Gość: radecki23 IP: *.play-internet.pl 09.02.14, 13:29 witam moze ktos juz tam pracuje , prosze o opinie , jak z mieszkaniem , jakie koszty i czy praca w pelni etatowa czy tylko po kilka godzin. Wyjazd jest 19.02. Dzieki za wszelkie info. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RALF Re: Daventry uk-staffline wawa kto smiga?? IP: *.siec.alfa.pl 10.02.14, 17:46 Wiesz co ja chce jechać też tam jakby co to może się ze mną skontaktujesz podaje tel.kom 694560733 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazynier Re: Daventry uk-staffline wawa kto smiga?? IP: *.play-internet.pl 12.02.14, 12:07 Witam, czy ekipa która wyjeżdża 19.02 oraz 26.02 z firmą Staffline już jest gotowa? Może wymienimy poglądy oraz to co nas niepokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.play-internet.pl 12.02.14, 18:55 kto jedzie lub tam jest prosze o info ale prawdziwe:) tez sie zastanawiam co i jak, najgorzej ze jak bedziesz pracowac caly tydzien po 5 godzin, i nic nie zarobisz bo cie wyloguja:))a opinie sa rozne jak to o agencjach , dziwne, dajcie znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazynier Re: daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 07:38 Dokładnie, mnie też powiedzieli, że Daventry już nieatualne, że było mnóstwo chętnych i nie wszyscy się pomieścili. Zaproponowali mi wyjazd do Snodland, ale tam z tego co wyczytałem jest magazyn wychłodzony, oraz niższe stawki za godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.static.chello.pl 13.02.14, 08:30 dostalem mejla ze juz jednak aktualne daventry na 26 luty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazynier Re: daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 11:25 Ja również. Jednak jadę do Daventry 26.02. Autokarem Biacomexu z Warszawy o 16:00. Słuchaj tylko najlepiej od razu myśleć o jakimś pokoju do wynajęcia, bo cenę jaką krzyknęli za dwa tygodnie jest wysoka i jeszcze zwrotny zadatek... Z tego co mówią dojedziemy tam we czwartek, w piątek interview i od poniedziałku szkolenie. A przez weekend najlepiej już coś mieć nagrane w sprawie mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.158.216.144.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.02.14, 12:48 a nie 25 tam trzeba byc?ile za bilet od biaco??ibis mozna wziasc na 3tyg, spojrz na gmaps, wypi...wek ten mag. wiec niewiem czy tam blisko bedzie jakis pokoj ale dobrze zeby byl:)niewiem czy przez neta da sie cos zalatwic, dzwon jak cos 782958040 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.J. Re: daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.toya.net.pl 15.02.14, 02:34 Ja jade do Daventry 26, z tego co się orientowałem to lepiej chyba mieszkać w Rugby niż Daventry. Dojazd z odpowiedniej dzielnicy jest lepszy i miasteczko według mnie ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.158.217.221.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.02.14, 10:03 no ja tez chyba jade, w tym czasie, a masz juz cos na oku?znasz te okolice???daj wiecej info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.J. Re: daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.toya.net.pl 16.02.14, 13:48 W internecie jest dość sporo ofert ale nic konkretnego jeszcze w celu szukania mieszkania nie zrobiłem. Będę myślał na miejscu. Okolic nie znam, wiem tyle ile udało mi się znaleźć w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: daventry 26.02 IP: *.play-internet.pl 16.02.14, 13:56 tez cos szukalem na necie i w pobliskich wsiach, ale bidnie tam z chata, no prawda zadnych konkretow nikt nie pisze odnosnie samej pracy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.gress.pl 23.02.14, 23:07 Wy jedziecie do tesko? Moj chlopak tam jest i jest problem z ciagloscia godzin. Mieszkania brak juz 2 miechy mieszla w chotelu.ten wyjazd to porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.play-internet.pl 24.02.14, 16:50 dzieki za info, wlasnie na temat godzin szanowna p.Anna ze staffu nie potrafila zapewnic ze beda, dobrze ze nie pojechalem, ta firma nie daje mi spokoju:)a dzis podobno caly autobus wywiezli, porazka na maxa... i badz t uczciwy wrrr.a na hotelu podobno 3 tyg mozna mieszkac???i jeszcze ten ich admin fee masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawciooo Re: daventry nieaktualne ??snodland 5.03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 14:19 napiszcie co i jak po dojeździe bo sam miałem jechać ale się nie zdecydowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: Daventry uk-staffline wawa kto smiga?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.14, 10:03 pracowalem 3 lata w angli dla staffline niedostalem kontraktu z tesco bo niebylem slowakiem praca masakra ciezka chodza zebys robil jak najwiecej najlepiej 7 razy 12 a po dwóch overtime masz dosc zycia wynajmuja wam chate i zabieraja duza czesc z wyplaty przepraszam pokój z jakimis dziwnymi ludzmi wiekszosc poszukiwana i codzienie jaraja trawe jesli chcecue miec garba i zalowac straconego czasu powodzenia ogulnie zycie jest duzo drozsze wiec maks z 2000zl zaoszczedzicie przy zyciu jak zwierzak a w zimie jak niebedzie roboty mozecie na pokuj pracowac i niezawsze wam na jedzenie wystarczy wiec w wakacje najlepiej pracujcie bez przerwy a z przerwy nieplaca:-)na 100 polakow co w zeszlym roku przyjechalo niezostal zaden a niektórzy zdlugami wrucili powodzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co sie pytasz? Re: Daventry uk-staffline wawa kto smiga?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.14, 20:38 Poco się pytasz i tak pojedziesz i wrucisz z długami zawiedziony pozytywu piszą polacy pracujący dla tej firmy ściagający tania siłę robocza prosty test jeśli tyle osób z polski pisze że jest źle i agencja szuka pracowników w polsce bo w angli polacy murzyni i inni niechcą robić to odpowiedz jest chyba prosta? chociaż nie dla półmuzgów szukaj sobie roboty w niemczech w polsce sa miasta jak wrocław poznań jest praca ja wruciłem pracuje w poznaniu i jest spoko jak chcesz stracic czas i piniadze jedz do anglii tam dobrze było 10 lat temu teraz jest drogo i mało sie zarabia zresztą ostatnie zamieszki polazaly ale oczywiscie decyzja nadlezy do ciebie moze niezasilisz masy bezdomnych polaków! Odpowiedz Link Zgłoś