Gość: pen.is IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 01:13 Knapik jak Knapik, ale pani prowadząca ma ładne nóżki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mojra Re: "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.chello.pl 06.05.10, 01:42 oglądam ten wywiad i... mam wrażenie, jakbym oglądała film z dubbingiem :)) masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O Re: "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.127-23-96.mc.videotron.ca 06.05.10, 06:45 Gość portalu: mojra napisał(a): oglądam ten wywiad i... mam wrażenie, jakbym oglądała film z dubbingiem :)) masakra ______________________________________________________________________ Raczej z ... lektorem :) Pan Knapik jest super gość - pamiętam go z pracy na Woronicza 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: "Czytał Tomasz Knapik" IP: 92.27.218.* 06.05.10, 01:56 Potwierdzam, te nóżki są po prostu prześliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąsi Nóżki jak nóżki IP: *.chello.pl 06.05.10, 08:32 ale buzię ma prześliczną, zwłaszcza ten uśmieszek lekko speszonej dziewczynki. Poezja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za cicho "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.know.cable.virginmedia.com 06.05.10, 02:57 Nagranie zostalo zrealyzowane za cicho!!! Niewiele tresci bylem w stanie wylapac z tej rozmowy, ale faktem jest... ze nozki tej pani sa przesliczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
sammler "Czytał Tomasz Knapik" 06.05.10, 07:52 Wrażenie słuchowe niesamowite... Coś w rodzaju słuchowego deja vu. Ciekawe, jak brzmi Pana głos na żywo... :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękne włosy "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.chello.pl 06.05.10, 08:29 Mało kto wie, że p. Knapik ma doktorat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: "Czytał Tomasz Knapik" IP: 80.50.234.* 06.05.10, 09:11 Gość portalu: piękne włosy napisał(a): > Mało kto wie, że p. Knapik ma doktorat :) who cares? nogi tej pani nie pozwalają na rozważania o innych bzdurach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mongou Re: "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 09:20 Jakoś najbardziej kojarzy mi się (oprócz kroniki z lat 80.) z amerykańskimi filmami klasy C nadawanymi na Tele5 albo innej badziewnej stacji. Może dlatego nie do końca odpowiada mi jako lektor, chociaż przyznaję, że głos robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Do p. Knapika IP: *.socal.res.rr.com 06.05.10, 09:27 Ja bardzo pana prosze - niech pan jakas ksiazke napisze bo po tylu latach pracy w tym zawodzie napewno zebralo by sie durzo wspomnien i anegdot. Super by sie to czytalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podcast i lektorzy "Czytał Tomasz Knapik" ::: Podcast IP: 89.204.235.* 06.05.10, 09:41 Polecam moje podcasty o lektorach: nietylkodlaorlow.com/odcinek-269-extra-radio-to-teatr-wyobrazni/ nietylkodlaorlow.com/odcinek-268-radio-to-teatr-wyobrazni-ii/ nietylkodlaorlow.com/odcinki/page/8/ Odpowiedz Link Zgłoś
colplace "Czytał Tomasz Knapik" 06.05.10, 09:48 Panie Knapik, proszę o nagranie przeczytanej przez Pana książki. Sama przyjemność słuchania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr.pafnucy "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.epo.nl 06.05.10, 10:12 A ja mam jego głos w nawigacji. Wszystkie inne głosy wymiękają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarzębiak na czczo Andrzej Matul - genialny lektor IP: *.migutmedia.pl 06.05.10, 10:27 Znakomicie intonacją sens dowcipnych dialogów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzak Re: Andrzej Matul - genialny lektor IP: 213.77.38.* 14.06.10, 18:10 Matul, przecież to pedał, drażniąca barwa głosu on się nadaje wyłącznie do seriali i do filmów homoerotycznych tak, w tym jest wyśmienity!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Andrzej Matul - genialny lektor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:09 Straszny ten głos, mało męski i taki zbyt delikatny, do wysokich wokaliz nadaje sie , owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geniusz Re: Andrzej Matul - genialny lektor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 21:15 Geniusz strzelania fochów straszna Ciociowatość okropny głos mało męski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopii "Czytał Tomasz Knapik" IP: 85.222.87.* 06.05.10, 10:50 A cóż to za sierotka zabrała się za prowadzenie wywiadu? Sio do szkoły! Lekcje brać od pana Tomasza, a nie "...yyyyy" w każdym zdaniu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el mejor Re: "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 11:21 Rzeczywiście, trochę z niej taka sierotka. W ramach ćwiczeń nad przeprowadzaniem wywiadów mogłaby wywiadować swojego faceta/kobietę, przyjaciół. Fantastyczna sprawa, no i można nauczyć się panowania nad tokiem rozmowy. Co do meritum, słuchając wywiadu, cały czas miałem wrażenie, że oglądam wywiad z podłożonym lektorem. Dziwne uczucie... PS. A pani Kasia rzeczywiście ma śliczne nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siodmykrasnoludek "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.173.27.180.tesatnet.pl 06.05.10, 10:57 uwielbiam glos p. Knapika, moglabym go sluchac calymi godzinami. czysta przyjemnosc, nie tylko ze wzgledu na barwe glosu, ale takze na trzymanie sie regul akcentu jezyka polskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor "Czytał Tomasz Knapik" 06.05.10, 13:36 rola zycia pana Knapika to glos w spocie NOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 14:09 Mialem z nim zajecia na Polibudzie ;) Smieszny koles... dosc konkretny choc czasem zbyt bezposredni ;) Konczac zajecia zazwyczaj ktos dodawałas po cichu... "czytal Tomasz Knapik" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomba w ogonie Uwaga pirat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 14:11 Głos fajny ale treść przemądrzała i wkurwiająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZbiKra "super wykładowca" IP: 141.194.10.* 06.05.10, 14:56 Miałem z nim elektrotechnikę samochodową na studiach (Politechnika Warszawska, Instytut Transportu). Rewelacyjny gość, miło go wspominam. Fajnie zaliczało się u niego egzaminy - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :):):). Pozdro p. Tomaszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d "Audiobuki" nagrane przez Pana Tomka proszę!!! IP: 94.75.117.* 06.05.10, 15:19 Aż się prosi by Pan Knapik nagrał na CD czytane przez siebie oczywiście książki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w740 "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.182.162.191.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.10, 13:10 Słucham p.Knapika codziennie w swoim autobusie."Następny przystanek Tytułowa,przystanek na żądanie" to na linii N91.I tak sobie jezdzimy.Ze wspólpracy jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
m-durst "Czytał Tomasz Knapik" 09.05.10, 12:37 Prowadząca jest zgrabniutka, ale wywiadów to nie potrafi prowadzić. Jest cały czas speszona i co zdanie wtrąca "yhmm". Wiele musi się jeszcze nauczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantol "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.chello.pl 10.05.10, 15:16 p.Knapik najlepszy byl w 'zywot Brajana"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek "Czytał Tomasz Knapik" IP: *.smevpn.tpnet.pl 17.03.11, 13:38 A ja byłem (może nie najlepszym) studentem pana doktora Tomasza Knapika na Wydziale Transporu PW uschyłku lat 70 -tych i w 80 roku.Mam jego wpisy w indeksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Pani Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.12, 21:21 Dawno nie widziałem tak elegancko i skromnie ubranej kobiety. Gdybym się z Panią Kasią umówił na randkę i przyszła by tak ubrana patrzyłbym godzinami jak na obrazek. Coś cudownego. Odpowiedz Link Zgłoś