Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CV w bazie gazety

IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 01.03.05, 16:49
    czy umiesczajac swoje CV w bazie gazety, juz po aktywacji, nadajecie mu status "poufne" czy "publiczne"? w poufnym nie widac danych osobowych (nie ma odresu, telefonu i maila) wiec jak potencjalny pracodawca ma sie skontaktowac? czy moze lepiej jest upublicznic CV? Jak wy robicie? Prosze o spostrzezenia. Pozadrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: aga Re: CV w bazie gazety IP: *.clarkconnect3.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:02
        hej, ja swojego cv nie upublicznilam, i tobie tez nie radze...niewiadomo czy
        twoje dane osobowe rzeczywiscie trafia do potencjalnego pracowadwcy czy do
        jakiegos swira...
        pozdrawiam
        pa
        • Gość: babol Re: CV w bazie gazety IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 04.03.05, 12:15
          Tak wlasnie myslalam. Tylko w jaki sposob pracodawca sie z toba skontaktuje, skoro nie ma ani tel, ani maila ani nic??
          Dzieki za odpowiedz!
        • Gość: ania Re: CV w bazie gazety IP: 157.25.31.* 04.03.05, 12:50
          ja swoje upubliczniłam, może wśród świrów znajdzie się jakiś pracodawca :)
      • pinup Re: CV w bazie gazety 04.03.05, 14:11
        a po co to robisz? naprawde myslisz ze pracodawcy jak kogos szukaja to siedza w
        sieci i przegladaja bazy cv? ze maja na to czas i ochote? daja ogloszenie i z
        glowy bo chetni sami sie pchaja dzwiami i oknami. slyszlas/es kiedys zeby ktos
        znalazl prace po umieszczeniu swojego cv w bazie i czekaniu na odpowiedz? to
        skad wg ciebie takie bezrobocie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka