ryba58 05.03.09, 10:34 witam, szukam fajnego miejsca na wesele, zainteresowana jestem restauracją "Pod Kaszatnem". Czy ktoś mogłby mi coś doradzić bo nie wiem czy to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolajna Re: wesele 10.03.09, 16:00 witam, pd kasztanem byłam na weselu w zeszłym roku. Sala na max 60 os. Moim zdaniem bardzo przeszkadzaja filary, które sa na sali, w tancu i ogolnie podpatrywaniu mlodych i bawiacych:) Jedzienie- osobiscie mi nie smakowało. A na ile osob planujesz wesele? Napisz co Cie intersuje, wtedy bedzie lepiej podpowiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skibiki Re: wesele 25.08.09, 19:44 Witam.W przyszłym roku chciałabym wyjść za masz w Grudziądzu ale....nie jest to dla mnie łatwą sprawa ponieważ jestem grudziądzanką ale od 5 lat już tu nie mieszkam.Mam tutaj rodzinę i dlatego zdecydowaliśmy się zawrzeć związek małżeński w G-dzu.Szukam na forum wszystkiego co mogłoby mi pomoc albo poprowadzić w kierunku gdzie i do kogo.... Nic tu nie mogę znaleźć jest wielki bałagan a ja bym chciała konkretne przykłady żeby ktoś napisał np.Wesele miałam w ???,muzyka była świetna grali???,video kamerowanie polecam ??? a zdjęcia przeszły moje oczekiwania???.Hurtownia alkoholi i napoi ??? ! klasa a ciasta i tort upiekł dla nas ???.......itd. Oczekuje konkretów i to jak najwięcej żeby było w czym wybierać wiem ze to być może łatwizna ale w moim przypadku......:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2501 Re: wesele 26.08.09, 00:21 Ja miałam wesele w Węgrowie na terenie szpitala. Jak dla mnie super. Jedzenie pyszne i przede wszystkim dużo -nikt nie będzie głodny. Byłam już na weselach gdzie nie było co kąsnąć. Super toalety. Duże przestrzenne. Sala klimatyzowana ale trzeba się upomnieć aby włączyli. I cena bardzo przystępna jak dla mnie. Spokój bo daleko od ulicy i lekko poza miastem. Można wyjść przewietrzyć się na zewnątrz - są stoliki i ławeczki. Minus to według mnie brak jakiegoś osobnego pomieszczenia dla młodych czy choćby alkoholu. Ale to da się przeżyć. A minusem jeszcze to, że zapewniano nas, że będzie chleb na przywitanie młodych a okazało się, że ten chleb to dwa małe kawałeczki na ogromnym talerzyku. Trzeba to dokładnie omówić. Tort i ciasta zapewniają w cenie za osobę. Ciast była masa, nie pamiętam ale chyba z 10 do tego 5-6 tortów oprócz weselnego. Wypieki smaczne. 2 torty zostały nam nienapoczęte więc akurat mieliśmy z mężem aby zawieźć do pracy poczęstować współpracowników :) Byłam po moim weselu tam także jako gość i również się wybawiłam super. Kamera i zespól we własnym zakresie. Fotograf również. Ja co prawda nie korzystałam z usług tego pana - fotografa ale mogę szczerze polecić gdyż dobrze go znam :) www.uslugifotograficzne-tomaszdobracki.com/index.html --- Moja pasja - biżuteria Odpowiedz Link Zgłoś
madzia807 Re: wesele 01.12.09, 10:11 SZUKAM KONTAKTU Z PANIA KTÓRA ZAJMUJE SIE ORGANIZACJA WESEL NA STOŁÓWCE W WĘGROWIE LICZE NA POMOC POZDRAWIAM MAGDA Odpowiedz Link Zgłoś
madzia807 Re: wesele 01.12.09, 10:13 SZUKAM KONTAKTU Z PANIA KTÓRA ZAJMUJE SIE ORGANIZACJA WESEL NA STOŁÓWCE W WĘGROWIE LICZE NA POMOC POZDRAWIAM MAGDA MOJ MEIL TO mszczechowska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2501 Re: wesele 03.12.09, 00:03 Nie znam telefonu ale to Pani J. Konieczna - współwłaścicielka restauracji Żak z ulicy Legionów. Zatem książka telefoniczna i radzę do Żaka zadzwonić. I szczerze polecam. Sama miałam tam wesele i później na jednym byłam. Nie spotkałam się ze złą opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
ambitzesp Re: wesele 03.12.09, 20:55 www.zespolambit.pl Zespół na wesela i zabawy. Zapraszamy do wysłuchania naszych utworów na stronie. Pozdrawiamy Zespół AMBIT Odpowiedz Link Zgłoś
skibiki Re: wesele 19.11.10, 21:48 Witam forumowiczów. Także my już po weselu.generalnie impreza była fantastyczna pod względem oprawy muzycznej,mieliśmy zespól Duo Fox-sprawdzili sie w 100%-polecam a co do restauracji Casablanka...... Masakra!!!!! Jeden wielki przekręt,wszystko nie tak jak należy,duże niedociągnięcia,ceny za wesele od osoby zmieniły się na kilka dni przed weselem,za poprawiny musieliśmy dopłacić ekstra kasę w dzień poprawin!sala była inna niż ta która oglądaliśmy i ogólnie była to porażka i wielki stres dla nas i naszych rodziców! Mogłabym tak te wady wymieniać w nieskończoność do tego dochodziły kłamstwa,zniszczenie tortu weselnego i .........dużo tego Nie polecam w,żadnym wypadku ,jakiejkolwiek współpracy z tym lokalem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olivier09 Re: wesele 27.05.10, 21:46 WITAM... JA MOGE POLECIC SUPER KUCHARKE NA WESELE.... PIECZE TEZ PYSZNE DOMOWE CIASTA... TANIO , UCZCIWIE I PO DOMOWEMU.... POLECAM!! 46-330-13 Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_20gdz Re: wesele 30.05.10, 23:17 Witam bardzo dobry wybor grałem tam kilka imprez. Polecam sie jako Dj 661194236 Odpowiedz Link Zgłoś
kama29 Re: wesele 07.06.10, 00:17 zespół - Aristos z Inowrocławia - polecam!!! www.aristosband.pl Byłam bardzo zadowolona. pełen profesjonalizm!! Super głosy, zero fałszu, świetny repertuar!! Za przyjazd do Grudziądza nie wzięli dodatkowej kasy. Wesele miała w stołówce w Węgrowie. Sala przestronna, jedzenie - dużo i pyszne. Jedyny zgrzyt - pani nie pozwoliła na wprowadzenie zmian w dekoracji sali. Mogłam jedynie ozdobić stoły... Zdjęcia - Tomasz Dobracki - polecam!!! Kwiaty - bardzo polecam kwiaciarnię, która mieści się w InterMarche (bodajże "u Oli"). Kwiaty śliczne a Pani właścicielka niesamowita. Bukiet ślubny ustalałyśmy przez ... telefon i mailowo!!! Wysłałam zdjęcia, szczegóły omówiłyśmy i ... efekt był super - miałam swoją wymarzoną wiązankę. Myślę, że to nie łatwa sztuka. Pani Ola spisała się na medal (też nie mieszkałam już od lat w Grudziądzu i wiele spraw musiałam załatwiać przez telefon i internet:)) Odpowiedz Link Zgłoś
metabo2 Re: wesele 26.11.10, 12:31 Polecam Zespół muzyczny Pana Andrzeja Mendyka . Niedrogo i super .Wysoki poziom Odpowiedz Link Zgłoś
anitkaow Re: wesele 05.11.19, 12:37 Ja się bawiłam ostatni w tej sali na weselu - www.facebook.com/ararat.grudziadz/. Było w jak najlepszym porządku. ładnie udekorowana sala bankietowa. Obsługa bardzo miła i sprawna. Jedzenie pierwsza klasa. Porcje duże, dania urozmaicone i podane w odpowiednim czasie. Dodatkowy plus za możliwość wynajęcia pokoi dla gości Odpowiedz Link Zgłoś