Dodaj do ulubionych

usługi spedycyjne

20.01.11, 12:33
Witam. Szukam małych firm transportowych zainteresowanych usługą spedycyjną. Gwarantuję zlecenia transportowe na 24 tonowe auta w kółku po całej Polsce za dobrą cene. Zainteresowanych prosze o telefon pod nr 728838140.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • transportowiec123 Re: usługi spedycyjne 05.07.11, 13:26
      Witam, jeśli szukasz rzetelnej, sprawdzonej i wiarygodnej firmy transportowej, specjalizującej się w spedycji i transporcie międzynarodowym to może firma Tornar? Wrocławska firma transportowa, o szerokiej gamie ofert, również dla indywidualnych klientów. Spedycja jest ważnym działem i konieczna jest do tego fachowa firma. Jeśli chcesz więcej informacji zobacz na ich stronę internetową i ciesz się bezpieczeństwem Twojej firmy jak i własnym! www.tornar.pl/
      • piciu-1974 Re: usługi spedycyjne 29.12.13, 21:38
        transportowiec123,firma tornar oszukała mnie i wielu innych,jest niewypłacalna a ty ją reklamujesz,czyli bierzesz udział w przestępstwie wyłudzania pieniędzy lub usług.Zastanow się.Ostrzegam wszystkich przed firmą tornar polska transport i spedycja.
    • pabe-lko Re: usługi spedycyjne 23.05.14, 15:38
      Ja posiadam niewielka firmę transportową, skorzystałem z giełdy spedycyjnej teleroute.pl/pl_pl , nie wiedziałem,że jest to tak wielka wygoda , firma daje wiele rozwiązań ,które dostosowuje do potrzeb klienta. Fakt tego typu usługi nie są tanie, jednak opłaca się jeśli zalezy komuś na rozwoju firmy.
      • mi_chal1 Re: usługi spedycyjne 28.05.14, 08:50
        Jeśli ktoś szuka firmy transportowej we Wrocławiu lub okolic, to ostatnio korzystalem z www.speditiondabrowski.eu/ i sa w porzadku. Na czas i bezpiecznie przewiezli to co chcialem.
        • zbysiosoltys Re: usługi spedycyjne 12.06.14, 15:05
          Możecie sprawdzić ofertę firmy Mark - www.mark.com.pl, zajmują się spedycją. Ostatnio korzystałem z ich usług przy przewozie materiałów budowlanych.
    • maciek_72 Re: usługi spedycyjne 22.07.14, 09:47
      A szukałeś zleceń przez bazę: www.baza.soot.pl/ ?
      • coc-ek Re: usługi spedycyjne 28.08.14, 13:28
        Czy ktoś z Was świadcząc usługi spedycyjne ogłasza się na giełdach typu teleroute.pl/pl_pl chciałbym nieco rozwinąć własną firmę świadczącą podobne usługi, stąd moje pytanie.
    • mysliciel662 Re: usługi spedycyjne 01.09.14, 13:41
      A szukasz firm transportowych czy spedycyjnych? Zachęcam do przeczytania poradnika o różnicach między transportem a spedycją międzynarodową: fracht.pl/poradnik/wpis/roznice-prawne-miedzy-transportem-i-spedycja-miedzynarodowa/.
      • owidiuszpl Re: usługi spedycyjne 13.09.14, 19:18
        Hej, ja też korzystałem kiedyś z frachtów z giełdy. Niestety, tam trzeba cały czas siedzieć na bieżąco i nigdy nie masz pewności, że dostaniesz kasę za usługę. Dlatego od ponad roku przerzuciłem się na współpracę ze spedycją, która daje mi regularnie zlecenia. To było świetna decyzja, czuję się pewnie, kasa jest zawsze na kocie na czas i nie muszę się martwić, że jutro nie będę miał nowych zleceń. Ja akurat współpracuję z OMIDĄ z Sopotu, Wy też możecie spróbować, polecam!
      • oskarblack Re: usługi spedycyjne 23.02.15, 13:52
        Jedno i drugie świetnie robi Hussar www.hussar-gruppa.com
        Firma bardzo doświadczona, rzetelna i bardzo terminowa
    • ftlczestochowa Re: usługi spedycyjne 16.05.17, 09:43
      Firma FTL została założona w 1998 roku. W ciągu 19 lat istnienia na rynku,firma stała się firmą transportowo-spedycyjną posiadającą nowoczesny tabor, obsługujący klientów z całej Unii Europejskiej. Naszą specjalizacją stały się: transport ekspresowy po całej Europie oraz transport całopojazdowy ftl-transport.com/
    • abece123 Re: usługi spedycyjne 02.11.19, 18:29
      Mogę polecić firmę Cargo Transport, cargotransport.com.pl, z usług której korzystamy, jeśli chodzi o spedycję. Ceny bardzo dobre, podobnie jak jakość świadczonych usług.
    • west-lux.com Re: usługi spedycyjne 05.02.20, 11:07
      Jest to dobra firma spedycyjna. Zawsze są na bieżąco
      www.west-lux.com/Polecam
    • markowiczolga Re: usługi spedycyjne 16.03.20, 16:02
      Najlepsza firma z jaką do tej pory miałam do czynienia, to Blau Speed. Zrobili wszystko szybko, z niczym nie było problemu. Także, jak najbardziej sobie sprawdź
    • karol8765 Re: usługi spedycyjne 25.03.20, 12:58
      Ja korzystam z usług Blau Speed. Są terminowi i mają fajne, indywidualne podejście do klienta.
    • anetamorwaska Re: usługi spedycyjne 31.07.20, 23:12
      Cargo Transport. Firma naprawdę godna polecenia. Spedycja krajowa i międzynarodowa. Tu jest opisana ich oferta + masz tam kontakt www.cargotransport.com.pl/spedycja.html
    • baska746321 Re: usługi spedycyjne 25.02.21, 10:38
      W takim razie polecam Ci firmę lenmargroup.pl Kompleksowo zajmują się logistyką i spedycją i jeszcze mnie za zawiedli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka