Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stresująca i niesatysfakcjonująca praca-odejść?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 19:31
    Niedawno po długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć pracę. Jednak przeżywam w niej duży stres, niedobrze mi się robi na myśl, że następnego dnia muszę znowu tam iść, a poza tym kompletnie mnie nie satysfakcjonuje, nie chcę jej wykonywać docelowo. Chciałabym mieć zupełnie inne obowiązki.
    Co robić - rzucać i szukać, czy najpierw szukać, a dopiero jak znajdę to rzucić?
    Dodam, że ewentualne rozmowy kwalifikacyjne do nowej pracy mogą być problemem, bo będą się odbywać do godz. 16.00 kiedy będę w obecnej pracy. W tym kontekście gdybym odeszła miałabym przynjamniej czas, żeby chodzić na rozmowy o pracę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gf Re: Stresująca i niesatysfakcjonująca praca-odejś IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.12, 19:44
        co to za praca , że jest tak obciązająca psychicznie? po tresci wnioskuje ,ze raczej nie jestes ph ani pm wiec co to moze być? jakie masz wykształcenie?

jezeli byłas długo na bezrobociu stres bedzie ci towarzyszył w kazdej pracy jescze przez spory czas
      • Gość: zax Re: Stresująca i niesatysfakcjonująca praca-odejś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 20:13
        Jak masz z czego żyć np. kilka miesięcy (bo różnie bywa z poszukiwaniami) to rzucaj i poświęć się szukaniu, ale jak nie masz co do garnka włożyć to odpowiedz jest oczywista.
        • Gość: ghg Re: Stresująca i niesatysfakcjonująca praca-odejś IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.12, 20:29
          a jak chcesz miec bezstresujaca prace to nie rób nic innej rady chyba nie ma
      • Gość: jomal Re: Stresująca i niesatysfakcjonująca praca-odejś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 20:33
        Nawet się nie zastanawiaj! Rzucaj ją!

Do odważnych świat należy!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka