przedsiebiorcza76 17.02.15, 14:42 Jestem z woj.śląskiego, proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Z banku 17.02.15, 16:50 przedsiebiorcza76 napisała: > Jestem z woj.śląskiego, proszę o informacje. Skoro jesteś ze śląskiego, to polecam ING Bank Śląski. S. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 17.02.15, 18:50 źródeł finansowania jest wiele.. tylko pomyśl czymś takimże zapłacisz komuś by ponosząc całość ryzyka pracować dla niego... Odpowiedz Link Zgłoś
przedsiebiorcza76 Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 17.02.15, 21:31 UP nie pomoże a środki z EU ? Gdzie szukać informacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 18.02.15, 18:41 skoro kupujesz "przepis na firmę" to może i dostaniesz info gdzie szukać finansowania. UP to pewnie mało realne, UE to chyba bardziej na szkolenia i zakup sprzętu, z tym że pamiętaj że często koszt spełnienia wymogów biurokratycznych jest dużo wyższy niż ewentualne korzyści... ewentualne bo nigdy pewności nie masz.. a kredyt komercyjny... no cóż to dobry sposób na zarżnięcie firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotnaznowu Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 18.02.15, 16:26 Nikt nic nie wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 18.02.15, 16:42 bezrobotnaznowu napisała: > Nikt nic nie wie ? Ja wiem, że ty za żadne biznesy nie powinieneś się zabierać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kraaaker Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 19.02.15, 13:12 brać kredyt na franczyzę to strzelić sobie w stopę, znam przykład takiej osoby i do dziś spłaca, a franczyza juz dawno sie skończyła Odpowiedz Link Zgłoś