Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franczyzy

17.02.15, 14:42
    Jestem z woj.śląskiego, proszę o informacje.
    Obserwuj wątek
      • snajper55 Z banku 17.02.15, 16:50
        przedsiebiorcza76 napisała:

> Jestem z woj.śląskiego, proszę o informacje.

Skoro jesteś ze śląskiego, to polecam ING Bank Śląski.

S.
      • truten.zenobi Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 17.02.15, 18:50
        źródeł finansowania jest wiele.. tylko pomyśl czymś takimże zapłacisz komuś by ponosząc całość ryzyka pracować dla niego...
        • przedsiebiorcza76 Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 17.02.15, 21:31
          UP nie pomoże a środki z EU ? Gdzie szukać informacji ?
          • truten.zenobi Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 18.02.15, 18:41
            skoro kupujesz "przepis na firmę" to może i dostaniesz info gdzie szukać finansowania.
            UP to pewnie mało realne, UE to chyba bardziej na szkolenia i zakup sprzętu, z tym że pamiętaj że często koszt spełnienia wymogów biurokratycznych jest dużo wyższy niż ewentualne korzyści... ewentualne bo nigdy pewności nie masz..
            a kredyt komercyjny... no cóż to dobry sposób na zarżnięcie firmy...
      • bezrobotnaznowu Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 18.02.15, 16:26
        Nikt nic nie wie ?
        • snajper55 Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 18.02.15, 16:42
          bezrobotnaznowu napisała:

> Nikt nic nie wie ?

Ja wiem, że ty za żadne biznesy nie powinieneś się zabierać.

S.
      • kraaaker Re: Skąd i jak zdobyć pieniądze na otwarcie franc 19.02.15, 13:12
        brać kredyt na franczyzę to strzelić sobie w stopę, znam przykład takiej osoby i do dziś spłaca, a franczyza juz dawno sie skończyła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka