maile na inny adres bo ten gazetowy jest oficjalnym i nie lubię go zaśmiecać Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: You have received an Ecard form Koczisss ! 29.12.05, 23:47 koczisss niech lepiej wraca na kopytko, napiszemy mu wspólnie list do forum mastera;) Konsa kaikki tuomiolle tullaan, muorini kultainen blaa Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: You have received an Ecard form Koczisss ! 30.12.05, 00:34 makbrajd napisał: > nie Ty jeden;) Maku jesteś tam czy cię nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: You have received an Ecard form Koczisss ! 30.12.05, 08:25 hej morfi...żem wczoraj zjechał tuż nieco po godzinie 0 Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: A ja dalej obrażony:P 30.12.05, 13:18 no już nie bądź taaaaaki obrażony! co trzeba było napisać o USA? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A ja dalej obrażony:P 30.12.05, 17:57 Już za późno, konkurs skonczył sie w środę Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: A ja dalej obrażony:P 30.12.05, 13:19 kamilar napisał: > Słoneczko,a czemu się znów gniewasz???:D Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Obraziłem sie 30.12.05, 18:00 Przepraszamy o Wielki, czy nam wybaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Obraziłem sie 30.12.05, 18:01 nekroskop88 napisał: > Przepraszamy o Wielki, czy nam wybaczysz? > a mówiłeś kiedyś gdzieś że tylko ja się obrażam,a tu ooo,następny!;P KAMILARZE<O KAMILARZE!zapraszam Cię do programu:Wybacz mi!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:07 makbrajd napisał: > ojej,na kogo,za co?? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:08 Się nie pyta "na kogo, za co", tylko się mówi "może Pan Naczelnik na mnie się wyładować". Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:10 nekroskop88 napisał: > Się nie pyta "na kogo, za co", tylko się mówi "może Pan Naczelnik na mnie się > wyładować". > > ???Ale dlaczego ja???Ja dziś i tak zrobiłam wiele dobrego dla dobra społeczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:11 Nie pytaj co społeczeństwo może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla społeczeństwa. Poza tym to przyjemność poświęcić się dla Pana Naczelnika. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:12 nekroskop88 napisał: > Nie pytaj co społeczeństwo może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić > dla społeczeństwa. Poza tym to przyjemność poświęcić się dla Pana Naczelnika. > więc daj mi dobry przykład i pokaż jak to się robi!:P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:13 Ja nie mogę, bo jak mi Pan Naczelnik złamie rękę, nie będę mógł projektować bydgoskiego city. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:16 nekroskop88 napisał: > Ja nie mogę, bo jak mi Pan Naczelnik złamie rękę, nie będę mógł projektować > bydgoskiego city. > >Ja też nie mogę,bo jak mi się coś stanie,nie będę mogła dalej prowadzić fanclubu Boskiego Przemka vel Zewsi;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:18 A co to jest za fanclub? Pewnie jakaś podziemna organizacja, co? Mały przewrocik szykujecie? Nie z nami te numery Zła Habitus! Zaraz rozwiążemy tą nielegalną organizację. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:19 nekroskop88 napisał: > A co to jest za fanclub? Pewnie jakaś podziemna organizacja, co? Mały > przewrocik szykujecie? Nie z nami te numery Zła Habitus! Zaraz rozwiążemy tą > nielegalną organizację. > miau!nic nie znajdziesz,bo schowałam wszystko,a poza tym to działalność legalna,boski zewsi może to potwierdzić;P > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:22 Boski Zewsi to znany nam wywrotowiec, nie pijący wódki i świadomie, w ten sposób, uszczuplający dochody państwa. Wreszcie mamy na niego haka hahahaha! A pani też taka święta nie jest. W komputerze mamy pare informacji o pani: "Rozbój w Olecku", Głos Mazur; "Skazana za walkę przeciwko ideologii na deportację do Olecka", Gazeta Puławska; "Kopnęła policjanta w krocze", Życie Olecka. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:23 nekroskop88 napisał: > Boski Zewsi to znany nam wywrotowiec, nie pijący wódki i świadomie, w ten > sposób, uszczuplający dochody państwa. Wreszcie mamy na niego haka hahahaha! A > pani też taka święta nie jest. W komputerze mamy pare informacji o > pani: "Rozbój w Olecku", Głos Mazur; "Skazana za walkę przeciwko ideologii na > deportację do Olecka", Gazeta Puławska; "Kopnęła policjanta w krocze", Życie > Olecka. hmm,zaczyna mi Pan imponować... > > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:25 A co to było w '85, co? Rzucała pani jajkami w pochód 1 Majowy. Oj nieładnie, nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:26 nekroskop88 napisał: > A co to było w '85, co? Rzucała pani jajkami w pochód 1 Majowy. Oj nieładnie, > nieładnie... > > a może rzucałam w jajka???;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:26 W jajka też. Wtedy 26 osób trafiło do szpitala... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:27 nekroskop88 napisał: > W jajka też. Wtedy 26 osób trafiło do szpitala... > > eh,ja zawsze wiedziałam,ze powinnam zostać urologiem;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:29 Urolog ponoć może wymacać bez patrzenia czy chłop czy baba... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:30 nekroskop88 napisał: > Urolog ponoć może wymacać bez patrzenia czy chłop czy baba... > > urolog wstawia facetom metalowe cewniki;) i to jest to!;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:31 Lubisz się znęcać, co? A wiesz, że za takie zboczenia idzie się na noc do Pani Naczelnik? Po takiej wizycie, już nie wiadomo jakiej się jest płci... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:32 nekroskop88 napisał: > Lubisz się znęcać, co? A wiesz, że za takie zboczenia idzie się na noc do Pani > Naczelnik? Po takiej wizycie, już nie wiadomo jakiej się jest płci... > ja się nie znęcam,ja tylko sprawdzam jak to jest,gdy się jest taki jak Ty dzisiaj...:P > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:33 Zapisałem Cię na wizytę u Pani Naczelnik. 27 kwietnia, godzina 19.30 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:34 nekroskop88 napisał: > Zapisałem Cię na wizytę u Pani Naczelnik. 27 kwietnia, godzina 19.30 > a co to,jakaś terapia małżeńska??? > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:35 Nie, to kara za zboczenie. Potem jak juz mowilem, nie bedziesz wiedziala jakiej jestes płci... nawet nie bedzie jak tego sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:36 to powołąnie a nie zboczenie!a tak BTW,to ja i tak będę kardiologiem;) > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:36 A co lubisz wstawiać metalowe cewki facetom? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:37 nekroskop88 napisał: > A co lubisz wstawiać metalowe cewki facetom? > > nie cewki tylko cewniki,a nie lubię,ja będę ludzkie serca leczyć,a nie pęcherze:D Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:38 Wyszło na jaw. Panie Zbigniewie, nie przystoi ministrowi, by miał nick bad_habit. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:39 nekroskop88 napisał: > Wyszło na jaw. Panie Zbigniewie, nie przystoi ministrowi, by miał nick > bad_habit. > on jest kardiochirurgiem:P:P:P:P:P > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:40 Śmiej się, śmiej, nie zaprojektuję Wam nowej siedziby szpitala kardiologicznego w Zwierkach. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:41 Nekruś,to straszne,ja i tak wiem,że to zrobisz;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:42 Nie zrobię! Nie zaprojektuję także nowej siedziby Instytutu Urologii i nie będziesz miała, gdzie pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:44 nekroskop88 napisał: > Nie zrobię! Nie zaprojektuję także nowej siedziby Instytutu Urologii i nie > będziesz miała, gdzie pracować. > > Zdradziłeś mnie!Nigdy Ci tego nie wybaczę!:X Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:44 Nie możemy dawać pracy wrogom systemu. Jak mówiłem - nie ma tu sentymentów. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:40 nekroskop88 napisał: > Poza tym to przyjemność poświęcić się dla Pana Naczelnika. > > Szanowny Nekro...proszę by owo zdanie znalazło się wygrawerowane na każdej popielniczce, zapalniczce, muszli klozetowej, zyrandolu itd....w naszym urzędzie... bo coś widzę, że wśród poddanych jakieś nastroje niepewnosci się pojawiły Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:41 Tak jest Panie Naczelniku, natychmiast polecę to moim 28 zastępcom. Nie możemy doprowadzić przecież do upadku systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:44 aaa..i jeszcze jedno... bad_habit od jutra prez dwa tygodnie aplikować 3 godzinne sense miłości i poświecenia wobec Naczelnika Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:46 makbrajd napisał: > aaa..i jeszcze jedno... > bad_habit od jutra prez dwa tygodnie aplikować 3 godzinne sense miłości i > poświecenia wobec Naczelnika > > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah,z przyjemnością!!!A kto będzie to podawał???Mogę sobie wybrać??? > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:46 Jak na razie siostry Helga i Hermenegilda mają stosowne uprawnienia do aplikacji miłości i poświęcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:47 to znajdzcie mi jakiegoś sanitariusza! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:48 największej miłości do naczelnika uczą sanitariuszki.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:49 jak juz mowilem: siostry Helga i Hermenegilda Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:52 a siostra marlena lada dzień zda egzamin i będzie miała pełne uprawnienia takze Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:46 Tak jest. Przekażemy jej instrukcje według pana książki "Poradnik aplikacji miłości i poświęcienia wobec Naczelnika", Bydgoszcz, 2005, wydanie 27. poprawione. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit a kto mnie będzie leczyć??mogę wybrać czy nie??? 30.12.05, 18:47 nekroskop88 napisał: > Tak jest. Przekażemy jej instrukcje według pana książki "Poradnik aplikacji > miłości i poświęcienia wobec Naczelnika", Bydgoszcz, 2005, wydanie 27. > poprawione. > > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a kto mnie będzie leczyć??mogę wybrać czy nie 30.12.05, 18:52 to jakiś żart to pytanie? hmmm 3 tygodnie terapii! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:47 w poniedziałek z maszyny schodzi wydanie 28 -- Konsa kaikki tuomiolle tullaan, muorini kultainen siódmy kochanek;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:49 Czy dodał Pan coś jeszcze, oprócz kolejnego swego zdjęcia w galerii na końcu książki? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:50 nekroskop88 napisał: > Czy dodał Pan coś jeszcze, oprócz kolejnego swego zdjęcia w galerii na końcu > książki? > > zwiększyłem format publikacji, coby był wyraźnijeszy...no i dołączyłem płytę DVD z wyrazami uznania dla mego naczelnikostwa (warto wykorzystać ów multimedialny materiał dydaktyczny) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:53 przydałby się jeszcze plakat naścienny ze zdjęciem pana naczelnika, płyta CD ze zdjęciamia Pana Naczelnika z dzieciństwa, płyta DVD z wypowiedziami znajomych Pana Naczelnika (np. mamy "Złote dziecko, już od najmłodszych lat próbował rządzić") Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wkurwiłem się 30.12.05, 18:56 nekroskop88 napisał: > przydałby się jeszcze plakat naścienny ze zdjęciem pana naczelnika, płyta CD ze > > zdjęciamia Pana Naczelnika z dzieciństwa, płyta DVD z wypowiedziami znajomych > Pana Naczelnika (np. mamy "Złote dziecko, już od najmłodszych lat próbował > rządzić") > > dobrze kombinujesz panie wicenaczelniku... będzie znowu premia... (tylko...skad my znów dziewicę weżmiemy dla Ciebie...hmm...jakaśz importu bedzie) Odpowiedz Link Zgłoś