Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mity i prawdy o P Med....?

22.03.05, 14:16
    prosze podzielcie sie wrazeniami na temat zarobkow i bonusow dodatkowych
    przedstawicieli medycznych ?
    ile moze dostac zaczynajcy w tej branzy pracownik ?
    jak duze sa roznice w ofercie firm polskich i zagranicznych?
    Np: Polfa Rzeszow,Jelfa , czy warto ?
    dziekuje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pm Re: mity i prawdy o P Med....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:18
        zagraniczne firmy pierwsza pensja: 3000-3500 brutto, w polskich ok 2000-2500
        brutto.
        • kik7 Re: mity i prawdy o P Med....? 31.03.05, 07:35
          czy ktos mi podpowie jaki %wynagrodzenia to prowizja zalezna od wynikow.
          z takim pytaniem spotkalam sie na rozmowie?
          ile ,20, 30 % wiecej? Mniej?
          prosze o slowko na ten temat.
          • Gość: kik7 up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:21
            ???
      • Gość: asia Re: mity i prawdy o P Med....? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:25
        w polskiej firmie ja pracuję i można zarobić na rękę 2700 wiem że w
        zagranicznych ponad 3000 spokojnie... powodzenia.. ja aktualnie szukam pracy
        jako przedstawiciel medyczny.. pozdrawiam,
        • Gość: kik7 do ASI.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:38
          Asiu ! ja dalej swoje.jakiego rzedu % wynagrodzenia stanowi prowizja?
          pytaja o to na rozmowach.
          dzieki.
          • Gość: nie asia pensja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.04.05, 12:02
            Witaj,
            opowiem Tobie jak to jest u nas. Dostajesz pensję, stałą co miesiąc, natomiast
            po określonym cyklu dostajesz premię. Premia jest jakościowa i ilościowa.
            Jakościową przyznaje Tobie Szef- za jakość Twojej pracy, natomiast premię
            ilościową dostajesz za wykonanie założonych planów sprzedażowych. Czyli jest to
            pewnie ta Twoja prowizja.W kazdej firmie jest inaczej - u nas premię ilościową
            dostaje się już za wykonanie 90% planu.Ale jaki to jest dokładnie procent
            kwotowo - nie odpowiem.
            • Gość: kik7 Re: pensjado Nie Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:19
              zapytam inaczej.
              czy piszac o wynagrodzeniach miesiecznych np.2700 wszyscy pm operują
              pensja podstawowa czy ta koncowa z dodaniem owych premii ?
              pozdrawiam i dziekuje
              • Gość: nie asia Re: pensjado Nie Asi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.04.05, 21:28
                Witaj,
                postaram się odpowiedzieć na podstawie mojej osoby. Kwota miesięczna jest Twoją
                pensją. Gdy mnie ktoś pyta ile zarabiam (a mam zakaz rozmawiania o $) to mówię o
                gołej pensji a nie o wszystkich ewentualnych dodatkach (czyli premiach).Nie wiem
                jak inni pm.Myślę, że nie można tutaj uogólniać ale chyba w większości firm
                rozmowa dotyczy "gołej" podstawy.
                Pozdrawiam
                • Gość: kik7 Re: pensjado Nie Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:19
                  Dziekuje bardzo.
                  ps. czyli tak na prawde zarabiacie duzo wiecej niz mowicie.
                  powodzenia i wysokich premii!
                  :)
          • Gość: ASIA Re: do ASI.. IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:42
            DAWNO MNIE NIE BYLO NA FORUM I STAD BRAK ODPOWIEDZI NA TWOJE PYTANIA.. ALE JUZ
            CI TO DOKLADNIE WYJASNIE.. A MIANOWICIE NA POCZATEK MOZESZ CHCEIC 2200 DO 2500
            NA REKE... DO TEGO PO OKRESIE PROBNYM ( 3 MIESIACE) DOSTAJESZ PREMIE I TO JEST
            ROZNIE I ROZNIE W KAZDEJ FIRMIE U NAS JEST TAK ZE ZA WYKONANIE 95 % DOSTANIESZ
            OK 500 ZL ALE ZA WYKONANIE 120 % MOZESZ DOSTAC I 1500 Z JESZCZE ZA MIEJSCE W
            RANKINGU U NAS SIE DOSTAJE WIEC DODATKOWO MOZESZ ZAROBIC OK 3000 DO 4000 PLUS
            PODSTAWA TO CALKIEM NIEZLE MOZESZ ZAROBIC .. ALE TRZEBA BYC NAJLEPSZYM!! NO TO
            POWODZENIA...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka