Dodaj do ulubionych

Metamorfoza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:38
przczytałam wątki o metamorfozie i zgadzam się ktoś zrobił sobie akcję
reklamową przeciętnego salonu, a nie tędy droga.
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: Metamorfoza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.06, 12:11
      kobieto daj se spokoj co Ci ta metamorfoza zrobila konkurencja jest zawsze w
      kazdym miescie i musisz sie tym pogodzi pani ewelinko izuniu joasiu itd...:)
      robisz im reklame prowokujesz do pojscia tam Napewno nie jestes klientka bo
      klientki takich watkow nie zaczynaja a mnie sprowokowalas do wczytania sie w
      twoje wypociny a weszlam zeby poszukac dermatologa. jak nie masz klientek to
      tez sobie zrob reklame
      • Gość: nazgulek Re: Metamorfoza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.06, 21:31
        MOże nic jej ten salon nie zrobił, ale moze razi ją sposób darmowej reklamy,
        którą tu sobie robicie.
        Ps robisz te same błędy ortograficzne, więc jeszcze raz podsuwam link
        www.bykom-stop.avx.pl/index.html
      • Gość: Prawdziwa Klientka Re: Metamorfoza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:44
        Pani Małgosiu, chodziłam często do Państwa, tak jak i moje znajome, jednakże
        atmosfera panująca w METAMORFOZIE uwłacza wszelkim zasadom dobrego wychowania.
        POwierzchowna sympatia ukrywająca zabawę w ploteczki i inne takie bzdury nie
        daje renomy!!! Wszyscy, tak jak ja i moje znajome uciekają od tego salonu, który
        kreuje się na SALON, A JEST ZWYKŁĄ podwórkową ławeczką do plotkowania!!! Mam
        nadzieję, że niebawem będę mogła chodzić do mojej ulubionej fryzjerki do inmego
        salonu, bo z niej nie chce zrezygnować przez Pani dziecinne i niegodne damy
        plotki i knucia poza plecami!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka