Dodaj do ulubionych

MARIA KUPIS PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY KRAKÓW -OSZUST

31.05.12, 09:05
Chciałabym wszystkich ostrzec przed wyżej wymienioną Panią. Pani Maria zabierze tylko Państwa pieniądze i w niczym nie pomoze Państwa firmie. Oszukała juz conajmniej 3 firmy (właściciele dzwonili w celu potwierdzenia wiarygodnosci, Pani M zmieniala originalną umowę i wymyślała niesamowite rzeczy do których nigdy ręki nie przyłozyła). Prosze uważać!! Kamila
Obserwuj wątek
    • 7marcelina Re: MARIA KUPIS PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY KRAKÓW -O 30.11.12, 16:17
      Ja się nie zgadzam z wpisem. Pani Maria Kupis (o ile mówimy oczywiście o tej samej osobie) bardzo dużo pomogła w rozwoju firmy, w budowaniu strategii rozwoju. W razie konieczności, udostępniam dokumenty potwierdzające.
    • 0wojciech Re: MARIA KUPIS PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY KRAKÓW -O 03.03.13, 19:45
      U mnie, od 3 m-cy, pracuje Pani, która się nazywa Maria Kupis. Przyznam, że jestem pod wrażeniem efektów jej pracy. Póki co dzięki jej staranimo udało się zatwierdzić 4 nowe kontrakty ( 3 w Polsce, jeden w Hiszpanii). Od kwietnia zamierzam jej powierzyć bardziej odpowiedzialną funkcję w strukturach mojej firmy i zdziwiło mnie na co trafiłem w internecie. Nie wierzę w ten wpis, bo sam od kilku miesięcy obserwuję jej pracę i widzę jak jest w niej rzetelna i odpowiedzialna. A na dodatek są już konkretne efekty jej działań, co jest dla mnie miłym zaskoczeniem, gdyż branża w której działam jest trudna i na wielu przedstawicieli handlowych, którzy się "przewinęli" to p. Maria ma jedne z najszybszych efektów. Co zresztą starałem się jej wynagrodzić jako pracodawca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka