Gość: maxen IP: *.pl / 172.18.1.* 08.09.03, 20:49 Napiszcie moi mili co sądzicie o tym fenomenie,czy jeśli jest kilku naprawdę zapalonych działaczy ,to można wygrywać mecze ,ściągać tłumy na zawody itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 20:59 Z tego co wyczytałam w GP, w Grudziądzu właśnie tak działają. GTŻ w I lidze! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:07 Może, jesteś tam gdzie, Krysiuroz??? :-)) www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20030908/GRUDZIADZ/109080048 A do tematu jeszcze dodam, że jak się chce to można wszystko... no tak, ale sponsor zasponsorował, bez kasy trudno cokolwiek zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.pl / 172.18.1.* 08.09.03, 21:10 Święta racja ,pieniądze niby szczęścia nie dają ,ale bez pieniędzy jakoś tak smutnawo ;) pozdrówka dla aktywnej forumowiczki naaty :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:15 Dziękuję, dziękuję. :) Pozdrawiam z Tych do T! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.pl / 172.18.1.* 08.09.03, 21:25 He he z Tych Tych czy z tamTych Tych, no i oczywiście co łaczy cię z moim miastem :D pozdrówka :]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:09 pozdrówka :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:27 Dzialacze bez kasy to zadne dzialacze, do tego paru zapalencow,no i kibice kochani co lubia jak wygrywaja ich pupile / bo jak przegrywaja to wiecie /No ale pomyslec trzeba ze ta pierwsza liga to nie jest ta pierwsza liga co przedtem. Stara szacowna porzadna pierwsza liga, czyli nic sie nie zmienilo,bo zawsze jezdzili w drugiej,ktora teraz jest pierwsza i tyle gwoli wyjasnienia i nadmiernego cieszenia.Jak w przyszlym sezonie znajda sie w ekstra lidze to beda w pierwszej i to bedzie cud nad cuda.Ale zycze im tego z calej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:57 Myślę, że dla Grudziądza GTŻ/dobra drużyna/, wygrywająca jeszcze do tego, to świetna promocja dla miasta. Dlatego prezydent dobrze wiedział na co kasę wydaje. Bardzo dobrze, ja przyłączam się do życzeń Krysiroz, niech wygrywają i rozsławiają nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:34 Gość portalu: maxen napisał(a): > He he z Tych Tych czy z tamTych Tych, no i oczywiście co łaczy cię z moim > miastem :D pozdrówka :]]]]] wiedziałam od dawna :]D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 23:00 oby dzialacze nie poszli w slady polonii bydgoszcz gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: GTŻ w I lidze jest 09.09.03, 09:40 Gość portalu: maxen napisał(a): > Napiszcie moi mili co sądzicie o tym fenomenie,czy jeśli jest kilku naprawdę > zapalonych działaczy ,to można wygrywać mecze ,ściągać tłumy na zawody itp. Nie tylko zapaleni działacze ale przede wszystkim ta największa "królowa" - KASA przyczyniła się do sukcesu. Jasne, sponsorzy są ważni ale równie ważne jest jak te pieniądze są wydawane. I tu należą się słowa uznania dla działaczy. Są pieniążki, są wyniki, są kibice - i znów... są pieniążki .... itd Dobrze się stało dla G-dza, że jest ta I liga, i mam nadzieję, że za rok ekstraliga, chociażo o to będzie już dużo trudniej. Tak się ciekawie ułożyło, że GTŻ wrócił do I ligi przy pomocy tak nielubianego w G-dzu Apatora. Bo to jego zawodnicy przyczynili się znacznie do tego sukcesu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 12:21 Dobra, dobra hehe Chetorku wiemy o co chodzi.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 12:45 Nie bardzo się znam, ale wiem, że Apator jest z Torunia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: GTŻ w I lidze jest IP: 80.48.150.* 09.09.03, 13:41 Gość portalu: naata napisał(a): > Nie bardzo się znam, ale wiem, że Apator jest z Torunia :)) ------------------------------------------------------------------ I trafiłaś w sedno.:) a skąd jest Chetor??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 13:56 O!ZgubA się znalazła ;-) Wiem,że dzisiaj pozdrawiał z G.! Jutro morze być w Kazimierzu ;-)P Nie nadążysz za Nim... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: GTŻ w I lidze jest 09.09.03, 16:43 Gość portalu: naata napisał(a): > Jutro morze być w Kazimierzu ;-)P Nie wiedziałem, że jutro morze może być w Kazimierzu. Ale wpadłaś do wody Naata!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 17:03 Przyznam, że wpadłam, do morza, ale może mało kto zauważy :)P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:04 I tez nikt nie zauwazyl oprocz jednego i to ciagle tego samego. Oj przydalaby sie jakas zmiana, Chetor nie jestes zmeczony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 21:10 Czasami odnoszę takie wrażenie, ale z drugiej strony, gdybym Chetora poznała wcześniej z jego działalnosci, to nie odezwałabym sie słowem, ze strachu nooo i.... tremy! Sam sobie winien, po co "zadaje" sie ze mną na forum ;-)P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: GTŻ w I lidze jest 10.09.03, 09:55 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > I tez nikt nie zauwazyl oprocz jednego i to ciagle tego samego. Oj przydalaby > sie jakas zmiana, Chetor nie jestes zmeczony? Nie, i jeszcze raz nie, Krysiuroz. A jeśli nikt inny nie zauważył to niezbyt dobrze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: GTŻ w I lidze jest 10.09.03, 09:57 Miał być tu wątek żuzlowy a porobił się jakiś całkiem inny. Proszę więc o kontynuację właściwego tematu. Ale prawdę mówiąc, nie widzę żeby ktoś z G-dza specjalnie interesował się żużlem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 11:30 Mówią, że jak wejdziesz między wrony...Chyba trza się podciągnąć w temacie, bo jak tu na wiklinach kawę pić z jednakowych kubków? Na początek mam pytanie? Czy sam byłes zawodnikiem, czy jesteś tylko fanem...;-)??? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: GTŻ w I lidze jest 10.09.03, 13:07 Tylko i zawsze fanem - ale nie takim fanatycznym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 14:51 Za to czego innego jest fanatykiem, ale nie przejmuj sie grudziadzan malo tematow interesuje, a najbardziej praca, no moze kasa. Jednak na swoje mecze chodza kurcze , bo kto by zapelnial trybuny. No i przydalby sie lepszy trener np Zabik hehe:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:02 Widzę, że nic mądrego tu nie dorzucę, może tylko wspomnę o młodzieży, która jak kiedyś czytałam, ma słabe szanse w rozwijaniu swoich talentów. No, ale jak są sponsorzy? Może już niedługo Grudziądz będzie mógł poszczycić się prężną drużyną? To na tyle od laika żużlowego i nie tylko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.pl / 195.136.126.* 10.09.03, 21:40 He he ,rzuciłem temat a tu proszę ,kilka stałych osób sobie pogawędki urządza,ale spoko...;) mnie to odpowiada :]]]]] ,kiedyś jak tu bywałem 9na forum) to jeden wpis na tydzień sie pojawiał ,a teraz :] "aleście się rozchulali" ,muszę tu zaglądać częściej - oczywiście w przerwach pomiędzy pogonią za pieniądzem po całej Polsce :]]]]](jak to grudziądzanin ;)))) - apropos dziś wróciłem ze Śląska , może coś na ten temat powiecie - moje spostrzeżenia to: obraz nędzy i rozpaczy - przytłaczający widok kominów i brudnych domów:]]]]]] pozdrówka - dla stałych i niestałych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:59 Maxen, możesz objasnić co znaczą ":]]]", nie wiem czy to ma być uśmiech czy szczerzenie zębów??? No i fajnie,że podoba Ci się na forum. Szkoda, że Parkowego wcześniej nie spotkałeś bo On tu często zagladał. A i o żużlu wie chyba więcej :} pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:01 Śląsk, jak cała reszta Polski, są miejsca, gdzie jest super i gdzie diabeł mówi dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: GTŻ w I lidze jest IP: 80.48.150.* 10.09.03, 22:18 Niestety,parkowy stracił kontakt z żużlem wieki temu.:(( Trafiłem w jakąś dziurę ozonową w której brek sportów motorowych.Teraz wyrocznią w tem temacie jest oczywiście Chetor.Ale mogłabyś rozszerzyć temat Maxena.Ten śląsk cosik ostatnio często gości na łamach gazet.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:35 Parkowy Ty możesz inne sporty uprawiać, wody masz wkoło pod dostatkiem :)) Fakt na Śląsku dużo się dzieje. Chetor pewnie wie, bo zawody żuzlowe niedaleko mnie się odbywają i jak znam życie nie raz był na Śląsku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: GTŻ w I lidze jest IP: 80.51.242.* 10.09.03, 22:45 ... i uprawiam,uprawiam.:)Sezon żeglarski,niestety niedługo się skończy.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: GTŻ w I lidze jest 10.09.03, 23:04 No to Ci zazdroszczem, ale następne lato i znowu będziesz się cieszył, byle do wiosny :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest 11.09.03, 10:52 Maxem pewnie juz na polnocy, bo siedzi cicho, ale powiedz przy okazji,: moze sie cieszyc, ze mieszkamy w Grudziadzu? Powoli zaczynam ale poczekam co naiszesz. Chetorowi np. bardzo sie podoba, prawie codziennie wpada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 11:59 Dobrze jest, jak człowiek czuje się dobrze tam gdzie mieszka, obojetnie gdzie by to było. Ludzie wędrują po świecie w poszukiwaniu swojego miejsca. Dobrze, że Chetor lubi Grudziądz, jeżeli przebywa w nim tak często. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 15:18 Lubi bo musi hehe i sie cieszy, ze lubi musiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 15:27 Trochę trąci to zagadką, ale pomijając cokolwiek jest, jest dobrze, że sie cieszysz. Wiem o Was tyle co nic i nie wypytuję o więcej, proszę też moje wypowiedzi traktować adekwatnie do znajomości z Wami.Mam nadzieję, że nie jestem zbyt weredyczna, nie chciałabym nikogo urazić. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.pl / 195.136.126.* 11.09.03, 21:10 No tak ,skoro krysia pyta to krysi odpowiem :]]] (wyszczerzone ząbki a jakże)- GRUDZIĄDZ -miasto moje rodzinne ,tu się urodziłem i tu kiedys umrę ,ale .....zawsze jest jakieś ale- do tej pory pracowałem tylko w jednej firmie z g-dza- reszta była i jest spoza, kosmopolitą nie jestem ,więc podkreślam ,najlepeij czuję się w moim rodzinnym mieście ,mam tu rodzinę ,znajomych ,przyjaciół i wszystko jest dla mnie znajome- co nie oznacza ,że nie lubie zwiedzać i poznawać miejsc nieznanych ,to tyle na początke .....:]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 22:22 Mam nadzieję, że nie wtrąciłam się do rodzinnej rozmowy, to dotyczy poprzedniej wypowiedzi niechcąco jak już... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 21:09 Dzieki za wyjasnienia, choc nie ja pytalam a Naata. Nic takiego, wazne , ze jestes z Grudziadza i czasem sie odzywasz. Witamy wiec i pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:14 To prawda, witamy i cieszymy się z jeszcze jednego Grudziądzanina. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 10:04 Nie będę taka, dorzucę sobotnie pozdrowienia {zEteru} dla Wszyskich :], :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 13:55 Jak czytam tytuly watkow, to za chwile sie smieje. Tak skrecaja na inne tory, ze nijak maja sie do pierwszego. :-))) Macie to samo? Pozdrawiam sobotnio i goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 15:17 Mamy, mamy, za nic dyscypliny utrzymać nie idzie :)) Ale co zauważyłam, odzywają sie nowi, powinno cieszyć naszą KrysięRoz, ktos jednak czyta to forum :)) również pozdrawiam sobotnio-niedzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest (sobota) IP: *.pl / 195.136.126.* 13.09.03, 19:44 Bardzo dziękuje za miłe powitanie w gronie forumowiczek i forumowiczów ,obiecuję dam z siebie wszystko i będę tu tak często jak tylko pozwoli mi na to czas, łącze no i antynetowa żona ;), w sobotni wieczór zaś pozdrawiam wszystkich czytających ten text :]]]]] Apropos tematu - czy to ważne czy wątek trzyma się tematu ,ważne że jest rozwijany w jakąkolwiek stronę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (sobota) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 13:27 No i fajnie,że będziesz wpadał, niech jest miło i sympatycznie. Pozdrawiam,Żonę antynetową pozdrów też ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest (sobota) 14.09.03, 18:32 No pewnie, ze nie wazne, tak tylko wspomnialam, ze to smieszne jest i bardzo urozmaicone. Tez pozdrawiam i tez zone, moze polubi jak nas poczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (sobota) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 19:32 Poczyta, polubi i może coś napisze?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest (niedziela) IP: *.pl / 195.136.126.* 14.09.03, 21:46 Prędzej słoń przejdzie przez ucho igielne ,niż moja żona polubi moje kontakty internetowe :]]]]]] pozdrawiam w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (niedziela) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 22:30 Pozdrawiam również w niedzielę ;-) Maxena z G??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest (niedziela) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 22:51 To musiales Ja porzadnie wkurzyc, czyli siedzisz bez umiaru i zaniedbujesz, a tak nie wolno. Prosze sie poprawic to i przychylniej spojrzy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (niedziela) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 00:29 To tak, jak ja, ale ja bardziej po nocach, to jeszcze nie tak źle, no nie??? A żony nie wolno zaniedbywać, Krysia ma rację i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest (poniedzieli) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 17:18 O nie nie ,to nie tak - prawda zawsze leży po środku - gdyby nie było zazdrości o znajomości internetowe to nie byłoby zaniedbania ,poprzez szukanie okazji do posiedzenia w necie przedewszystkim ,poza tym jak ktoś nie pracuje od 4 lat - to taka osoba czepia się wszystkich o wszystko szukając pocieszenia niewiadomo jakiego (mowa o mojej połowicy)- ale jak się nie chce to trudno,mąż zarabia tyle że nie musi ;)))))pozdrawiam stałych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: GTŻ w I lidze jest (poniedzieli) 15.09.03, 19:00 Przede wszystkim ja w to nie wierzę, dziwne skojarzenia, Ty siedzisz w necie a ona jest zazdrosna? Czy ona siedzi a Ty jesteś zazdrosny??? Nie ma to zastosowania w "chceniu porównania" Na pewno masz rację???Przykłady zgubnych znajomości z netu, przede wszystkim z chatów, jest bez liku, to fakt! Podkreślam raz jeszcze, TU jest forum publiczne. Życzę by żona polubia może znajomych, których Ty lubisz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? 15.09.03, 13:13 Jak podają dzisiejsze Nowości, BKS Polonia zamierza zrobić to samo co kiedyś GKM. W takim razie derby będą odbywały się w Grudziądzu i Bydgoszczy. Współczuć należy jendak wierzycielom, bo mogą pożegnać się z pieniędzmi. A co będzie z Polonią - to dopiero zagadka. W sumie wielka szkoda ale za błędy trzeba ponieść karę. Szkoda, że dotyka też kibiców. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 17:15 Jasna sprawa,że obłowiła się góra tzw."czapa" 4mld złotych drogą nie chodzi ,tylko młodych żużlowców i kibiców żal ,szkoda szkoda, starzy żużlowcy sobie poradzą -znajdą kluby które będą dla nich odpowiednie ;)- a wszystko wydarzy się podobno po Grand Prix w Bydzi :]]] pożywiom zobaczym :]]]] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? 16.09.03, 09:22 Zgodnie z zapowiedziami reformy lig żużlowych, kiepsko przedstawia się sytuacja GTŻ. Gdy zliwidują II ligę, powiększą I ligę i ekstraklasę, a Polonia B będzie w I lidze, to ciężko będzie GTŻ przebić się za rok do ekstraklasy. Musieliby się znacznie wzmocnić, a to, wiadomo, wiąże się z pieniędzmi. Z docierających pogłosek wynika, że Polonia może być w I lidze razem z Gollobami (!), którzy będa mieli udziały w nowym klubie (przeciż jakoś muszą być spłaceni). Przez rok wytrzymają, a zarobią w obcych ligach. Zobaczymy jak to się potoczy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? IP: *.pl / 195.136.126.* 16.09.03, 21:34 Ja tam wierze w naszych chłopaków, wróci DAdos - na tym torze bedzie coś znaczył (nie to co we wrocku) inni tesh powrócą np. Knapp -bdb zapowiadający się żużlowiec .......ja wierzę pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:30 No niby dobrze miec taka wiare, oby Ci sie ziscilo. Jednak Dados najpierw musi sie leczyc a co potem nie wie nikt. Ale trzymam za nich kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 22:53 Kurczę czytałam o Waszym klubie, ale nie znam, wypada dołączyć do Krysiroz i trzymać kciuki no i pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 23:35 No i maxen chyba nie z tych co sie daja gnebic.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? 17.09.03, 10:47 Gość portalu: maxen napisał(a): > Ja tam wierze w naszych chłopaków, wróci DAdos - na tym torze bedzie coś > znaczył (nie to co we wrocku) inni tesh powrócą np. Knapp -bdb zapowiadający > się żużlowiec .......ja wierzę > pozdr. Fajnie mieć wiarę i to duuużą :) Tak jak pisała Krysiaroz, Dadi musi najpierw mieć dobrego lekarza. Wróci(?) - przecież nikt go z GKMu nie wypędzał. Knapp - owszem bdb zapowiadał się. A ile lat można się zapowiadać i nie wejść ?! Nie myśl, że jestem przeciwko dobremu klubowi w G-dzu. Niech w regionie będą kolejne derby, niech GTŻ awansuje do ekstraligi :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.pl / 195.136.126.* 20.09.03, 11:51 Hmmm piszesz nie wejść :-/ - nie bardzo rozumiem gdzie? :-/ do drużyny ,przecież on został wypozyczony do Lublina - ale niech tam ,jeśli sie stanie tak jak ma się stać (mam na myśli Polonię) to ja tylko sie cieszę ,ze w Grudziądzu będzie mozna oglądać żużel na wysokim poziomie ,przy pełnych trybunach ,gdzie oczywiście i mnie nie zabraknie dziękuję za aktywność i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 15:02 Niegramotna jestem, ale może się naumiem, a jak szalik dostanę to juz całkiem fanką zostanę...a co?! Na poważnie, życzę Grudziądzanom sławy, choć w czymś będziemy "widoczni",no i trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 15:44 Powiadasz pelne trybuny, zycze tego z calego serca. Jednak realia sa inne, nawet na GP w Bydgoszczy jest jeszcze mnostwo biletow. Okradziono w Poznaniu Holte, zostal bez samochodu i silnikow, ciekawe na czym pojedzie w Bydgoszczy no i z Apatorem, czyzby Chetor maczal w tym palce? gdzies tajemniczo wybyl?:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota 20.09.03, 18:10 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > Powiadasz pelne trybuny, zycze tego z calego serca. Jednak realia sa inne, > nawet na GP w Bydgoszczy jest jeszcze mnostwo biletow. Okradziono w Poznaniu > Holte, zostal bez samochodu i silnikow, ciekawe na czym pojedzie w Bydgoszczy > no i z Apatorem, czyzby Chetor maczal w tym palce? gdzies tajemniczo wybyl?:- > ))) To cholernie smutne, ale gdy Holta chciał zostać Polakiem to powinien się tego spodziewać ;-) No, Krysiuroz - gdybyśmy nie byli "po słowie" to bym się "obarził" za te insynuacyje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota 20.09.03, 18:07 Gość portalu: maxen napisał(a): > Hmmm piszesz nie wejść :-/ - nie bardzo rozumiem gdzie? :-/ To była taka przenośnia! Jeśli ktoś się długo zapowiada to powinien kiedyś wejść (gdziekolwiek). Gdy się zapowiesz to przychodzisz, prawda? Pzdr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 18:16 No nie Chetor o tej porze, ludzie lapac sie za slowniki, a myslalam, ze mam do poniedzialku wolne. Chetorku przecie zartowalam z tymi recami, ale smutne to jest, tylko sie dziwie, gdzie samochod na niestrzezonym trzyma, dziwne co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 18:49 No to po naszym 'błęndowaniu"! ;-)) Ale dobrze,że jesteś, cieszymy się no nie Krysiuroz? Na niestrzeżonym nie trzymaj, wiem cos o tym...niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.pl / 195.136.126.* 20.09.03, 18:22 no może źle się wyraziłem ,nie zapowiadał ,ale robił postępy w kunszcie żużlowym,ale jak zwał tak zwał - a Holta ściemniacz - czyzby to przed Częstochowska konfrontacją z Apatorem ? ? ? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Apator II - srebro 22.09.03, 08:05 A propos Holty. Skradziono mu silniki i auto ale złodziej(kibic żużla?) silniki oddał. Wczoraj mój zespół zasłużenie przegrał złoto w Cze-wie. CKM był zdecydowanie lepszy. Kto w pierwszych biegach 3 razy dostaje baty 5:1 to nie może wygrać meczu. Chociaż, gdyby w Apatorze był trzeci obcokrajowiec, jak w Cze-wie (patrz:Holta) to też mogłoby być inaczej. Ale Krysiaroz pewnie podwójnie zadowolona, i z soboty, i z niedzieli :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: Apator II - srebro 22.09.03, 15:38 No nie, z soboty owszem baaaardzo ale w niedziele cieszyc sie nie moglam, to taki lokalny patriotyzm jednak dziala no i Ty Kibicu Apatora, ale przegieli, trudno, do nastepnego razu.Pozdrawiam i pocieszam, albo odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Apator II - srebro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 22:44 Też oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Apator II - srebro 23.09.03, 17:03 Uważam, że sportowy wątek należy "pielęgnować" :)) Nie bardzo się znam ale może czegoś się nauczę. Odpowiedz Link Zgłoś