Dodaj do ulubionych

PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC

08.03.18, 13:14
Witam serdecznie!
Oferta pracy na stanowisku:
FRYZJER/ FRYZJERKA
Miejsce pracy: SOSNOWIEC
Więcej informacji i zgłoszenia pod linkiem ⬇️⬇️⬇️
www.brevio.pl/jobs/3135/
Obserwuj wątek
    • alexxia8866 Re: PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC 22.03.18, 12:29
      zawsze dobrze mieć jakiś konkretny fach w ręku. Ja kiedyś marzyłam o swoim salonie urody, a teraz trochę żałuję, ze nie poszłam w tym kierunku….

• krzysztof.szujecki Re: PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC 23.03.18, 19:11
      Umieszczając oferty pracy na nowoczesnej i spersonalizowanej platformie www.jobtoperson.com możecie odnaleźć spełniających kryteria i oczekiwania pracowników. Zachęcamy również samych zleceniobiorców do śledzenia nowości i zamieszczania ogłoszeń!

Zespół jobtoperson.com
    • moni.baczynska88 Re: PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC 06.04.18, 09:26

Większość ofert pracy w Sosnowcu jest związanych z przemysłem albo transportem. Jak chcecie więcej ogłoszeń, to na tym portalu praca-slaskie.pl/k/sosnowiec/ warto przejrzeć najnowsze oferty. Z resztą są tutaj ciekawostki o rynku pracy nie tylko w samym Sosnowcu, ale też m.in. w Katowicach.
    • krzysztof.szujecki Re: PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC 10.04.18, 14:38
      Umieszczając ogłoszenie na nowoczesnej i spersonalizowanej platformie www.jobtoperson.com możecie Państwo odnaleźć wartościowych pracowników.
    • krzysztof.szujecki Re: PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC 10.04.18, 14:39
      Umieszczając ogłoszenie na nowoczesnej i spersonalizowanej platformie www.jobtoperson.com możecie Państwo odnaleźć wartościowych pracowników.

Zespół Jobtoperson.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka