Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    10.08.01, 21:18
    Nowy kolega chcial zeby mu helpdesk zainstalowal na jego komputerze MS Excel.
    Zglosil to do help desku ale tam mu powiedzieli ze musi wypelnic odpowiedni
    formularz, ktory to jest do sciagniecia ze strony web''owej help-desku.
    Zgadnijscie w jakim formacie jest ten formularz.... :-) oczywiscie ze w *.xls.
    Obserwuj wątek
      • caerme Re: CitiFirma 11.08.01, 00:17
        hie hie hie... ta sama seria...:)
        ogloszenie w ae o pracahc magisterskich ad 2001:
        -wymagany format: ms office 95
        -pliki powinny byc spakowane arj-otem
        -program antywirusowy: antyvir
        uwaga! uprasza sie o korzystanie z tej samej klasy programow co na uczelni...
        a tu kupa smiechu:
        -ja mam w domu ''98 a wiadomo jak windows jest kompatybilny, cuz, wiele osob
        pisalo w millenium, ja stanowilem jeden z wyjatkow [stare oprogramowanie]
        -zasadniczo obecnie w uzyciu jest winzip, a malo kto arjotem pakowal:), ja im
        dalem w rarze;) model 93 albo 94...
        -fakt program jest na uczelni antywirusowy w dowch wersjach: pelna ad 12.97
        freeware ad 10.98.
        od dobrej woli promotora i pan w sekretariacie zalezy czy przyjma prace w
        innych formatach:)
        • Gość: Ira Re: CitiFirma IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.08.01, 00:14
          Antyvirus jest w tym najcudowniejszy. Wręcz zniewala urokiem!
      • Gość: kami Re: CitiFirma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 00:38
        hehe. poznaje. to citibank.
        • Gość: kwieto Re: CitiFirma IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.08.01, 15:30
          Pracowalem w Citibanku - to moj jak na razie najgorszy pracodawca

A propos formatow - ja mam Macintosha, ciekawe co by na to powiedzieli? (dodam,
          ze cale MS Office dla Mac-a jest w pelni kompatybilne z PeCetowycm, nie wymaga
          zadnych translacji)... a wirusa na Mac-a na zywo jeszcze nie widzialem...
          • Gość: pedros Re: CitiFirma IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.09.01, 19:07
            Oj, Kwieto... Bzdury gadacie. Sprobuj poprzenosic dokumenty pomiedzy
            PowerPointami... :-))) Mam to na codzien, jak mojej szefowej zachce sie
            prezentacje robione na Dellu "rzucac" z PowerBooka. :-)
            pedros
      • Gość: koko Re: CitiFirma IP: *.cern.ch 29.08.01, 15:43
        Eee tam,
        Ja zadzwonilem do help desku, ze nie moge sie zalogowac do mojego komputera.
        Nastepnego dnia zadzwonilem znowu z pyskiem, ze nic nie robia.
        Odpowiedz: przeciez przeslalismy informacje e-mailem.
        • sith Re: CitiFirma 01.09.01, 16:51
          A co powiecie na to - koles dzwoni na helpa, ze padła mu siec i nie działa
          zaden komputer, informatyk zaczyna wypowiedz od:
          Ok. zaloguj sie teraz do outlooka....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka