Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak napisać CV

11.04.10, 19:34
    chce złożyć CV do konkretnych miejsc pracy, do banków, biur rachunkowych itd., gdyż jestem na takich studiach, na drugim roku, i chciałabym zacząć pracować gdzieś, gdzie bym zdobyła doświadczenie. tylko problem tkwi w tym, że nie wiem jak napisać CV.
    otóż wcześniej pracowałam w miejscach, które w ogóle nie były związane z tym, co bym chciała robić teraz. najpierw jakaś praca dorywcza podczas okresu liceum, teraz taka niby tymczasowa, żeby sobię odłożyć szybko pieniądze i zaczać robić coś konkretnego.
    jak kiedyś byłam na rozmowie w firmie ubezpieczeniowej to pani mi powiedziała wprost, że oni wolą osoby, które nigdzie jeszcze nie pracowały, bo przeważnie takie osoby mają jakieś nawyki wyciągnięte z dawnej pracy, a oni chcą ich nauczyć pracować po swojemu. i teraz nie wiem czy w tym CV w ogóle wspominać o tej nieciekawej pracy (zawsze Pani z przedsiebiorczości nam mówiła, że w CV trzeba wszystko pisać, nawet jak się ulotki roznosiło kiedyś), czy jednak nie wspominać. jak myślicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Favicon Re: jak napisać CV IP: *.spray.net.pl 11.04.10, 21:34
        Zobacz tutaj: pracaikariera.wordpress.com/2010/04/08/jak-przedstawic-swoje-umiejetnosci-ma-osoba-ktora-nie-ma-doswiadczenia/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka