kochanica-francuza 16.07.06, 18:52 "Kobiety w sztuce oczami Tomkapk" tu przykład: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=45285222&a=45328770 Pierwsza do analizy: Oleńka Billewiczówna. Kto się podejmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Wątek dla ambitnych 16.07.06, 18:58 ja nie, a nie zauwazylas ze nie mozna rozmawiac o ZlotosLanos ? :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=45334305 moze ktos by powiedzial cos ciekawego, ale niestety nie mial okazji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wątek dla ambitnych 16.07.06, 19:01 dziewice wypad z wąta jak nic nie masz do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Wątek dla ambitnych 16.07.06, 19:03 zmowa milczenia jest gorsza niz najgorsza zbrodnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Wątek dla ambitnych 16.07.06, 19:11 kiedys zostalem zaczepiony w centrum miasta... ok 20. na skrzyzowaniu ulic duzych, spotkalem 6 gosci wiedzialem ze dostane niezle banki, umowlismy sie ze idziemy i probowalem uciec, bieglem przez cale skrzyzowanie "nic mnie nie rozwalilo" sporo ludzi wokol, przebiegalem przy postoju taxi 8-12 taxowek widzieli jak spierdzielalelm i gdy zostalem dogoniony jak zostalem skoszony od tylu i rzucony na ziemie zaciagniety do bramy w ktorej 6 gosci skopali mnie i wpie..lo mi tak ze do dzis mam kilka rozwalonych zebow, z banki im ise tyle razy ile chcieli nie udalo :-). zabrali mi 70zl i klucze od domu itd.. :-) przed radosna brama czekali ludzie poczekali az skoncza ja poszedlem do kumpla ktory mieszkal niedaleko zeby pozyczyl mi 50 zl na taxowke i poszedlem na ten sam posoj i zamowilem u pierwszego taxowke do domu. :-). jak widac tak tylko potrafia solidarni polacy :-). Odpowiedz Link Zgłoś