Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Vitadirect

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 12:01
    Witam, czy ktos słyszal na temat pracy w tej firmie jako Przedstawiciel ?
    Jakie warunki pracy, atmosfera itd..
    Obserwuj wątek
      • Gość: zenek Re: Vitadirect IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.10, 16:47
        maja dosc ciekawe produkty ktore znane sa w aptekach a na jaki teren
        prowadza teraz rekrutacje??
        • Gość: vitadirect Re: Vitadirect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 17:22
          obecnie odbywa sie rekrutacja na przedstawicieli o dziwo MEDYCZNYCH w Krakowie-
          czy jeszcze w innych miastach tego nie wiem. Maja to byc piewsze tego typu
          przedstawicielstwa tej firmy - zatrudnienie próbne na 3 miesiace- jezeli pomysł
          nie wypali dziekują, umowa jest przez HSK Consulting..
          • Gość: zenek Re: Vitadirect IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.10, 21:22
            a orientujecie sie w temacie przedstawiciela
            farmacedutycznego ...jaka kasa i atmosfera w firmie...pozdr
            • Gość: j Re: Vitadirect IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.10, 23:45
              wie ktos jak w temacie przedstawiciela farmaceutycznegfo .....jaki
              klimat i kasa...warto o angaz???
              • Gość: jan-20 Re: Vitadirect IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.10, 11:41
                jedzie ktos na szkolenie do wawy??? do firmy vitadirect
                • Gość: iwa Re: Vitadirect IP: *.echostar.pl 23.08.10, 23:42
                  ja jade na rozmowe do wawy 25go gg 1633990
                  • Gość: iwa Re: Vitadirect IP: *.sta.asta-net.com.pl 28.08.10, 20:52
                    Witam jak wyglda rozmowa na przedstawiciela handlowego z rejony
                    poznanskiego... standardowa w poznaniu rekrutacja przez firme HSK z
                    Warszawy...na niej dowiaduje sie ze na drugi dzien ma byc odpowiedz
                    czy zakwalifikowałam sie do drugiej tury gdyz wtedy materialy
                    zostana na maila przeslane ok 100stron i 2 osoby zostana wybrane i
                    bedzie test z materiałów! Zatrudnia firma HSK na 3 miesiace pozniej
                    mozliwe ze lek sie nie przyjmie , nie zrobi sie planow i nie
                    przedluża..chodzi o suplement diety ActivKrill 4flex i Imune...ok
                    czekam... na nastepny dzien cisza... po tygodniu telefon z HSK ze na
                    drugi etap zapraszaja juz do warszawy na test... wiec 6godz jazdy
                    autem od 4rano do siedziby na ul. Cichego..ktora miesci sie na
                    strzeżonym osiedlu na 3 pietrze bloku.... tam okazuje sie ze sa juz
                    dwie panie czyli lacznie z Poznania trzy do rekrutacji... zaposzona
                    jestem na rozmowe do pokoju...witam mnie dwoch panow nawet sie nie
                    przedstawiaja rozmowa trwa 5 min i najwaznjesze test musze isc
                    zrobic do drugiego pokoju..a w nim najmniejsze kruczki z materiałów
                    test wyboru podchwytliwy pytania typu -tak - nie - każda odp. złą -
                    każda dobra i podejrzewam ze nawet majac materialy przy sobie
                    niejedna osoba z branzy miala by nielada problem przy niektorych
                    pytaniach... tydzien nauki..no ale zaznaczylam oddałam... okazało
                    sie ze jedna dziewczyna nie dostała pracy bo zawalila test, zawolano
                    mnie na 18 pytan 13 prawidlowo, i podziekowano trzecia Pani została.
                    Jak sie okazało osoba co została materiały dostały 3 dni wczesniej
                    niż my!, jest z okregu gdanskiego na poznan hmmm nie wiem moze to
                    dziwne moze nie...ale dla mnie malo profesjonalne ze ktos pokonuje
                    dla fatygi ponad 350km w jedna strone a tam dosłownie 15 min!
                    wyznacznikiem jest test ktory tak naprawde moze sprawdzic wiedze
                    kujona, bo chyba powinna sie liczyc sila przebicia charakter
                    naturalne cechy zjednywania ludzi znajomosc technik
                    sprzedazy...wiedze do testu moglby kujon posiac i dostalby prace! a
                    mialam wrazenienie ze najwazniejszy jest test mega wazny! pod koniec
                    tylko jedno slowo niestety nie zdala pani tesktu dziekujemy. i po
                    tym wyszlam poprostu wyszlam... i znowu poand 5 godz do Poznania...w
                    sumie jak tak wazny jest test to po cholere 3 osoby ciagnie sie do
                    wawy czy na poziomie regionalnym ktos nie mogl z nami zrobic tego
                    testu w Poznaniu? a tak biedniejsza o 400zl ale bogatsza o
                    doswidczenie 15minutowe w firmie Vita Direkt ! Powodzenia wszystkim
                    stratujacym! Jakos nie przemawia do mnie ani osoby tam pracujace ani
                    podesjcie do czlowieka! W moim oddziale bo wiem co mowie z innej
                    moze branzy jak osoby na rozmowe przyjechaly z grzecznosci slowo: a
                    moze kawy herbaty bylo dla mnie czym naturalnym...ale moze ja z
                    Poznania a tam Warszawa to inaczej sie ludzi traktuje:(
                  • Gość: . Re: Vitadirect IP: *.tktelekom.pl 11.04.12, 10:03
                    .
            • Gość: walmark Re: Vitadirect IP: 89.230.165.* 04.02.11, 17:25
              kasa 4000-6000 tyś (zależy jaki teren)
              atmosfera zależy od regionalnego ale generalnie jest ok
              szukają tera na Łódź i Kielce, Radom
              • Gość: znajacy Re: Vitadirect IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.11, 12:12
                Witam,

Wszystkim osobom mającym chęć zatrudnienia się w firmie VitaDirect serdecznie to odradzam. A dokłanie odradzam pracę w Dziale Marketingu którym zarządza Pani Katarzyna. Cała reszta firmy jest ok :) Pozdr.
            • Gość: . Re: Vitadirect IP: *.tktelekom.pl 19.04.12, 15:27
              ...
      • Gość: x Re: Vitadirect IP: *.centertel.pl 18.08.11, 13:38
        Pani Katarzyny już niema
        • Gość: .pl Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 09:00
          I co z tego, i tak szkoda gadać...
          • Gość: d Re: Vitadirect IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 14:59
            i tak właśnie to jest w tej całej sprzedaży
            • Gość: mila Re: Vitadirect IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 17:32
              Totalna brak kompetencji ze strony Pani Katarzyni !!! Jeżeli dalej tak będzie to niedługo cały dobry zespół odejdzie. Pani Katarzyno niech się Pani opanuje, a Pan Prezes niech się zainteresuje opiniami i może czasami poczyta co dzieje się na takich forach ja to i poczyta opinię o swojej firmie i osobach które nią zarządzają !!!
      • Gość: XXXX Re: Vitadirect IP: *.vitadirect.pl 20.12.11, 13:51
        Zdaje się, że trzeba odświeżyć te przestarzałe i nieaktualne informacje. Sytuacja w firmie Vitadirect uległa zmianie i to dużej. Pani Katarzyna S. już tu od paru miesięcy nie pracuje. Myślę, że mój staż (i nie tylko mój) w firmie można zdecydowanie podzielić na czas kadencji Pani Katarzyny S. i czas następujący po jej zwolnieniu. Cóż, Pani Katarzyna S. nie sprostała obowiązkom Managera i Dyrektora i została zwolniona. Choć atmosfera panująca w firmie diametralnie się zmieniła, to wciąż panuje opinia z tamtego okresu. Oczywiście duża rotacja i niechęć do pracy w Vitadirect wynikała z jej złego zarządzania, niepoprawnego traktowania podwładnych, niewłaściwego zarządzania ich czasem(zmuszanie do siedzenie po godzinach to fakt!) i braku podstawowego szacunku do ich pracy. Nie mówiąc już o stosowaniu krzyku jako sposobu na egzekwowanie wykonania obowiązków. Cóż, nie można jej zarzucić braku zdolności do manipulacji, to prawda. Studia psychologii zrobiły swoje  Zresztą, dla zainteresowanych, przypadek pani Kasi S. został dokładnie opisany w książce Ryszarda Stockiego „Patologie organizacyjne – diagnoza i interwencja”. Czasem tak bywa, że niewłaściwe osoby pojawiają się na niewłaściwych miejscach, w niewłaściwym czasie. Grunt to w porę to zauważyć i zmieniać to, co złe, na to, co dobre.
      • Gość: Arek Re: Vitadirect IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 23:15
        Rzeczywiście główny kierownik Pan P.jest bardzo nieprofesjonalną osobą. Szkoda czasu na tę firmę
        • Gość: szczery Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 08:28
          mowiac szczerze firma taka sobie obowiazkow mnostwo a wynagrodzenie no to wiadomo dac jak najmniej wiec mysle ze osoby zarzadzjace ta firma powinny troszke pomyslec ze zaden przedstawiciel medyczny czy farmaceutyczny z doswiadczeniem nie pojdzie do nich pracowac za tysiac zlotych !!!!
        • Gość: Zainteresowany Re: Vitadirect IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.12, 19:14
          Pani Piotr to Pan pokroju i sposobu zarządzania Pani Katarzyny S. Prosze uważać Pani Katarzyna przeniosła się do firmy Zdrovit !!!!
      • Gość: XXXX Re: Vitadirect IP: *.vitadirect.pl 21.12.11, 08:41
        Zdaje się, że trzeba odświeżyć te przestarzałe i nieaktualne informacje. Sytuacja w firmie Vitadirect uległa zmianie i to dużej. Pani Katarzyna S. już tu od paru miesięcy nie pracuje. Myślę, że mój staż (i nie tylko mój) w firmie można zdecydowanie podzielić na czas kadencji Pani Katarzyny S. i czas następujący po jej zwolnieniu. Cóż, Pani Katarzyna S. nie sprostała obowiązkom Managera i Dyrektora i została zwolniona. Choć atmosfera panująca w firmie diametralnie się zmieniła, to wciąż panuje opinia z tamtego okresu. Oczywiście duża rotacja i niechęć do pracy w Vitadirect wynikała z jej złego zarządzania, niepoprawnego traktowania podwładnych, niewłaściwego zarządzania ich czasem(zmuszanie do siedzenie po godzinach to fakt!) i braku podstawowego szacunku do ich pracy. Nie mówiąc już o stosowaniu krzyku jako sposobu na egzekwowanie wykonania obowiązków. Cóż, nie można jej zarzucić braku zdolności do manipulacji, to prawda. Studia psychologii zrobiły swoje  Zresztą, dla zainteresowanych, przypadek pani Kasi S. został dokładnie opisany w książce Ryszarda Stockiego „Patologie organizacyjne – diagnoza i interwencja”. Czasem tak bywa, że niewłaściwe osoby pojawiają się na niewłaściwych miejscach, w niewłaściwym czasie. Grunt to w porę to zauważyć i zmieniać to, co złe, na to, co dobre.
        • Gość: ccc Re: Vitadirect - Pani Katarzyna S. - Zdrovit UWAGA IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.12, 19:16
          Prosze uważać Pani Katarzyna przeniosła się do firmy Zdrovit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nowemy Zespołowi i nowemu Zarządzającemu życzę powodzenia i sukcesów w nowej napewno lepszej atmosferze !!!
        • Gość: bb Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 10:50
          K.S. to jeden problem, pozostał jeszcze problem właściciela, który ma specyficzne podejście do zarządzania i prowadzenia firmy oraz określony poziom intelektualny.
          • Gość: Tom-tom Re: Vitadirect IP: *.home.aster.pl 10.02.12, 14:07
            a w dziale logistyki? jest taki? mam w przyszłym tygodniu rozmowę w sprawie pracy?
            • Gość: andrew Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 08:48
              Patrz wypowiedzi powyżej:-))))
              • Gość: Tom-tom Re: Vitadirect IP: *.home.aster.pl 13.02.12, 10:05
                Kurcze!! z czystej ciekawości pójdę. Ja jestem specjalistą więc poniżej 5000 netto nie zejdę, a jak piszecie tyle to się tam nie zarabia, ale będę miał następny materiał do swojego artykułu.
                Ja jestem cholerykiem i już nie mogę się doczekać!!
                • Gość: aida Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 15:11
                  Daj znać jakie wrażenia! z 5-tką moze być ciężko choć nie niemożliwe, choć na dłuższą metę pieniądze tam nie są warte absurdów i ogólnie pojętej kultury pracy. Tak czy owak powodzenia, niekoniecznie jednak tam!!!
      • Gość: Feb Re: Vitadirect - Pani Katarzyna S. - Zdrovit UWAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 10:01
        Boszsze prawdziwy blizkrieg zawodowy:-)))) czy pogłoski o Zdrovicie były prawdziwe?? i ten incydent trwał miesiąc??? Tak szybko się tam na niej poznali?? Mam nadzieję, ze Lekam nie będzie pod tym względem bardziej ocięzały i się kapnie w zanim narobi tam smrodu. Swoją drogą szkoda, ze nie robią wywiadu przed zatrudnieniem pracownika, zapewne nie na szerogowym stanowisku. Czy jej wierna asystentka też już tam jest???:-)
      • Gość: qwer Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 13:21
        Pan Kozlowski to mało inteligentny człowiek, który wszystkich mierzy swoją miara, dlatego najlepiej idzie mu vitashop, bo dociera do takich sam jak on. Tylko tak myśląc to trzeba otworzyć sklepik "wszystko po 5 zyla" a nie wciskać suplementy po 90-140 PLN. Zresztą teraz jakoś VD zanika, brak prawie reklam w TV, brak reklam w Gali i innych szmatławcach, prawie głucho... czyżby początek końca...???
        • Gość: anonim Re: Vitadirect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.12, 15:12
          Dokładnie tak to koniec tej firemki ! zrekrótowali niejakiego R, pracował w innej firmie o której bardzo dużo napisano na tym forum i jego wynik dotychczasowej pracy potwierdzają brak profesjonalizmu jaki tam panuje. Dla dociekliwych załączam link:
          www.gowork.pl/opinie_czytaj2,171363,0,0,10
          • Gość: gal Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 15:34
            To tylko potwierdza, że firma ta zatrudnia plankton (młodzi, głupi, bez doświadczenia, bez własnego zdania, bez rzetelnej ugruntowanej wiedzy, pozbawieni jakiegokolwiek etosu pracy), który nie będzie stanowił intelektualnego, merytorycznego i osobowościowego zagrożenia dla prezia i równie miernych firmowych vipów. Tak było i pewnie nigdy się nie zmieni. Mam nadzieję, że stałe obniżanie poziomu firmy będzie wprost proporcjonalne do spadku zysków z wątpliwej zresztą jakości specyfików szczególnie slimowych. Równia pochyła, a nawet pionowa!
      • Gość: zadowolona Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 02:07
        Nie zgadzam się z opiniami.

Pracuję w call center jakiś czas i nie mam żadnych problemów. 6h dziennie - około 1800. Fakt podstawa mała, ale sprzedażą można podgonić. Grafik samemu się układa, wybiera się odpowiednie dla siebie dni i godziny. Na fajka chodzą palacze średnio raz na 1,5 - 2 h. Jeżeli jest się w porządku to druga strona też. Fajni ludzie i fajne miejsce.

Pozdrawiam.
      • Gość: pracownik Re: Vitadirect IP: 31.178.125.* 24.02.12, 23:15
        skoro wam tak wszystkim źle to nie musicie pracowac, nikt was do tej pracy nie zmusza, nie chesz nie pracuj, a jak nie masz odwagi powiedziec co myslisz komus wprost to nie wypowiadaj sie na forum bo taka postawą tylko stawiasz siebie w sytuacji kiedy tylko i wylacznie mozesz wypowiedziec sie anonimowo ...
        • Gość: ex- Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 09:29
          Już od dawna tam nie pracuję i w pełni potwierdzam i popieram powyższe opinie o bardzo marnym wręcz mizernym poziomem biznesowym i totalnego braku szacunku dla pracownika ze strony począwszy od prezesa po przełożonych. Nie wydaje mi się, że powiedzenie wprost coś by zmieniło, było już tyle sytuacji, wręcz skandalicznych i nic do nikogo nie trafiło. Rozumiem, że przedmówca jest zadowolony obecnej sytuacji zawodowej, to możliwe, wszystko zależy od tego czego wymagamy od siebie i od innych. Niektórzy nie przykładają zbyt wysokiej miary do poszanowania pracowników i ich pracy, etyki pracy, profesjonalizmu i podstawowych przyjętych ogólnie zasad postępowania biznesowego.
          • Gość: kooos Re: Vitadirect IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 23.03.12, 09:17
            Pracuję w VD krótko (kilka miesięcy) i właśnie zacząłem intensywnie szukać nowego pracodawcy. Pana Prezesa widziałem raz. Nie mam o nim zdania. Ale jego kadra zarządzająca... Pan R i Pani A... Kto kto jest???? To jakaś masakra. Brak logicznego myślenia, brak jakichkolwiek umiejętności w zarządzaniu, chaos, pomysły bez sensu, BANDA NIEUDACZNIKÓW, którzy idą na dno z tą pseudo firmą. Radzę wszystkim omijać szerokim łukiem !!!!!!
            • Gość: widz Re: Vitadirect IP: *.aster.pl 28.03.12, 12:25
              generalnie czytajac wszystkie watki tutaj mozna powiedziec ze rotacja pracownikow jest duza w biurze i w terenie VD. Co do prezesa, jest on wlascicielem wiec tylko i wylacznie jego zdanie sie liczy. Inne pomysly sie nie licza...
              • Gość: marketing Re: Vitadirect IP: *.aster.pl 10.04.12, 20:42
                coz dodac. Ostatni brand manager pracowal tutaj, jakis 1 miesiac... prywatnie bardzo fajna dziewczyna
            • Gość: vis Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 09:47
              Gratuluję racjonalnej oceny sytuacji i życzę powodzenia na dalszej, bardziej konstruktywnej ścieżce kariery. Tam się z takim prezesem nic nie zmieni, więc szkoda nerwów, życia i zawodowych zmarnowanych szans. Ci, którzy są zadowoleni pracując tam, to albo są tak zdesperowani, albo nic nie potrafią, albo są z bliższej lub dalszej rodziny...
              • Gość: PM Re: Vitadirect IP: *.unknown.vectranet.pl 19.04.12, 00:07
                dlaczego ostatni brand manager pracował tylko miesiąc? został zwolniony czy sam odszedł? jaka jest rotacja w biurze, w marketingu zwłaszcza? nie ma tam teraz pani Katarzyny więc coś się zmieniło czy nadal masakra? czemu pracują tam jako Brand Managerowie osoby z dużych dobrych korporacji? Upadli na głowę, że zmienili pracę czy po prostu jest im dobrze?
                • Gość: Gość Re: Vitadirect IP: *.play-internet.pl 25.04.12, 16:08
                  w Vitadirect NIC, ale to NIC się nie zmieniło...
                  • Gość: ktos Re: Vitadirect IP: *.play-internet.pl 27.04.12, 15:53
                    To prawda. Podobno w tej firmie jest coraz gorzej. Znowu zwolnili prawie caly marketing, ot tak z dnia na dzien. Chyba sie firemka konczy, ale przy tak nieudolnym zarzadzaniu to po prostu naturalna kolej rzeczy
                    • Gość: gość2 Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 15:33
                      OOOooo... no proszę. Napisz kogo zwolnili (inicjały). To teraz już nie będzie marketigu w tym krzaku??? Czy nowa rekrutacja pracowników prosto ze żłobka jeszcze tańszych i jeszcze mniej doświadczonych?
                      • Gość: xyz Re: Vitadirect IP: *.aster.pl 09.05.12, 09:51
                        jak dobrze liczę to od poczatku roku z marketingu odeszlo 6-7 osob.
                      • Gość: bzyk Re: Vitadirect IP: *.tktelekom.pl 09.05.12, 12:50
                        pracownicy tam byli kompetentni, z dobrym doswiadczeniem, z powaznych firm, ale polityka firmy nie pozwolila im na jakiekolwiek dzialania, wiec poodchodzili. Nikt nie chce siedziec bezczynnie w upadajacej juz firmie i czekac na cud
                        • Gość: well Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.12, 16:49
                          co do kompetentności pracowników (oczywiście niektórzy byli kompetentni) to różnie bywało, cała reszta się zgadza w 100%.
                          • Gość: atnok Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 14:20
                            Czy ta firma jeszcze istnieje?
                            • Gość: gość portalu Re: Vitadirect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.12, 15:18
                              Z tego co widac w centralnej ewidencji przedsiiębiorców to istnieje
                              • Gość: obserwator Re: Vitadirect IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.12, 20:14
                                proponuję porównac dane sprzedażowe z firmy IMS Poland ile Vitadirect sprzedała w 2011 a ile w 2012. Odpowiedź bedzie wtedy bardzo jasna co sie dzieje z ta firmą
                                • Gość: żona Re: Vitadirect IP: 212.191.132.* 16.10.12, 13:47
                                  uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=3607
                                  • Gość: ktoś Re: Vitadirect IP: *.aster.pl 25.10.12, 19:33
                                    czy ktoś wie jakie produkty zostały sprzedane?
                                    • Gość: anonim Re: Vitadirect IP: 85.222.43.* 25.10.12, 20:10
                                      wiem, ale nie powiem. Bo i po co...
                                      Jak chcesz wiedzieć, to zadzwoń do firmy i się zapytaj. Osoby kompetentne do udzielania takich informacji na 100% odpowiedzą.
                                • Gość: marvi Re: Vitadirect IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.14, 19:26
                                  Wie ktoś co się dzieje z firmą? Wiem ze przeniesli sie na ul. Puławską ale i tam już ich podobno nie ma. Czyzby zupełnie zrezygnowali z farmacji, prezes wszystkich zwolnił i zajął się dalszą sprzedażą rajstop odchudzających i magicznnie naładowanych pozytywna energią bransoletek? :)
      • Gość: gość Re: Vitadirect IP: 31.135.20.* 07.06.13, 12:07
        Witam,
        Firma obecnie rekrutuje Specjaliste ds. rozwoju nowych produktów. Czy ktoś z Was był już na rozmowie rekrutacyjnej? Jakie macie po niej wrażenia? I czy polecacie prace w firmie na w/w stanowisku?
        Pozdrawiam.
        • Gość: dobra rada Re: Vitadirect IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.06.13, 17:55
          Osobiście nie polecam pracy w tej firmie....
          Kiedys firma była super, fajne produkty, fajni ludzie - pozytywna atmosfera...
          Obecnie nie jest najlepiej, firma jest w złej kondycji finansowej, zmaga się z wieloma problemami. A rok temu zwolnieni zostali prawie wszyscy pracownicy z działu sprzedaży.
          Przemyślcie dobrze czy tam iść ;)
          • Gość: gość Re: Vitadirect IP: 31.135.20.* 11.06.13, 18:16
            dziękuję za odpowiedź.
            • Gość: wszytsko co dobre Re: Vitadirect IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.06.13, 21:46
              teraz nie wiem jak się sytuacja układa ponieważ już nie mam żadnych informacji, ale nie sadze że jest to firma godna polecenia...
              Bardzo zawiodłam się na Panu Prezesie oraz pracujacych tam ludziach.
              • Gość: vita Re: Vitadirect IP: *.pzu.pl 05.08.13, 13:49
                firma działa bez planu, strategii; nie pracuje z żadną agencją; o wszystkim decyduje p. Prezes; ciekawostką jest, że w dziale marketingu, którego de facto już nie ma, nadal zatrudniony jest jego syn..
                • Gość: Xxx Re: Vitadirect IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.13, 23:21
                  A Pan prezes ma nadal / jeszcze jaguara w kolorze bialym?
                  • Gość: A CO Re: Vitadirect IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.10.13, 18:49
                    pewnie ma, chociaż rzadko nim jeździł.... Powodu zdradzać nie będę ;) :P
                    Ogónie firma działa na rynku, ale uważam, że powinni się juz zwinąć, to robić śmieszne. Nawet jak jeszcze coś osiągnął, to i tak to nic nie da. Za duzo krzywd wyrządzili innym...
              • Gość: żal Re: Vitadirect IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.10.13, 18:50
                też sie zawiodłam na ludziach, ale bardziej na tych, którzy odeszli z vity a stworzyli sobie firmę konkurencyjną, która i tak i tak upadła. ŚWIŃSTWO. A później wracali do vity z podkulonymi ogonami... Śmiech na sali!
                • Gość: marvi Re: Vitadirect IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.14, 19:31
                  Wie ktoś co się dzieje z firmą? Wiem ze przeniesli sie na ul. Puławską ale i tam już ich podobno nie ma. Czyzby zupełnie zrezygnowali z farmacji, prezes wszystkich zwolnił i zajął się dalszą sprzedażą rajstop odchudzających i magicznnie naładowanych pozytywna energią bransoletek? :)
                  A może firma wrocila na rynek z jakims nowym produktem? Miec taki potencjal, ludzi ktorzy wiele serca wkladali w prace, monopol na rynku dzieki 4Flexowi i takmarnie skonczyc....
                  Wnioski prezesie, wnioski....
                  • Gość: wystarczy poszukac Re: Vitadirect IP: *.vitadirect.pl 04.02.14, 15:54
                    wystarczy wejsc na www.vitashop.pl i jest nowy adres firmy Sherlocku...
                    • Gość: mlody Re: Vitadirect IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.03.14, 12:27
                      Dziękuję za namiar wierny sługo! :)
                      Jeszcze jakiś czas temu było to Sengera Cichego. Ale widać że prezes chyba zrezygnował z farmacji.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka