an.rosiak 08.03.18, 13:14 Witam serdecznie! Oferta pracy na stanowisku: FRYZJER/ FRYZJERKA Miejsce pracy: SOSNOWIEC Więcej informacji i zgłoszenia pod linkiem ⬇️⬇️⬇️ www.brevio.pl/jobs/3135/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexxia8866 Re: PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC 22.03.18, 12:29 zawsze dobrze mieć jakiś konkretny fach w ręku. Ja kiedyś marzyłam o swoim salonie urody, a teraz trochę żałuję, ze nie poszłam w tym kierunku…. Odpowiedz Link
krzysztof.szujecki Re: PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC 23.03.18, 19:11 Umieszczając oferty pracy na nowoczesnej i spersonalizowanej platformie www.jobtoperson.com możecie odnaleźć spełniających kryteria i oczekiwania pracowników. Zachęcamy również samych zleceniobiorców do śledzenia nowości i zamieszczania ogłoszeń! Zespół jobtoperson.com Odpowiedz Link
moni.baczynska88 Re: PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC 06.04.18, 09:26 Większość ofert pracy w Sosnowcu jest związanych z przemysłem albo transportem. Jak chcecie więcej ogłoszeń, to na tym portalu praca-slaskie.pl/k/sosnowiec/ warto przejrzeć najnowsze oferty. Z resztą są tutaj ciekawostki o rynku pracy nie tylko w samym Sosnowcu, ale też m.in. w Katowicach. Odpowiedz Link
krzysztof.szujecki Re: PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC 10.04.18, 14:38 Umieszczając ogłoszenie na nowoczesnej i spersonalizowanej platformie www.jobtoperson.com możecie Państwo odnaleźć wartościowych pracowników. Odpowiedz Link
krzysztof.szujecki Re: PRACA - FRYZJER/ FRYZJERKA - SOSNOWIEC 10.04.18, 14:39 Umieszczając ogłoszenie na nowoczesnej i spersonalizowanej platformie www.jobtoperson.com możecie Państwo odnaleźć wartościowych pracowników. Zespół Jobtoperson.com Odpowiedz Link