Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wybrała Bath zamiast SGH

IP: *.panorama.sth.ac.at 28.04.05, 19:39
    Iberystyka i SGH...hmmm niesamowite pokrewienstwo kierunkow:) a tak szczerze
    to powiem, ze trzeba bylo studiowac rownolegle, bo w Polsce dyplom z Bath nic
    nikomu nie mowi. Tak czy siak gratulacje i zycze wytrwalosci!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Aka Re: Wybrała Bath zamiast SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:49
        otórz dyplom z bath dla niektórych ludzi w Polsce ma znaczenie. to jedna z
        lepszych uczelni uk. cynizm esgiehowca baardzo mnie irytuje. studia za granica
        to duże wyzwanie dle kogos kto edukował sie w polskim systemie. to ze paulna
        chciała studiować na sgh albo iberystykę, swiadczy o jej szerokich
        zainteresowaniach co jest jedynie atutem. pozdrawiam.
        • Gość: Anti.dot.com Otóż to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:08
          Otóż to! Z całym szacunkiem dla SGH-u, ale ów "esgieh" nie jest pępkiem świata
          • Gość: rekruter Re: Otóż to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:47

> Otóż to! Z całym szacunkiem dla SGH-u, ale ów "esgieh" nie jest pępkiem świata

ja bym powiedział nawet więcej - SGH to również dziurka ale przelotowa,
            mieszcząca się z drugiej części ciała i trochę niżej niż pępek.

moje doświadczenie z absolwentami i studentami stamtąd jest takie że jets to
            banda zadufanych w sobie bufonów (hehe, szczególnie ciepłe pozdrowienia dla
            aisec sgh) o bardzo przeciętnych umiejętnościach.

może jeden na 50 jest dobry, 1 na 100 bardzo dobry - ale tak samo jest na innych
            uczelniach. Cała masa wypełniaczy którzy nie oferują nic oprócz
            przewartościowanego dyplomu.

ja osobiście mam ich na celowniku i taki gość musi się znacznie bardziej starać
            w czasie rekrutacji żeby pokonać negatywną percepcję jaką buduja jego koleżanki
            i koledzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka