Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile godzin dziennie pracujecie?

• Gość: part1 Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.chello.pl 28.04.05, 20:47
        Sollers Consulting - ok. 12-13 h... + praca w weekendy czasem (dla jasności, ja
        tam nie pracuję ;)
      • Gość: aga007 Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.pl 28.04.05, 20:51
        Minimum 12 godz + czasami soboty i niedziele, czesto szkolenia, doszkalania,
        seminara
        • Gość: part1 Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.chello.pl 28.04.05, 21:32
          Czy przypadkiem branża konsultingowa?
          • Gość: aga007 Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:42
            doradca finansowy
      • dalloway Re: Ile godzin dziennie pracujecie? 28.04.05, 21:35
        9-10 było w kancelarii prawniczej, kawa z cisnieniowego ekspresu na którym
        wystarczy nacisnąc jedne guzik niesteyy hektolitrami, o żarciu zapomnij, bo nie
        ma czasu nawet wyjśc do toalety
        teraz w instytucji kultury nienormowany czas pracy, pol etatu, gdyby wyliczyc
        srednia to pewnie ze 3 godz dziennie, ale nie da sie tak ustalic. generalnie lz
        blues, ale jak nadchodzi jakis duzy festiwal czy cos podobnego - gorzej niz w
        kancelarii, dzien i noc, stres tez wiekszy
      • marghot Re: Ile godzin dziennie pracujecie? 29.04.05, 10:44
        przez ostatnie 4 lata, do marca włącznie 9h (firma budowlana);
        obecnie w nowej firmie 8h (nie ma prześcigania się, kto dłużej)
        • zimbardo Re: Ile godzin dziennie pracujecie? 29.04.05, 16:54
          zazwyczaj od 8-9 godzin, max byl 15, do tego trzeba doliczyc 3,5 godziny dziennie dojazdow, ktore sa bardziej meczace niz sama praca (odradzam decydowanie sie na prace bardzo odlegla do miejsca zamieszkania). Instytut badan marketingowych, Frankfurt nad Menem.
          • Gość: Padnięta Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.04.05, 19:48
            Praca- handel,w tygodniu po 8 godzin jak przychodzi sobota lub niedziela zawsze
            po 12 godzin.buuuuuu.
            • Gość: jakub Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: 61.5.137.* 03.05.05, 11:55
              10 w tym 1h przerwy czasami nadgodziny ktore sa oczywiscie platne, u
              zagranicznego operatora telefoni komorkowej.
              • Gość: Dilbert Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.chello.pl 03.05.05, 23:46
                U, a to ciekawe , że są u nas juz zagraniczni operatorzy komórkowi..
      • Gość: mag Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:09
        8 godzin - urząd skarbowy
      • Gość: ^^^ Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.chello.pl 09.05.05, 23:41
        ^^^
      • Gość: losia Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.citynet.pl 10.05.05, 13:27
        14,5 - dni powszednie
        13.5 soboty
        9.5 niedziele

praca w sytemie dwu zmianowym i czasem ciągnę 3 dni

- ochrona na terenie hipermarketu
        • Gość: szopen Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: 206.73.209.* 10.05.05, 14:31
          Wczoraj 16,
          Dzisiaj wyglada na to ze podobnie sie skonczy,

Normalny dzien 10-11 ale jak cos jest nie tak to dluzej, w zasadzie w kazda
          sobote i wiekszosc niedziel tez musze przyjsc do pracy.
          W tygodniu raz czy dwa dzwonia w nocy i wtedy tez z lozka w domku wyskakuje i
          do pracy sie udaje.

Bywalo i tak ze ponad 36 godzin w pracy.

A pracuje jako inzynier w fabryce ktora dziala 7/24 wiec jesli cos nie tak to
          niezaleznie ktora godzina i tak przyjsc musze.
          Czyli praca czesto bardzo fizyczna.

Mieszkam 10 minut od fabryki.

Placa mi rozsadnie.
          Odzywiam sie swietnie.
          • Gość: part1 Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.chello.pl 10.05.05, 23:58
            Czy przypadkiem pracujesz w Chinach? Bo kojarzę z tego forum kogoś o tym nicku,
            kto tam pracuje.
            • Gość: szopen Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: 206.73.209.* 11.05.05, 03:42
              Tak.
        • Gość: Sociu Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:15
          Inżynier FEA, średnio 10 h dziennie, do tego dojazd - 3 h. Często się zdarza i
          po 14h dziennie... czasem soboty, czasem i niedziele. Ale ogólnie jak
          najbardziej OK.
      • losiu4 Re: Ile godzin dziennie pracujecie? 06.06.05, 20:23
        PGNiG ksiegowosć 8 h powiadasz... hmmm ;)

Pozdrawiam

Losiu
        • asia9111 Re: Ile godzin dziennie pracujecie? 06.06.05, 20:37
          12 godz. dziennie, uczelnia w USA
          • Gość: gapa Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: 80.51.194.* 06.06.05, 22:15
            10-11 PROVIDENT
            DM.
      • Gość: mis PEKAO SA Centrala IP: *.prg / 165.72.200.* 07.06.05, 09:44
        Min 10 godzin dziennie - kontrolling. 12-14 nie jest niczym nadzwyczajnym.
        Rekord dzialu to od 8:00 jednego dnia do 11:00 drugiego dnia. Praca w weekendy
        mile widziana. Pojecie nadgodzin nie istnieje. Dlatego juz tam nie pracuje.
      • Gość: rozsądny Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.crowley.pl 07.06.05, 11:20
        Ja 8 h i na dłużej się nie godze. Tak dobrze przeczytaliście "nie godze". Mimo
        ze to firma prywatna jak mi "zaproponowali" robienie po godzinach dosadnie
        wyłożyłem moją filozofie że od życia trzeba wymagać czegoś poza pracą a życie w
        którym idzie sie do pracy po to żeby wrócić pod wieczór i położyć się spać jest
        życiem straconym.

Pracuję żeby żyć a nie żyje żeby pracować.
        • basiaf1 Re: Ile godzin dziennie pracujecie? 07.06.05, 16:26
          Pensjonat- w sezonie 17h/dobę, w spokonych okresach 8-9, bez ani jednego dnia
          wolego, soboty, niedziele, święta, sylwester- zawsze... I najśmieszniejsze, że
          wszystko razem, pensja + dodatki to jakieś 1500 zł miesięcznie:)
        • atka20 Re: Ile godzin dziennie pracujecie? 08.06.05, 15:12
          rozsądny i masz racje! zgadzam sie z Tobą w 100% popieram i pozdrawiam.
      • Gość: mm Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:51
        duże ogólnopolskie wydawnictwo: do 12h
        (samodzielne stanowisko menedżerskie)
        ale bez pośpiechu i zprzyjemnością, z przerwą na jedzenie itp.
        w niektóre dni mniej
      • Gość: ja Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: 193.29.205.* 08.06.05, 11:16
        odziezowy salon firmowy polskiej firmy w centrum handlowym w Poznaniu od 40 do
        52 h tygodniowo - kierownik - srednia miesieczna pensja w roku 3 tys,
        najgorzej z tym odzywianiem - bo prace czesto koncze po 22!!!
      • Gość: dorota Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:14
        pracuje w hotelu od 8 16 h i zawsze wszystko szybko i dokladnie i z usmiechem
        hotel 5 * pensja 1400
        • Gość: viking Re: Ile godzin dziennie pracujecie? IP: *.chello.pl 09.06.05, 00:51
          A ja pół godziny temu wróciłem do domu a byłem tu ostatnio wczoraj o 8 rano -
          czyli wychodzi coś koło 16,5 h - pracuję w biurze, spec. telekomunikacja,
          awarii nie było.

• dxoxd Re: Ile godzin dziennie pracujecie? 26.06.05, 13:05
        9-10h (+ czas na dojazdy do/od klienta) - konsulting SAP, przy projektach
        wdrozeniowych nawet 12h i spanie po hotelach w srodku tygodnia. Sobota i
        niedziela wolne :) Place odpowiednio wysokie ;)
      • Gość: ma ile godzin pracujące IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.14, 22:02
        niestety 9 -10 nadgodziny nie płacą, przerwa jedną na szybka kanapa w biegu, 2 starsze stażem Panie którym nigdy nie dogodzisz. Uważają się za najlepiej wykwalifikowane też bym była jak bym tam pracowała 15lat a pracuje półtorej miesiąca wydaje mi się ze i tak dużo robie. Wystawiają opinię wcześniej pracujących osobom ze były złodziejami i kombinatorami. Pewnie mnie zwolnią na koniec miesiąca. Pracodawca który jest świadomy ze osoby poszukujące pracy zrobią wszystko zeby tej pracy nie stracić i wyciągają z niego ostatnie tchnienie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka