ravna 07.05.11, 12:15 Witam. Czy ktoś ma doświadczenie z firmą Projekt Prymus jako konsultant edukacyjny - przedstawiciel w sprzedaży kursów szybkiego czytania min. pozdrawiam i dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sheikh Re: Praca w firmie Projekt Prymus IP: *.play-internet.pl 09.08.11, 15:31 wielka sciema, oszusci, placisz kaucje szkoleniowa, ktorej nigdy nie zobaczysz z powrotem, jezdzisz swoim autem na wlasny koszt i robisz zapisy, tych pieniedzy tez nie zobaczysz, powodzenia w pracy ze zlodziejami i kretynami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaemuaset Re: Praca w firmie Projekt Prymus IP: *.dynamic.mm.pl 13.10.11, 13:22 Zdecydowanie odradzam tą firmę i ostrzegam przed nią. Pracowałem tylko dwa miesiące. Za pierwszy miesiąc dostałem zapłatę. Za drugi są mi winni dwa razy więcej i mimo, że umowa wygasła 30 września to nadal nie mam pieniędzy (zgodnie z treścią umowy powinny być już 20 września). Nie mia żadnego kontaktu z p. Markiem i p. Henrykiem, czyli prezesami firmy. Sprawę kieruję do sądu - nie pozwolę się okraść. Jeszcze raz ostrzegam przed tymi oszustami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Praca w firmie Projekt Prymus IP: *.syrion.pl 30.11.11, 11:17 a w jakiej miejscowości pracowaliście?? Odpowiedz Link Zgłoś