Gość: ja IP: 80.51.252.* 07.01.05, 23:25 Proszę o informację o zarobkach w Polfie,Nie chodzi mi o szczegółowe dane ale ogólnie czy jest to dabrze płatna praca? Czy w ogóle nasz przemysł farmaceutyczny dobrze stoi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ditrich Re: Polfa- jakie zarobki i warunki pracy IP: *.main.pc.net.pl 08.01.05, 09:32 Podobno zarobki jak na firmę farmaceutyczną nie są aż takie wysokie, ale mojej koleżanki siostra pracowała wcześniej w innej firmie farmaceutycznej, co prawda zarabiała więcej, ale była strasznie kontrolowana, a teraz pracuje w Polfie i sobie chwali, że ma wolną rękę. Jeśli tam właśnie będziesz pracować - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditrich Re: Polfa- jakie zarobki i warunki pracy IP: *.main.pc.net.pl 08.01.05, 09:34 dla porównania mój mąż w Jelfie dostał na okres próbny - oprócz gadżetów - 2800 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polfa- jakie zarobki i warunki pracy IP: 80.51.252.* 08.01.05, 19:50 Serdeczne dzięki.Trochę mi to pomogło bo nie miałam zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś