izabell22 03.04.04, 22:00 co sądzicie o ogłoszeniach w gazecie typu,, duże wydawnictwo da prace do domu 2000zł/mc '' czy wierzycie w takie rzeczy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: praca ,praca jak ja znaleźć?? IP: *.gdynia.mm.pl 04.04.04, 01:27 gdyby to była prawda ,to ludzie nie szukali by tu roboty tylko hurtowo zatrudnili sięw tym wydawnictwie.A to ogłoszenie ukazuje się od dłuższego czasu i chętnych jakoś nie ma.Dziwne co?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: praca ,praca jak ja znaleźć?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.04, 02:11 Widziałam to ogłoszenie i w ciemno zgaduję, że to jakaś lipa. Jaka firma pisze, ile płaci, a nie pisze, za co? Pisze się: "poszukujemy/wydawnictwo poszukuje..." i tu następuje opis stanowiska: redaktorów, a może korektorek, a może sprzątaczki, bufetowej, księgowej, ekspedientki do księgarni firmowej, gazeciarza, handlowca, no kogo?! 2 tysiące to akurat tyle, żeby osobie niezbyt mądrej a bezrobotnej zaświeciły się oczy, a wtedy może uda się ją naciągnąć. Na co, nie wiem. Może na wpisowe? szkolenie? "materiały instruktażowe"? wkład własny? Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: praca ,praca jak ja znaleźć?? 04.04.04, 03:50 jesli podaja nr telefonu to potem beda kazali co zadzwonic pod 0-700 po "instrukcje", oczywiscie nr bedzie zakamuflowany w jakis sposob; olej ich... Odpowiedz Link Zgłoś