dorka251 02.02.06, 22:06 mam 28 lat ,wyksztalcenie ,,zaczynam uczyc sie jezyka angielskiego chetnie podejme prace od marca jestem z krakowa . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeuss11 Re: szukam pracy 25.02.06, 17:29 Poszukuję ambitnych, zdecydowanych na zmiany, nastawionych na sukces kandydatów na KONSULTANTÓW PLANOWANIA FINANSOWEGO,AGENTÓW UBEZPIECZENIOWYCH. Zapewniamy profesjonalny cykl szkoleń, możliwość realizacji autorskich projektów,konkurencyjne wynagrodzenie. Jeżeli jest Pani zainteresowana proszę o przesłanie CV ewa.piotrowska@gmail.com Rozmowa nic nie kosztuje a może to właśnie będzie odpowiednie miejsce dla Pani Odpowiedz Link
evelix Re: szukam pracy 24.05.06, 19:54 Jestem konsultatką firmy kosmetycznej ORIFLAME. Jako konsultan masz dostęp do całej oferty Oriflame i możesz kupować naturalne szwedzkie kosmetyki z rabatem.Sama wybierasz warunki wspolpracy, możesz to traktować jako swój własny biznes lub dodatkowe zajęcie. Zapraszam Ewelina moój e-mail ciastko6@o2.pl Odpowiedz Link
rekrutacja37 Re: szukam pracy 18.07.06, 15:59 jeśli nie ma Pani jeszcze pracy to proszę o cv na mój gazetowy adres pozdrawiam Towarzystwo ubezpieczeniowe- zawód z przysżłością na polskim rynku Odpowiedz Link