Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

agencje pracy

IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.06, 13:45
    jezeli ktos poszukuje pracy w Warszawie przez agencje posrednictwa to niech
    sobie daruje rejestrowanie sie w agencjach takich jak HRK przy Plekitnym
    Wiezowcu czy tez Krakowski Instytut Technologii w Warszawie (to juz sciema
    totalna, w ciagu roku mieli moze ze dwa ogloszenia o naborze); nie dosc, ze
    nie maja zadnych ofert to jeszcze nie odpisuja na e-maile ani nie oddzwaniaja
    do czlowieka; chamstwo! wygladaja i probuja zachowywac sie profesjonalnie,
    ale to kompletnie durnie! nie warto sobie w ogole glowy zawracac;
    Obserwuj wątek
      • Gość: scep Re: agencje pracy IP: 80.51.233.* 27.11.06, 14:29
        Standard. Raz mi tylko z Manpowera odpisali, ze mam za wysokie kwalifikacje i
        jesli bedize cos odpowiedniejszego, to sie odezwa. Reszta agencji, do ktorych
        slalem cv starala sie chyba udowodnic, ze maja klienta gleboko gdzies.
        • Gość: mmmmm Re: agencje pracy IP: *.spray.net.pl 28.11.06, 16:26
          wyslalam wczoraj e-mail do Krakowskiego Instytutu Technologii, dzis zadzwonili,
          ze co prawda to stanowisko, na ktore aplikowalam juz nie jest aktualne jednakze
          zapraszaja mnie na rzozmowe w zwiazku z innym proesem rekrutacyjnym. tw chyba
          nie jest tak zle....co do wysokich kwalifikacji tak mi odpowiedzial randstad,
          work serwice zaprosil mnie na rozmowe, na ktora nie mialam nawet nadziei, choc
          ta praca bylaby spelnieniem moich marzen. no nic tez szukam juz pracy kilka
          miesiecy. horror. mam juz dosc. chyba niedlugo sie przlamie i zatrudnie jako
          jakas kasjerka w sklepie, choc....pewnie przeszkoda beda
          kwalifikacje...ech...zycie
          • dcio Re: agencje pracy 28.11.06, 21:02
            U mnie zbyt wysokie kwalifikacje staly na przeszkodzie sprawdzania zeznan
            podatkowych Kulczyka, guzowatego i Rywina :o)
            • Gość: w Re: agencje pracy IP: *.spray.net.pl 29.11.06, 09:07
              nie kwalifikacje tylko brak rodziny w kierownictwie organów podatkowych
          • Gość: Grzes Re: agencje pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 23:15
            Ciekawi mnie jak wygladała rekrutacja w Krakowskim Instytucie Technologii. Może
            ktoś coś na ten temat napisać?
            • Gość: abc Re: agencje pracy IP: *.spray.net.pl 08.01.07, 23:27
              Przyszła Pani dyrektor wraz z asystentem i pzreprowadzili krotką rozmówkę. Co
              sie robilo wczesniej, dlaczego sie aplikowalo na stanowisku takie tam duperele
              jak wszedzie.

Plusem jest to, że przekazuja informacje zwrotną odnośnie wyniku rekrutacji.
              Nawet jak się nie zakwalfikowalo do dalszego etapu.
      • Gość: jota Re: agencje pracy IP: 195.33.69.* 26.04.07, 10:07
        > starala sie chyba udowodnic, ze maja klienta gleboko gdzies

Ludzie, dla żadnej agencji KLIENTEM nie jest PRACOWNIK!
        Klientem jest zleceniodawca, czyli PRACODAWCA!
      • Gość: lolka Re: agencje pracy IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.07, 22:19
        pracuj.pl/praca-przez-agencje.htm
        Tutaj trochę teorii z serwisu pracuj.pl - praca przez agencje - szkoda, że
        tylko TEORII ... no cóż
        Ale chociaż warto zapoznać się z teorią, jak powinna działać taka agencja, by
        się nie naciąć
        POzdrawiam
        • kamila1997 Re: agencje pracy 15.06.25, 13:47
          Polecam Personnel Service. Nie było luksusów, ale też nie było przekrętów. Uczciwie.
          • zuziix Re: agencje pracy 16.06.25, 17:49
            Potwierdzam, najważniejsze że bez przekrętów
            • personnelservicesa Re: agencje pracy 18.06.25, 12:51
              Dziękujemy za potwierdzenie! Uczciwość i transparentność to dla nas fundament współpracy. Cieszymy się, że mogła Pani to docenić.
          • personnelservicesa Re: agencje pracy 18.06.25, 12:50
            Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że współpraca z Personnel Service została przez Państwa oceniona jako uczciwa i zgodna z ustaleniami – to dla nas priorytet. Pozostajemy do dyspozycji w razie dalszych pytań lub potrzeby wsparcia.
      • zuziix Re: agencje pracy 07.06.25, 12:15
        Ja szukałam pracy naprawdę długo, nie pamiętam na ilu rozmowach byłam i zawsze było odezwiemy się itp i co nadal się nie odezwali, była tym wszystkim tak sfrustrowana że skorzystałam z pomocy Personnel Service znaleźli mi prace bardzo szybko nawet z transportem do pracy i dojazdem
        • personnelservicesa Re: agencje pracy 18.06.25, 12:52
          Rozumiemy, jak frustrujące mogą być długie poszukiwania pracy i brak odpowiedzi od pracodawców. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że dzięki naszej pomocy znalazła Pani szybko odpowiednie zatrudnienie, a także wsparcie w kwestii transportu i dojazdu. Jesteśmy tu, by wspierać na każdym etapie!
      • kacper.marek Re: agencje pracy 12.06.25, 12:01
        Hej, są też całkiem spoko agencje – warto zerknąć choćby na here2hire.pl. U mnie ogarnęli całą sprawę szybko i regularnie dodają nowe oferty, więc może akurat uda się coś znaleźć
      • kamila1997 Re: agencje pracy 15.06.25, 13:46
        Hej, proponuję zajrzeć do Personnel Service, zawsze coś mają i jest dobrą agencją ;)
        • zuziix Re: agencje pracy 16.06.25, 17:50
          Korzystałaś z ich usług ? Długo z nimi współpracowałaś ?
        • personnelservicesa Re: agencje pracy 18.06.25, 12:52
          Dziękujemy za komentarz! Zachęcamy do zapoznania się z ofertami agencji Personnel Service — regularnie pojawiają się nowe propozycje pracy, a agencja cieszy się dobrą opinią wśród kandydatów. W razie pytań jesteśmy do dyspozycji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka