Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lewe swiadectwa

IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.04, 04:17
    PO 13 latach pobytu zagranica wracam do Polski, mam 27lat i nastepujacy
    problem; nie udalo mi sie tu ukonczyc studiow tzn. przerwalem je na 7
    semestrze. Wracajac do Polski potrzebuje jakiejs perspektywy zawodowej a bez
    ukonczonej uczelni sami wiece bedzie pewnie ciezko. Wiec moje pytanie brzmi
    nastepujaco, czy jezeli zalatwie sobie lewy dyplom uczelni lub lewe
    swiadectwo pracy to czy to w Polsce przejdzie?
    Dzieki z gory za pomoc.
    Obserwuj wątek
      • Gość: hej Re: Lewe swiadectwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:13
        po co ci lewe swiadecto pracy czy dyplomu, napewno masz szkołe srednia
        ukonczona, nawet gdyby to było ze szkoły za granica, to tym lepiej dla ciebie,
        znasz jezyk perfekt a to sie liczy , a dyplomy nic nie pomoga tu sie liczy
        doswiadczenie, umiejetnosc posługiwania sie jezykiem obcym, i inne zalety które
        napewno posiadasz jak dobra organizacja czasu pracy , organiz. sobie zajec,
        plan pracy , łatwosc w nawiazywaniu kontaktu z ludzmi, wspólpraca z nimi na
        róznym poziomie, itd. najwazniejsze ze masz checi . mozesz nawet zarzadzajacych
        postawic w fakcie ze jestes chetny im przetłumaczyc tekst z jezyka obcego na
        polski i odwrotnie. tym tez mozna przekonac co do swoich umiejetnosci. potem w
        trakcie pracy zrób sobie kurs moze na tłumacza dostac sie do kancelarii
        adwokackiej jako tłumacz przys. powodzenia i nie rób głupst załatwiajac sobie
        lewizne bo i tak po jakim czasie bedzie wpadka i tym zrazisz do siebie
        ludzi.pozdr.
      • Gość: hej Re: Lewe swiadectwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:17
        powyzej masz oferte pracy spedytor -wrocław tam tez potrzebuja z jezykami, a
        spedycji i odsw. w transporcie to nabedziesz w trakcie, spróbuj tam sie dostac
        i niezrazaj sie, powiedz ze chetny jestes nauczyc ci sie cos nowego i szybko
        sie uczysz. powodzenia
      • Gość: mich Re: Lewe swiadectwa IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.04, 06:53
        ale jazda
      • Gość: felix Re: Lewe swiadectwa IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.04, 09:35
      • Gość: Roy Re: Lewe swiadectwa IP: 213.199.207.* 08.08.04, 12:16
        Pięknie. Jeśli ten wątek nie jest prowokacją, to jestem pod wrażeniem. Wracaj
        do tego polskiego piekła. Z takim myśleniem na pewno sobie poradzisz. Tutaj
        tylko oszustwem, lewymi zaświadczeniami, kupionymi dokumentami osiąga się
        sukces. Chyba, że jesteś „szlachetnie” urodzony tzn. twoi przodkowie byli UB-
        kami, lub innymi czerwonymi kacykami. powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka