Gość: Arturo IP: *.lv.lv.cox.net 16.12.09, 05:14 Kto z was wierzy ze w toto-lotka mozna wygrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katapilar Re: toto-lotek 16.12.09, 17:23 lotto to taki mały urząd skarbowy,tylko różni się tym,że tam płaci się jeden podatek ,podatek od marzeń!!!!!!!!!!!!!! nie znam nikogo kto wygrał 6-ke i uważam ,że to lipa i szwindel!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Re: toto-lotek IP: *.lv.lv.cox.net 22.12.09, 00:45 katapilar napisał: > lotto to taki mały urząd skarbowy,tylko różni się tym,że tam płaci się > jeden podatek ,podatek od marzeń!!!!!!!!!!!!!! > nie znam nikogo kto wygrał 6-ke i uważam ,że to lipa i szwindel!!!!! --- a ja znam, czy tez mam uwazac ze to lipa i szwindel? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: toto-lotek 17.12.09, 00:09 Gość portalu: Arturo napisał(a): > Kto z was wierzy ze w toto-lotka mozna wygrac? Oczywiście, że można. Z iluś milionów zakładów ktoś (prawie) zawsze trafia. Natomiast prawdopodobieństwo wygranej jest tak nikłe, że ja grać nie zamierzam. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: toto-lotek IP: *.chello.pl 17.12.09, 00:43 > Kto z was wierzy ze w toto-lotka mozna wygrac? ja nie wierzę - ale wiem, że można. Znam osobiście osobę, która skreśliła 6 prawidłowych cyfr. Mnie udało się raz jedyny, skreślić 5 - za całe 4.200zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: toto-lotek IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.09, 07:53 Ja dwa lata temu trafiłem 5-kę w dużym lotku na chybił-trafił. 4500 netto:) Ale od tego czasu brak większych sukcesów, w trafienie "szóstki" nie wierzę. A szkoda, bo kasa by się (jak każdemu) przydała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Re: toto-lotek IP: *.lv.lv.cox.net 22.12.09, 00:47 Gość portalu: Tom napisał(a): > w trafienie "szóstki" nie > wierzę. A szkoda, bo kasa by się (jak każdemu) przydała:) --------- mozesz uzasadnic czyms swoja 'niewiare'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Re: toto-lotek IP: *.lv.lv.cox.net 22.12.09, 00:49 Gość portalu: . napisał(a): > > Kto z was wierzy ze w toto-lotka mozna wygrac? --- hmmm.... no to zdecydowac by sie przydalo, wierzysz czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Re: toto-lotek IP: *.lv.lv.cox.net 22.12.09, 00:57 snajper55 napisał: > Gość portalu: Arturo napisał(a): > > > Kto z was wierzy ze w toto-lotka mozna wygrac? > > Oczywiście, że można. Z iluś milionów zakładów ktoś (prawie) zawsze trafia. > Natomiast prawdopodobieństwo wygranej jest tak nikłe, że ja grać nie zamierzam. --- Opowiem Ci dowcip: Jeden taki zolnierz (byl snajperem) zawsze rano modlil sie goraco do swojego Guru w ktorego wierzyl, zeby pozwolil mu wygrac na loterii. Uplywaly lata i nic. Wreszcie, stary juz zolnierz, zawiedziony do granic postanowil jeszcze raz jeszcze, ale juz poraz ostatni poprosic swojego Guru zeby nu pozwolil wygrac. Klekna sklonil glowe i goraco prosil. Po paru dobrych godzinach niebiosa sie uchylily i w grzmotach blyskawic Guru naszego snajpera oznajmil: "no dobrze, dobrze dam Ci wygrac stary zolnierzu... ale... ZAGRAJ wreszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś