Gość: aga IP: 62.233.200.* 05.02.08, 12:43 Jakie są płace w Polfie Tarchomin. Interesuje mnie stanowisko specjalisty dyplomowanego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: markus Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.jmdi.pl 25.02.08, 16:36 Nie polecam. W tej chwili polfa tarchomin nie wypłaca pensji pracownikom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.chello.pl 22.02.09, 20:02 co za brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.acn.waw.pl 28.02.08, 22:08 obecnie wypłacają tylko 3/4 pensji bo podobno nie mają wystarczającej ilości pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: Polfa Tarchomin - płace 29.02.08, 01:19 Dziwny jest ten świat. Czy może mi ktoś objaśnić czym zajmuje się "specjalista dyplomowany"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JL Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.flashnet.pl 01.03.08, 15:47 To zalezy od tego jakie ma wykształcenie kierunkowe i w jakim dziale pracuje. W firmach farmaceutycznych może to być: dział rejestracji leków, sprzadaży, GMP, monitoringu medycznego , kontroli jakości itp. W angażu widnieje jednak ogólnie stanowisko: specjalista dyplomowany. Odpowiedz Link Zgłoś
gazton05 Re: Polfa Tarchomin - płace 01.03.08, 21:45 Na litość Boską, w jakich firmach farmaceutycznych są "specjaliści" i w ogóle pracownicy bez dyplomu? Bo w innym przypadku "specjalista dyplomowany" to brzmi jak "profesor magister". Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Polfa Tarchomin - płace 02.03.08, 12:24 bez przesady, w firmach produkcyjnych torchę tych bez dyplomów to by się znalazło. Nie ma co się czepiać nomenklatury, w polfie "dyplomowany" to taki odpowiednik "senior" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.08, 21:58 Bylam na rozmowie w Polfie Tarchomi.Mam pytanie: jak się tam parcuje jako przedstawiciel? jaka jest atmosfera? i czy to prawda, ze w tym rpku byly ciecia wypłat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.flashnet.pl 03.03.08, 19:52 Firma jest w złej sytuacji finansowej. W lutym pracownicy dostali tylko 75% pensji. To podobno tylko pożyczka,ale nie wiadomo jak będzie i czy pracownicy odzyskaja "pozyczone 25% w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 15:46 masz racje, bylam pracownikiem Polfy Tarchomin na takim wlasnie stanowisku i tez do konca pracy w Tarchominie zastanawialam sie co to znaczy, jestem dwukrotnie dyplomowana i moze dlatego mialam jakies obiekcje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 15:29 g Odpowiedz Link Zgłoś
adasko240 Re: Polfa Tarchomin - płace 16.03.08, 00:18 nie ma co liczyć na dobrą pensje w polfie. pracuje tam od 3 lat i zdąrzyłem już zauwarzyć że wszystko układa sie na żnajomości i układach. w moim fachu który wykonyje w polfie na miescie moge miec 2 razy wiekszą pensje. do tego wszystkiego 3/4 ludzi powinno sie zwolnic i dac podwyżke tym co zostali i chcą pracowac. w pracy powinno sie pracowac, a nie przyjsc wypic ze 2 kawki pogadac jak to kiedys było super zagrac w karty i do domu. dzien zaliczony a 10 3000 zł. ZA CO???? Czy sie stoi czy sie leży.... to przysłowie nadal obowiązuje w polfie, ale tylko pracowników z dużym stażem pracy na miejscu. Młody (świerzo zatrudniony) tylko zasówa za 1300. a i jeszcze dochodzi sprawa alkocholu. tu nikt za kołnierz nie wylewa. do pracy na 7 a o 7.30 wszyscy pijani. a jak ma byc tajna kontrola to i tak wszyscy wiedzo że ma być. można by tak pisac i pisac. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 01:48 "zdąrzyłem","zauwarzyć","świerzo", "zasówa", "alkocholu". Jakie ci pieniądze nie płacą, zawsze za dużo. Pominąłem wszystko co mogło być literówkami. Oczy wypadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Jasek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 62.233.200.* 19.03.08, 09:01 Ty palańcie , najpierw byś nauczył się poprawnie pisać a później na innych nadawać . Gdzie ty pracujesz "pracusiu zakichany" , że można pić bez problemu . Zajmuję się różnymi sprawami pracowniczymi i to co wypisujesz to po prostu skandal . Jeśli takie masz zdanie na temat naszego zakładu i uważasz , że gdzie indziej zarobisz więcej to na co czekasz ? Ja mam odwagę się podpisać mam nadzieję , że ty również a nie tylko anonimowo . Katarzyna Jasek - ZSIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Kruszewski Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.npgo.pl 19.03.08, 20:51 Brawo Kasiu!!!!! Dzięki takim .......(wpisz co uważasz :)) opinia o firmie jest taka jaka jest. Jakieś mam dziwne przemyślane że ten analfabeta z opowieści to chyba słyszał. W sieci istnieje takie określenie: troll. Chyba mamy tutaj przypadek taki. Chciałbym przy okazji wspomnieć że w przychodni zakładowej przyjmuje psycholog i psychiatra. Co prawda raz w miesiącu ale w przypadku problemów z zapisem myślę że pomożemy młodszemu stażem koledze (a może kolegó..e). Osobiście się w to zaangażuję. Przez 30 lat bytności w Polfie trochę znajomości w służbie zdrowia nabyłem. na koniec cytacik " Jeszcze Polfa nie zginęła...". Na pochybel wrogom Tarchomina. Pozdrowienia dla Przyjaciół. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.chello.pl 23.11.10, 16:38 K Jasek to nie czlowiek tylko meterialistyczny prymitywny smiec. Na szczescie na swiecie sa ludzie godni.. nie to co ta lajza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarw192 Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.hapay.pl 09.09.08, 12:09 pracowałem w Polfie 13 lat I w zakładzie pili ,piją,będą pili.Pamiętam do dziś jak sam piłem wódę z p.Pawłem K.Odszedłem z Polfy i znalazłem pracę w swoim zawodzie i jestem zadowolony.Cała sytuacja Polfy to wina starych układów stworzonych przez byłych komuchów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Kruszewski Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.tzf.com.pl 30.04.09, 11:36 Jakoś sobie nie przypominam nikogo o takim nazwisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 62.69.202.* 06.12.09, 02:45 Pracuję w TZF Polfa ponad 40 lat na stanowisku technicznym. Za rok emerytura, nie mogę się doczekać, bo jestem już zmęczony. Nie tyle zakładem, bo mam o nim dobre zdanie - choć wiele się zmieniło. Myślę, że kiedyś było dużo lepiej. Ale takie też dzisiaj przyszły czasy. Denerwują mnie niektórzy młodzi pracownicy, dużo by chcieli, uważają, że dużo robią - a do starszych często odnoszą się z pogardą i lekceważeniem, uważają, że mamy jakieś chody, plecy, znajmości - jednak nie wszyscy. Nie mam znajomości po tylu latach, szczególnych układów, pensja średnia. Ale nie narzekam, całe swoje zawodowe życie w nim spędziłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 15:50 bardzo prosze, naucz sie pisac po polsku, bez bledow, a jezeli masz jakies obiekcje odnosnie jakiegos slowa to spojrz do slownika ortograficznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.pol-nil.com.pl 20.03.08, 12:05 W Polfie Tarchomin jest bardzo duże zróżnicowanie płac, kierownicy niektórych oddziałów zarabiają mniej niż mistrzowie w tym samym pionie, mimo iż mają podobny staż. Nie polecam tej firmy gdyż inteligentny człowiek z ambicjami nie jest w stanie się tam przebić bez znajomości. Grupa psełdofachowców nie mających pojęcia o zarządzaniu próbuje to robić i robi to naprawdę nieudolnie. Wszelkie błędne decyzje zamiatane są pod dywan, bez wyciągania konsekwencji. Ostatnia zmiana Prezesa nie była w żaden sposób uzasadniona, wydaje mi się, że była niewygodna dla Związków Zawodowych i dlatego ją pogonili. W zarządzie ZZ są ludzie zajmujący stanowiska kierownicze w zakładzie, a to oni najbardziej odczuli „reformy” Pani Prezes Ostrowskiej. Prawie wszyscy młodzi inżynierowie pozwalniali się, a reszta która została zrobi to niebawem. W Polfie jest jeszcze sporo naprawdę niezłych fachowców sam znam niektórych osobiście, szkoda tylko, że często są oni rządzeni przez bandę karierowiczów i błaznów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarch...(p) Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 15:50 a co w takim razie stało sie z kilkoma pracownikami, których znałem w promocji?A.O, i J.S? i dlaczego wciąż pracuje M.W? dwaj poprzedni koledzy wydawali mi się bardziej na swoich miejscach od tego ostatniego.Komu byli niewygodni, że zostali zwolnieni?Co się dzieje takiego, że przedstawiciele wciąż się zmieniają? A może jednak te oferowane pensje są zbyt małe?...kto mi odpowie? i niestety nie podam swojego nazwiska:-(zbyt wiele osób mnie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 17.04.08, 16:50 Mogę się jedynie wypowiedzieć nt.pracy przedstawiciela. Praca w pryjaznej atmosferze,brak tzw."prania mózgu".Każdy pracuje sam na swoim terenie,nie zajmuje się "plotami" w firmie. Gorzej z wynagrodzeniem,ale wierzymy, że będzie lepiej:)Polecam. P.S.Naszym zdaniem to WŁAŚNIE M.W.JEST JEDYNĄ MĄDRĄ I KOMPETENTNĄ OSOBĄ w przeciwieństwie do J.S. i A.O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:55 jakie sa zarobki na karolkowej sytuacja finansowa jest chyba lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik PW Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.polservice.com.pl 12.05.08, 15:43 Pracowałem na Karolkowej kilka lat. Płace są wyższe niż w PT, ale kwoty i tak są żenujące jak na wysokość zysków firmy. Panują bardzo duże dysproporcje płacowe. Pracownik świeżo po studiach jest nikim. To trochę jak fala w wojsku. Nie liczą się kompetencje - liczy się staż i jakie ma się znajomości wewnątrz firmy. Przeczytałem wcześniejszą wypowiedź jednego z pracowników PT (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=75305715&a=77244286) i przyznam, że Polfa Warszawa S.A. funkcjonuje na identycznych zasadach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 09:59 Dzięki za odpowiedz poniewaz nie mam doswiadczenia pracy w farmacji leków sterylnych moze ktoś mi powie na czym polega praca np przy produkcji np ampulek, co robi zwykły pacownik na lini a co np mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 12:57 na czym polega praca asystenta produkcji w firmie farmaceutycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.progress-druk.pl 02.06.08, 10:48 czy ktoś mógł by podać ile może zarobić przedstawiciel bez doświadczenia na tym stanowisku?? mam miec rozmowe w sprawie pracy z PT i chcialam sie jakoś przygotować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 81.15.156.* 10.06.08, 21:40 masz rację, ci którzy "pracują" dłużej mają lepsze pensje. A jak pracują przedstawiciele Polfy widać po wynikach.Polecam zwłaszcza "super szefa" z Małopolski, jak to mówią "Baba z bazaru" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asmag23 Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 15:41 zgadzam sie w 100 % baba z bazaru ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 07:57 zgadza się mam około 20 letni staż w polfie na całe szczęście udało mi się znaleźć pracę gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.ztpnet.pl 02.10.08, 23:04 Witam, od ostatnich komentarzy mineło już trochę czasu... na internecie prktycznie nie ma informacji dot, obecnej sytuacji firmy Polfa Tarchomin. Jestem właśnie w trakcie rozmów w firmą w sprawie pracy. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak to wszystko wygląda teraz? Dodam tylko iż chodzi o stanowisko przedstawiciela. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.08, 21:03 ja również jestem po drugim etapie rekrutacji, po komentarzach na temat firmy, zaczynam się zastanawiać czy warto było ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 15:59 czytajcie prase fachowa tzn ekonomiczna, a wszystko bedzie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 15:19 Witam wszystkich. Mam pytanko odnośnie płacy podstawowej w Polfie Tarchomin na stanowisku Przedstawiciela ds. Promocji ??? Czy ktoś sie orientuje jaka jest stawka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 11:39 1700 NETTO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 18:10 Dzięki przyjacielu :-) A nie orientujesz sie przypadkiem jaka dochodzi do tego premia tak mniej więcej??? I jakimi autami obecnie śmigają przedstawiciele??? Troche dużo pytań ale z góry wielkie dzięki za odpowiedz... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuerta Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 22:38 Witam!Mam pytanko co obecnie dzieje się w Polfie Tarchomin.Czy zwalniają pracowników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asmag23 Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 15:48 bylam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjej na stanowisko PM...żenada, jezeli chodzi o rekrutujacych;] malo smieszne dowcipy, zreszta chyba nie na miejscu;] bylam na wielku rozmowach, ale takiego poziomu pseudo kultury jeszcze nigdzie nie spotkalam...nie wiem kim byli Ci Państwo, ale w zyciu nie chcialabym z kims takim wspolpracowac;] ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 20:29 A może zobaczyli że mają do czynienia z tłukiem który pisać nie potrafi,żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 21:58 Jakie są obecnie stawki płacowe dla laborantów w polfie Tarchomin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 212.59.228.* 31.03.09, 19:08 hej, ja idę w czwartek na rozmowę, jednak przez firmę zewnetrzą zostałam zaproszona. czy mogłabyś zdradzić na czym polega rozmowa? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.04.09, 12:12 Hejka, ja idę na rozmowę jutro( piatek) jeśli bedziesz dzis na portalu to daj znac jak tam? dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.gprs.plus.pl 02.04.09, 12:52 Hej, czy możesz powiedzieć jaka firma zew. zaprosiła Cię na rozmowę do Polfy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.gprs.plus.pl 02.04.09, 12:58 Praca w Polfie Tarchomin jako przedstawiciel ds. promocji to porażka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 212.59.228.* 02.04.09, 15:49 dlaczego to porażka??byłam dziś na rozmowie-prowadzi ją firma HSK (facet)i jest też kierowniczka z Polfy(bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła). Szukają do diabetologii do insulin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 12:21 Jestem po farmacji, czy mam szansę na pracę na stanowisku mistrza produkcji na D-33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratpit Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.broker.com.pl 05.04.09, 21:30 Hej Ja jutro mam rozmowy na to samo stanowisko Jak Ci poszło skarbie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 91.193.160.* 06.04.09, 20:18 hej ja wlasnie doslałam pracę w PT ale jakos zastanawiam się czy podpisać umowę, pieniądze nie są za wielkie, i umowa lolajnościowa jakos mnie odrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pt Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:28 A na jaki rejon dostałaś? ile dają na początek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.toya.net.pl 14.04.09, 19:13 Odmówiłam , jakoś mnie nie przekonały opinie na temat PT:( szukam dalej a wie ktos coś na temat firmy blau farma????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.toya.net.pl 14.04.09, 19:13 zaproponowano 3500 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hacio Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.09, 13:24 Hej a jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna do Polfy? Zaprosili mnie na rozmowę w godzinach wieczornych do hotelu, pierwszy etap na spec. ds. promocji...jakoś mi się wydaje to dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.09, 19:22 A na jaki region jesteś rekrutowany? Ja byłam na rozmowie na Dolny Śląsk. Pierwsza rozmowa była z kierowniczą, druga z dyrektorem w Warszawie. Czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lin Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.centertel.pl 07.05.09, 22:30 Hej :) Byłeś? I jak ci poszło na tej rozmowie?? Napisz coś więcej prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.09, 10:43 Nie byłam na rozmowie (dolny śląsk) bo po pierwsze odstraszyły mnie opinie innych na temat tej firmy i stanowiska, a mam trochę znajomych w branży, poza tym dostałam inną ciekawszą ofertę.Pozdrawiam i życzę innym powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 22:46 Witam, zostałem zaproszony na rozmowę do polfy (górny śląsk) był ktoś może ostatnio?jaka pensja na początek i jakie narzędzia pracy (np.samochód) bo nie wiem czy mam ochotę tam iść czytając co niektóre opinie. Proszę o info. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.05.09, 00:04 Tyle tu negatywnych opinii, że aż się nie chce iść na rozmowę o pracę. Czy jest ktoś zadowolony z pracy w PT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.09, 23:19 Jakich warunków oczekiwać od Polfy? Jestem przed drugim etapem rozmów ... Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:22 A na jaki teren startujesz? Gratuluje przejscia do drugiego etapu. Juz po? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 03.06.09, 20:50 Niestety do trzeciego nie przeszedłem :( ale nie ma dramatu, fajnie szuka się pracy będąc zatrudnionym gdzie indziej. Można poznać swoją wartość rynkową. A odpowiadając to startowałem na tereny południowej Polski, śląsk Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 22:02 No coz, skoro nie ma dramatu i jestes gdzie indziej zatrudniony to luz. A pytales, co zawazylo na tej decyzji? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.09, 21:00 A może ktoś konkretnie napisać jak wygląda I i II etap rekrutacji. Czego można się spodziewać (płaca + narzędzia) i dlaczego wszyscy są tak negatywnie nastawieni? Może jakiś konkret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 18:12 Etap 1 Wszystkie przesłane aplikacje są oceniane przez specjalistów do spraw rekrutacji pod kątem wymagań, jakie były opisane w ogłoszeniu. Baczną uwagę zwracamy również na inne informacje zawarte w CV i Liście Motywacyjnym opisujące zainteresowania, wykształcenie, osiągane wcześniej sukcesy. Etap 2 Rozmowa telefoniczna i zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną. Należy pamiętać, że już w tym momencie zbieramy pierwsze informacje na temat kandydatów. Uważnie słuchamy, jaki kontakt nawiązuje nasz rozmówca podczas rozmowy telefonicznej, czy jest rzeczywiście zainteresowany pracą na danym stanowisku. Etap 3 Bezpośrednia rozmowa kwalifikacyjna z kandydatami. Spotkania te trwają kilkadziesiąt minut i są organizowane w bezpiecznych miejscach zapewniających pożądaną przez obie strony anonimowość. Z reguły są to sale konferencyjne w renomowanych hotelach na terenie całej Polski. Podczas rozmowy staramy się dokładnie poznać historię aktywności zawodowej kandydatów, badamy kompetencje, jakimi powinien wykazywać się kandydat na dane stanowisko. Etap 4 Wybrane przez naszych Rekruterów osoby spotykają się z przedstawicielami naszego Klienta. Z reguły po takim spotkaniu wspólnie z naszym Klientem podejmujemy decyzję, która z osób otrzyma propozycję pracy w firmie HSK CONSULTING. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 19:44 Pracuje w firmie od jakiegoś czasu i myśle sobie, że Polfa jest idealnym miejscem jeśli chce się zdobyć doświadczenie, muszę przyznać, że na przestrzeni ostatniego roku pod względem rozwojowym w firmie zaszły duże zmiany i to in plus, ale jak wiadomo firmę tworzą ludzie,ciesze się iż mój region jest tak zgrany i tworzą go tak fantasyczni ludzie, można było trafić gorzej i wtedy pewnie moja opinia na temat firmy byłaby podobna do wypowiedzi wcześniejszych. Żałuje tylko, iż podejście nietórych osób,powoduje iż opuszczają Nas najlepsi pracownicy, ktorzy tworzyli ciepłą i przyjemną atmosferę w firmie. p.s; na dzień dzisiejszy firma nie płaci źle nowym przedstawicielom:)Pozdrawiam i życze powodzenia na rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 08.06.09, 20:17 Do KK - Cześć masz może gg? Chciałbym się o coś zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:03 Wiadomość dla LOL: Jeśli masz jakieś pytania to na tyle ile będę mogła na nie odpowiem:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:52 Kk a w przyblizeniu mozesz zdradzic na jakim terenie jestes przedstawicielem? Odpowiedz Link Zgłoś
edmontonoilers Re: Polfa Tarchomin - płace 09.06.09, 00:06 Witam. Jak wyglada w Polfie T. raportowanie? Z komputera po pracy? Czy moze sa palmtopy? Jesli mozecie, napiszcie prosze, czy przedstawiciel otrzymuje sluzbowego laptopa, czy tylko palmtopa? Jakie techniczne parametry sprzetu? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.09, 01:06 masz normalnie, służbowego laptopa - parametry bez szału, podstawowy sprzęt, żadnych bajerów typu wbudowana kamerka... ale działa (czasami muli) ale nie ma co marudzić...mi pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 01:11 A raportuje sie tylko wizyty? Czy cos wiecej? Np sprzedane leki, ilosc etc.? Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 09.06.09, 09:49 Nie jestem pewny ale nie wiem czy sie nie dostaje tych takich małych laptopów ok 8-10 cali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:58 Raportujemy dziennie, laptopy normalnych rozmiarów tj.15,4 cal. Jeszcze rok temu były normalne stacjonarne komputery, które naprawdę muliły, natomiast te są jak najbardziej ok. może cudów się na nich nie da zrobić, ale działają:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat wiśni Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:11 Co polecacie? Krka czy Polfa Tarchomin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:16 nie znam Krki, spotykam tylko przedstawicieli z tej firmy,jedni chwalą drudzy narzekają, to chyba tak jak w każdej firmie. Natomiast jest takie powiedzenie wszędzie lepiej gdzie nas nie ma:) zawsze w każdej firmie będą jakieś mankamenty. Jeśli się wybierasz na rozmowę i tu i tu ,to najlepiej musisz zdecydować sama, kto zrobi lepsze wrażenie na Twojej osobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
edmontonoilers Re: Polfa Tarchomin - płace 09.06.09, 18:13 kk a jak z uzywaniem samochodu sluzbowego? Chodzi mi o dojazdy do oddalonego o 100 km. od miejsca pracy domu rodzinnego. Jesli mozesz to napisz czy mozna zamknac dzien bez problemu w 8 godzinach pracy? CZy moze zdarza sie praca po 10-12 godzin. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edmontonoilers Re: Polfa Tarchomin - płace 09.06.09, 18:23 edmontonoilers napisał: > kk a jak z uzywaniem samochodu sluzbowego? Chodzi mi o dojazdy do > oddalonego o 100 km. od miejsca pracy domu rodzinnego. > Jesli mozesz to napisz czy mozna zamknac dzien bez problemu w 8 > godzinach pracy? CZy moze zdarza sie praca po 10-12 godzin. > Pozdrawiam Oczywiscie zapomnialem dodac ze w weekendy do domu rodzinnego :) nie codziennie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:24 tak naprawdę ty jesteś Panem swojego czasu, jeśli potrafisz się wyrobić w 5h, to nikt Ci z tego tytułu nie robi problemów. Nasza praca to nie tylko praca w terenie, ale także praca przed komputerem. Teoretycznie masz zapisane na umowie, że pracujesz 8h ale tak naprawdę nie jest to uściślone co do miejsc gdzie w ciągu tych 8h masz przebywać. Twoim zadaniem jest wykonać dziennie 9 wizyt lekarskich i 3 apteczne, mysle że ilości nie są przerażające, oczywiście jeśli się nie wyrobisz na początku z tą ilością to też nikt po Tobie nie będzie krzyczeć, a z czasem to różnie bywa, czasami zrobisz w ciągu dnia 7 wizyt a następnego dnia jest pusto w przychodniach i zrobisz 16, wszystko tak naprawdę zależy od Ciebie. A co do samochodu, to masz prawo jeździć nim gdzie chcesz, u Nas jest tak, że nie wlewamy własnego paliwa tylko pod koniec miesiąca rozliczamy się z kilometrów przejechanych prywatnie, ale nie są to żadne duże odpłaty za km. Odpowiedz Link Zgłoś
edmontonoilers Re: Polfa Tarchomin - płace 09.06.09, 19:11 Dzieki za odpowiedz KK. Popytal bym jeszcze o co nie co, ale Cie nie zameczam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:48 spoko, możesz pytać. Sama pytałam nim zaczęłam pracować w tej firmie, tymbardziej, że nie miałam wcześniej żadnego doświadczenia jesli chodzi o branże farmaceutyczną,a poza tym wiem jak ciężko jest zmieniać pracę i iść w coś nowego nie znanego, a wiadomą rzeczą jest że każdy z Nas chce sobie polepszyć warunki pracy a nie pogorszyć:) Także jeśli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało pytaj, a reszta osób może też na tym skorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
edmontonoilers Re: Polfa Tarchomin - płace 10.06.09, 01:00 Ok, dzieki. Wiec dopytam Cie jeszcze :) Jaki +- masz staz w Polfie? Czy jestes zatrudniona w HSK, czy Polfa juz sama Cie zatrudnia? Czy premia kwartalna to np. 30% miesiecznego wynagrodzenia czy np. 100%? Jak sprzedaja sie leki PT? Lekarze i farmaceuci sa negatywnie czy obojetnie nastawieni? I na koniec, mozesz zdradzic w jakim regionie mniej wiecej jestes przedstawicielka? Polnoc,zachod,wschod,poludnie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 10:30 Pracuje już ponad rok, zatrudnia mnie bezpośrednio PT, natomiast z tego co wiem na dzień dzisiejszy nowo przyjęte osoby są zatrudniane przez HSK, co do premii to u Nas musisz wyrobić w kwartale 80% założonej sprzedaży w każdym z promowanych produktów, żeby się zakwalifikować do premii:)a one są już obliczane wagą produktu w zależności od Twojego indywidualnego wynagrodzenia.Jeśli chodzi o same leki to są one znane zarówno wśród lekarzy jak i farmaceutów, a tak naprawdę to wszystko zależy od tego na ile solidnego miales swojego poprzednika, bo sama trafilam na teren po osobach, które nieżle namieszały i trzeba było na nowo odbudowywać pozytywny wizerunek firmy, ale jak wiadomo na to jak kto wcześniej pracował my akurat nie mamy wpływu, a poza tym ile ludzi tyle charakterów i zawsze będzie coś komuś nie pasować. Co do terenu na jakim pracuje chyba wolałąbym to zachować dla siebie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.09, 17:14 KK a możesz podać jakiegoś maila kontaktowego do siebie albo gg bo ja tez mam pytanie ale moze nie na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 21:58 Dzisiaj ostatni etap w Polfie. Mialy byc dwie osoby w ,,finale", a pan dyrektor powiedzial ze w ostatniej chwili sie okazalo ze jednak trzy - no to juz wszystko bylo jasne. Szkoda tylko kasy na dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 82.160.155.* 17.06.09, 14:57 W ubiegłym tygodniu byłem na rekrutacji w tej firmie rodem z PRLu. Człowiek (nie wiem kim on jest bo nawet nic o sobie nie powiedział) jest chyba jakimś kosmitą i wg mnie brakuje mu kompetencji jak na stanowisko osoby rekrutującej. No ale nie ma się czego się spodziewać. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 18.06.09, 18:41 A możesz napisać jakieś konkrety newsy itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.09, 14:48 2 etap ktoś coś może powiedzieć najlepiej jakieś konkrety co pytają z kim rozmowa i na jaki temat Odpowiedz Link Zgłoś
millad Re: Polfa Tarchomin - płace 20.06.09, 14:18 Ponawiam pytanie poprzednika czego można spodziewać się na drugim etapie do PT.Właśnie się dostałam 2 rozmowa w Białymstoku w poniedziałek, o co pytają.Może ktoś podpowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 22:15 2 etap trwal w moim przypadku 35 minut - mila rozmowa. Pytania dotyczace kariery zawodowej. Co decyduje o pozostawieniu badz zaprzestaniu kontaktu z klientem? Jakie mam zalety, a jakie wady? Podchwytliwe pytania tez sa, np. Co bys zrobil gdyby twoj kolega z zespolu dzialal na niekorzysc firmy? Czy pamietam z LO z biologii cos z dzialu do ktorego mialem byc przyjety: kardiologia, cukrzyca, weterynaria etc. w zaleznosci od lekow ktore bedzie sie sprzedawac. Potem wymagania finansowe nalezy podac. Generalnie atmosfera przyjazna. W finale w Wawie bylo gorzej - podejrzewam ze byl ustawiony. Mimo wszystko powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 20.06.09, 22:33 Czyli w warszawie poległeś? Tez raz byłem w wawie na ostatnim etapie do innej firmy były 4 osoby a mieli przyjąć 2 i po prostu nie dowierzałem kogo wybrali. z pierwsza osoba to może i bym się zgodził ale 2 to wybrali babkę około 40 lat która wróciła z Anglii całe życie siedziała w domu bo mąż robił w Anglii a teraz im się posypało wrócili do pl i ja przyjęli być może to było z cyklu "urzekła mnie twoja historia" - ale też często słyszałem ze ostatnie etapy w wawie są ustalone, kolega jechal do wawy i osoba która go rekrutowała i oddzwoniła ze przeszedł dalej itp to powiedziała mu niech jedzie do wawy bo to proforma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 23:13 Dokladnie. Wydaje mi sie ze to juz tam bylo ,,ustawione". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:34 trochę obronie swoją firmę, bo dostałam się bez żadnych znajomości, a w finalnym etapie było Nas 4 osoby. Nie mówię, że firma jest cudowna, fantastyczna, bo tak naprawdę w każdej firmie liczą się układy i układziki, natomiast tak jak już kiedyś wspominałam, jeśli ktoś nie miał wcześniej doświadczenia z tą branżą to PT jest dobrym miejscem żeby je zdobyć i rozwinąć żagle w kolejnej firmie. Rozumiem komentarz dotyczący tego, iż wizualnie firma wygląda jak z PRL-u, chociaż dla mnie osobiście to nie ma znaczenia. Jeżdże do roku max 4 razy do roku, a wszelkiego rodzaju cyklówki i spotkania odbywają sie poza siedzibą firmy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.09, 15:49 kk możesz podać jakiegoś maila do siebie albo gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 21:13 jakie sa teraz auta sluzbowe w firmie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vision Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:51 Przez HSK dla rep: Grande Punto i Linea. Dla kierowników: Bravo i 306. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 25.06.09, 23:03 Głównie Grande punto jeśli zatrudnienie przez HSK na 99% białe ale nie wiem jaki silnik ani wyposażenie Odpowiedz Link Zgłoś
edmontonoilers Re: Polfa Tarchomin - płace 26.06.09, 00:22 KK w jakim dziale najlepiej sie pracuje? Tzn. insuliny, antybiotyki etc.? Jesli mozesz zdradzic to w jakim dziale Ty pracujesz? A jakbys mogla napisac to powiedz gdzie kierownik i regionalni sa najlepsi/najnormalniejsi? Thx pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.09, 09:14 Z tego co ja wiem to cześć regionalnych jest nowa ich struktury teraz mocno się zmieniają powiększają ilość PM i regionalnych najlepsze ich działy według mnie to chyba antybiotyki i psychotropy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.09, 18:54 Czy ktoś był w PT na 3 etapie i przeszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:25 Byłem ale nie przeszedłem. Natomiast dowiedziałem sie ze to nie musi byc wina tego ze np. mam slabe kfalifikacje - ponoc kierownicy dobieraja pod siebie ludzi ktorzy podchodza pod ich profil psychologiczny ze to tak malo oryginalnie ujme. Tak czy siak kicha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.09, 22:43 no właśnie ciekawi mnie jaki % przechodzi 3 etap bo różnie opinie słyszałem bo skoro na 3 etapie jest tylko 1 osoba to teoretycznie powinna być to pro forma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 00:11 W moim przypadku miały być dwie osoby na 3 etap. Po czym jak juz pisalem pare dni temu pan kierownik powiedzial ze ,,doskoczyla" trzecia osoba. Ktos tu pisal bodaj kk ze u niej na ostatnim etapie byly cztery osoby. Natomiast na 2 etapie w moim przypadku byly cztery osoby (tak utrzymywala pani z ktora mialem rozmowe). Firma HSK ma na swojej stronie opis IV etapu (2 face to face) - juz tam ma byc wybierana osoba z ktora podejmie sie wspolprace. Jednakowoz wnioskuje, z tego co na tym watku zostalo napisane i wlasnego doswiadczenia, ze zawsze jest 3 etap czyli tak jakby V w nomenklaturze HSK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.09, 00:37 Sa 3 etapy 1 - rozmowa z panią z HSK miejsce region pracy 2 - rozmowa z kierownikiem regionu miejsce zazwyczaj region pracy 3 - rozmowa z dyrektorem działu miejsce Warszawa siedziba firmy Ale mi chodzi kto był teraz w przeciągu miesiąca wstecz (i jakim skutkiem) bądź w najbliższym miesiącu wybiera się na 3 etap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.09, 23:17 Byłem na 3 etapie w PT i go przeszedłem. W zalezności na jaki region sie staracie i w zalezności ile osób jest przewidziane do zatrudnienia tyle jest zapraszanych na 3 etap. TZN jesli na regionie np. Gdańska ma pracować 4 osoby to na 3 etap jedzie 6osob maksymalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.09, 15:26 Kuba możesz podać do siebie jakiś kontakt? gg albo maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 21:56 kuba, czy już po 2 etapie byłeś pewien że zostaniesz zatrudniony? Czy też do końca to była niewiadoma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.09, 22:11 Do końca to jest niewiadoma bo jest jeszcze 3 etap w Warszawie, ale w Warszawie po 5min przerwie mówią tak lub nie. Kubo możesz podać jakiś kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:28 lol a ty pracowales w Polfie czy byles na 3 etapie? Bo widze po wpisach ze posiadasz sporo wiedzy na rozne tematy zwiazane z praca tam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.09, 22:58 A co potrzebujesz wiedzieć? Masz może gg albo coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.09, 23:00 Jadąc na 3 etap do PT nie masz pewnosci ze zostaniesz zatrudniony. Musisz sie sprzedac po raz kolejny przed kolejnym rekrutującym. Od razu na tej rozmowie, która trwa około 1godz dowiadujesz sie czy zostaniesz zatrudniony czy tez nie. Moje gg6518011 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 23:02 dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 01:40 Witam. Jakich warunków finansowych można oczekiwać od Polfy? 1500-2000 2000-2500 2500-3000 Nadmienie, iż mam doświadczenie w handlu, ale nie w tej branży. Z góry dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 07.07.09, 09:48 Zależy pewnie od lokalizacji w Polsce a mówimy netto czy brutto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 13:02 Lokalizacja myślę ma tu najmniejsze znaczenie ( nie licząc Wawy). Oczywiście w netto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 07.07.09, 20:16 A mi się wydaje ze lokalizacja ma znaczenie:) sadze od 2000-3000 na początek choć mogę się mylić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SallBerg Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:08 Witam wszystkich. Chcialbym zapytac o samochod sluzbowy dla przedstawicieli PT. Wiem juz ze to Grande Punto. Ale czy moglibyscie napisac jaka jest to jednostka napedowa, pojemnosc? Czy jest autoalarm? Czy sa to wersje trzy drzwiowe czy piecio drzwiowe? Generalnie chcialbym sie dowiedziec czy sa to gole wersje czy maja cos ekstra w wyposazeniu? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 10.07.09, 22:40 na95% to wersja 5D w GP w standardzie w najuboższej wersji masz min. - imobilizer - centralny zamek i el szyby - wspomaganie - el lusterka - abs/ebd - 2 poduszki - zaczep isofix jak ma być jako służbowe to pewnie wzięty pakiet klima+radio jest taki we fiacie albo bogatsza wersja:) kolory białe taki widziałem na parkingu Też poruszałem ten temat na innych forach ale echo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SallBerg Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 23:18 Dzieki. Pewnie chodzi o poufnosc i nikt nie zdradza. A to przeciez komfort pracy, chocby klima. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 10.07.09, 23:24 Klima będzie ale pewnie manualna, jeśli wymagają od ciebie schludności i odpowiedniego ubioru to raczej nie będziesz w gajorku siedział w puszcze bez klimy. A co dostałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SallBerg Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 23:39 Jeszcze nie. Dopiero drugi etap przede mna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 11.07.09, 00:12 To powodzenia życzę później jest jeszcze 3 w warszawie w firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 17:40 mam pytanie! jakie zarobki do ph zatrudnionego przez hsk, na chwile obecna jakiej kasy mozna sie spodziewac.i pytanie czy na drugim etapie jest ktos z polfy czy jeszczy tylko z hsk??pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 212.160.172.* 14.04.10, 13:58 Witam Czy ktoś z Was dostał się może do 3 Etapu w Warszawie na PM na region Jelenia Góra i okolice? byłam na drugim i nie wiem czy nadal czekać na odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gds Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.wroclaw.mm.pl 01.06.10, 13:44 Dostała się dziewczyna na Jelenią Górę/Wałbrzych okolice. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gds Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.wroclaw.mm.pl 01.06.10, 13:43 Byłam i się dostałam! Zdecydowanie wymagający proces rekrutacyjny. Każda rozmowa około godziny maglowania, sprawdzania sytuacji stresujących, wprost i podchwytliwie. Kierownicy bardzo młodzi ale sympatyczni, firma jest dobrze zogranizowana i oferuje na początek sporo więcej niż każda inna w branży (2400+narzedzia) bez zadnego doswiadczenia w medycynie/bez wyksztalcenia kierunkowe. Szkolą i wysyłąją do jungli na łowy..:) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 20:55 Teraz to już chyba chodzi tylko o sprzedaż gruntów...biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/513955,polfa_tarchomin_sprzeda_grunty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 23:19 ja przeszlam 2 etapy i firma nawet nie postarala sie zeby mnie zawiadomic o wyniku drugiego etapu, czekam jeszcze ale wyglada mi to na totalny nieprofesjonalizm. w ogole caly proces rekrutacji pozostaiwa wiele do zyczenia :)) sama chcialam dostac ta prace i bylabym swietna na to stanowisko, ale poznalam osoby startujace ze mna ktore sie dostaly i poza jedna z nich reszta to lizusy i kable, wiec moze rzeczywiscie takich osob firma szuka nie obrazajac nikogo...zycze wam powodzenia, ale jestem zla, ze sie prawdopodobnie nei dostalam, bo na pewno bym sie sprawdzila. ale widoczeni nei to jest mi pisane, zreszta taka praca to na maxa zapiernicz, wiec nei ma o co walczyc :)) buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik PT Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 11.07.09, 00:04 Grande punto mają klimę:) Wreszcie,bo dotychczas jezdziliśmy starymi fabiami bez i przed wejściem do gabinetu trzeba było zaliczać łazienkę w każdej przychodni:)) bez przesady-ta praca to nie jest "zapiernicz",owszem trochę się zmieniło i zmienia ale to nie jest taaka orka:)Nie wiem jak z nowymi pracownikami ,szczególnie zatrudnianymi przez HSK,ale starzy zasłużeni pracownicy mają (po podwyżkach i przejściu bezpośrednio do Polfy-2200-2900zł netto.Przez HSK było to nawet 1500- 1800zł!.Firma dobra jako trampolina do innych firm jeśli nie masz doświadczenia. Pracownik innych renomowanych firm nigdy tu nie przyjdzie,a jak przychodzi to wiemy że tam go wywalili:)ogólnie PRL.Szczególnie siedziba firmy to szydera.Każdy ucieka po jakimś czasie,bo trochę wstyd przed kolegami w przychodniach z innych firm (choć teraz wiele jest nowych firm "krzaków"-wtedy ok:)Auta (nawet te noowe) najgorsze pod przychodnią i w ogóle.......:( coś jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 00:13 Dzieki za info. Sporo świerzych informacji :) Jak z osiąganiem planów? I corocznymi podwyżkami? Jeżeli ktoś jest zatrudniony przez HSK, to czy jest szansa i ewentualnie po jakim czasie na bezpośrednie zatrudnienie przez PT? P.S. Ile lat już w PT pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik PT Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 12.07.09, 19:19 Pracuje 3 lata. Jest szansa na przejście pod Polfę jak masz super wyniki przez dłuższy czas,albo jak firma ZNÓW nagle zrezygnuje z HSK.W HSK lepiej się wychodzi na km prywatnych jeśli ma się ich auto. Ostatnio narzucają takie plany,że ciężko o premię i o to im chodzi. Co chwila zmiany,ludzi,zarządu,terenów,preparatów. Na taki chaos i wymagania lepiej się zgodzić w korporacji za lepsze pieniądze. No i te GPS-y... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 21:13 Dzieki za info. To pierwszy post ktory mowi o GPS-ach w samochodach :/ niewolnictwo. Dla mnie idiotyczna sprawa - masz robic plan - a czy zrobisz go jezdzac dziennie 10 godzin czy 5 to nie powinno nikogo interesowac :/ Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik PT Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 13.07.09, 16:42 GPS-y są w telefonach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 17:19 Zdarzają się też w samochodach. To mnie uspokoiłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 13.07.09, 18:31 Będziesz robić swoje będziesz miał wynik to nie będą się czepiać czy pracujesz 5 godzin dziennie czy 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik PT Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 13.07.09, 22:22 zależy od regionalnego,zawsze możesz mieć lepsze wyniki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesjonalny Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 15:47 Grande Punto dla przedstawicieli benzyna czy ropa?? Proszę o konkretną odpowiedź, bez przypuszczalnych odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 77.252.70.* 27.11.10, 15:50 to,prawda:)) wszystko zależy od regionalnego i budżetu:)) ogólnie wrażenie jest dobre..na początku , potem coraz gorzej.Zaliczka w tej firmie rozliczana jest w miesiącu dwa razy a wydatki na bieżąco.Jesteści cały czas w plecy, dokładanie z własnej kasy.Zarobki kiepskie 2300-2500zł netto(HSK)umowa lojalnościowa na dwa lata. Co oznacza, że jak zwolnicie się sami wcześniej to zapłacicie 3500zł za szkolenie i z umowy wyika, że mogą wam podliczyć do tego kasę za dni pobytu w Warszawie czyli stawką dziennego wynagrodzenie razy sześć , bo tyle dni jest szkolenie. Kłamią już na rekrutacji...nie mówią o dwóch tylko roku lojaliki, wizyty w lini insulinowej to: 9+2 a nie mniej..trzeba zapychać wszędzie bo tereny zniszczone lekarze uważają Polhumin za badziew...auta pożal się...masakra fiat grande punto 1200 silknik jak , to dla kogoś ważne , to nie radzę:)) premie kosmiczne:)) wstydziłabym sie podawać , to do wiadomości wszystkich przedstawicieli....ogólnie trzeba zasuwać jak chcesz coś zrobić, oczywiście można nic nie robić i nic nie będzie widać w IMS..może i tak lepiej , bo jak będziesz czy nie będziesz robić, to i tak Cię wywalą . Jesteś tylko papierkiem po cukierku kiedyś przyjdzie Twój czas i znajdziesz się w koszu.Mobbing seksualny(wiem od dziewczyn sama nie doświadczyłam uff)psychiczny na porządku dziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mefisto Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 11:14 "sama chcialam dostac ta prace i bylabym swietna na to stanowisko, poznalam osoby startujace ze mna ktore sie dostaly-to lizusy i kable, bo na pewno bym sie sprawdzila,zreszta taka praca to na maxa zapiernicz, wiec nei ma o co walczyc " Generalnie jak to przeczytałem ccc to oniemiałem.Jeśli jesteś taka pewna,że byłabyś bardzo odpowiednia na to stanowisko,a specjaliści od rekrutacji ocenili Twoją postawę-to jak potrafiłaś się przedstawić na nie,to znaczy,że jednak nie byłaś taka świetna.Jeśli potrafisz ocenić ludzi w ciągu dziesięciu minut per"lizusy i kable"to nie chciałbym Ciebie spotkać nawet na swej drodze,a co do podkreślenia,że -ta praca to na max zapiernicz,więc nie ma o co walczyć-to sugeruje idź pracować(jeśli masz warunki)jako"szparka- sekretarka".Będziesz jedyna-więc w swoim mniemaniu najlepsza,będziesz miała szanse jako jedyna być lizusem i kablem bez konkurencji,no i się nie napracujesz,a jedynie czasem wypniesz.Boże co za typ bua,nieprzeciętnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.akademiki.uni.torun.pl 27.07.09, 23:33 Hej! Pojutrze trzeci etap. W związku z tym kilka pytań, czytałam powyżej i trochę za dużo negatywnych opinii, mój optymizm lekko się wypalać zaczął a nie ukrywam że bardzo zależy mi na tej pracy chociaż nigdy nie pracowałam jako przedstawiciel. Chciałabym dowiedzieć się czy na 3 etpaie potrzebna będzie mi jakaś wiedza teoretyczna, np na temat firmy, produktów. Będę wdzięczna za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valentino Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 23:38 Hej. Mało prawdopodobne. Dwa razy byłem na trzecich etapach do różnych działów i nie pytali o to - choć pewnie jak z rozmowy czasem wynika - sama możesz coś tam szepnąć o firmie bądź produkcie (wystarczą ogólniki). Natomiast na drugim etapie pytano mnie co wiem o firmie etc. Ale skoro jesteś już w trzecim to pewnie cię to ominęło. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.akademiki.uni.torun.pl 28.07.09, 09:54 Właściwie zdziwiłam się że na 3 etapie nie ma assesment, niektóre firmy z tej branży mają... Więc muszą mieć podobny, równie skuteczny sposób na selekcję... A z innej beczki, może orientuje się ktoś jak najlepiej dojechać tam z dworca centralnego? Nie znam wawy w ogole ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 213.25.40.* 28.07.09, 10:12 Jeśli komunikacją publiczną to 510 ma pętlę na samym dworcu. Wysiadasz na przystanku ekspresowa cofasz się do skryżowania i prosto do końca w ulicę ekspresową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 28.07.09, 22:00 Nie musisz nic wiedzieć na temat produktów (może tak z grubsza ze maja insuliny antybiotyki i dermatologiczne) rozmowa luźna (wydaje mi się ze 2-3 znaczące pytania) około 40-60min i od razu po 5 min dają ci odp. Jeśli byś nie chciała się tłuc autobusem z centralnego jakieś 14-16km to możesz jechać taxi szukaj z korporacji MPT ja tam była i ci z MPT krzyknęli najmniej 30zł w 1 stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.akademiki.uni.torun.pl 28.07.09, 22:08 A jak to, odpowiedź po 5 min? Zapewne nie będę jedyną osobą tego dnia na rozmowie więc jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.akademiki.uni.torun.pl 28.07.09, 22:38 Hej. Mam takie pytanie z innej beczki. Czy Polfa została sprywatyzowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 28.07.09, 23:42 Aga na 99% będziesz sama w PT jest tak ze do ostatniego etapu przechodzi 1 osoba dlatego po rozmowie kierownik namyśla się 5min i daje odp To że będziesz sama nie znaczy ze ciebie przyjmą bo jak przeczytasz cale forum to wypowiadały się takie osoby które były na ostatnim etapie i poległy. Ogólnie rekrutacja trwa mniej więcej od maj-czerwiec jak z danego regionu ktoś odpada na końcu to cala zabawa jest od nowa:) Jak masz jakieś pytania to podaj gg - napisze Marek - PT nie została jeszcze sprywatyzowana (zostały chyba 4 Polfy w kraju z udziałem państwa)ale są już takie plany obwieszczone w firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.akademiki.uni.torun.pl 29.07.09, 21:03 Mam jeszcze jedno pytanie. Zastanawia mnie czy to, że zatrudnienie jest przez hs consulting mialoby dla mnie jakies negatywne skutki, np. problemy albo opoznienia w wypłacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 29.07.09, 21:29 Fizycznie nie ma dla ciebie żadnej różnicy. Osoby zatrudnione przez HSK trochę mniej zarabiają (hsk musi tez z czegoś żyć) są podobno osoby zatrudnione przez PT ale to osoby które pracują już parę lat i przeszły pod polfe. PT woli zatrudniać przez HSK bo nie muszą kupować i opłacać telefonów aut laptopów itp bo to wszystko będzie własnością HSK które będzie prowadziło wypłaty urlopy i wszystkie papierki polfa ma mniej roboty a w przypadku wakatów polfa nie ma problemu aby wozić się z abonamentem na tel czy rata za auto to zmartwienie zostaje dla HSK tak samo opłaty za przeglądy i naprawy. Jako pracownik nic nie tracisz a podobno przez HSK lepiej jest rozliczane auto;) Mimo ze jak coś bedziesz zatrudniona przez HSK to będziesz mogla normalnie się przedstawiać jako pracownik PT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.akademiki.uni.torun.pl 29.07.09, 22:02 A na drugim etapie mowiono mi o jakiejś kaucji ktorą musiałabym zapłacić gdybym chciała zrezygnować. A gdybym nie wyrabiała planu to mogłabym zostać zwolniona? I wtedy płaciłabym tą kaucję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.xdsl.centertel.pl 29.07.09, 22:39 A możesz podać gg będzie łatwiej to wytłumaczyć 7800235 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik PT Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 31.07.09, 23:43 nie wierzę w to co czytam:) Wam się wydaje,że to koncern farm? Assesment,selekcja?:)) Tu w naszym PRL-u nie ma takich rzeczy,baardzo starają się sprawiać takie wrażenie,ale...:) co do opóźnień w wypłatach to zdarzały się nam-pracownikom PT,ale wcześniej jak byłem przez HSK-nigdy,oni muszą się wywiązać z umowy z PT. Odpowiedz Link Zgłoś
kolu-nia Re: Polfa Tarchomin - płace 22.08.09, 20:59 Chciałabym się dowiedziec jakie są płace w dziale produkcji i jak sie Wam tam pracuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z PT Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.chello.pl 03.09.09, 17:23 Wszystko zależy od stanowiska o jakie będziesz się ubiegała, ale ogólnie raczej odradzam aplikowanie do Tarchomina, chyba że to będzie Twoja pierwsza praca i/lub chcesz złapać troche doświadczenia w tej branży. Na plus dla Tarchomina można dać stabilną i spokojną pracę, nie ma ciśnienia i wszystko podąża sobie swoim leniwym torem. Jeśli chodzi o minusy to są to marne zarobki (pracownicy produkcyjni są obecnie zatrudniani przez firmę zewnętrzną i dostają ok 2 tys brutto, mistrz/specjalista 3-4 tys brutto ze wskazaniem na środek chyba że jest jakiś potrzebny na gwałt to wtedy pare złotych więcej może się wytarguje, a stanowisk kierowniczych z wolnym wakatem obecnie nie ma), kiepskie możliwości rozwoju, niewielkie możliwości awansu no i atmosfera rodem z PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.09, 17:03 Produkcja w polfie jest systematycznie usypiana, więc nie licz na pracę w tej firmie. Zarząd spółki nastawił się na zyski ze sprzedaży gruntów, a nie na produkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 94.254.187.* 23.09.09, 18:01 Chyba ci sie polfy pomyliły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.cdma.centertel.pl 17.10.09, 16:31 Ja uwielbiam polfe i ludzi którzy tutaj pracują. Pierdoły opowiadacie. Jak komuś się firma nie podoba to zmieniać pracę a nie narzekać, nikt nikogo na siłę nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBAK Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.toya.net.pl 18.12.09, 17:13 Witam , mam ptanie dotyczące regionalnch jakie maja warunki , sredna kasa auto i atmosfera oraz jakie są tereny...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 188.33.123.* 18.12.09, 21:11 auto białe bravo 2009 tereny 1-2 woj, około 8-12 repów pod sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBAK Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.toya.net.pl 19.12.09, 17:44 Dzięki za info, a jakie są etapy rekrutacji ??? jesli możesz to napisz jaka jest podstawa kasy na reke. A rzecz najważniejsz to atmosfera w firmie ??? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.09, 19:04 drugi etap jest jeszcze przes hsk czy juz tarchomin polfe??.jaka kasa? aha i jescze jedno ciezko wypracowac plany sprzedazowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 188.33.146.* 19.12.09, 23:40 Takich info nie wiem, wiem tylko jakie RKS maja auta i regiony. Kasa i atmosfera nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBAK Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.toya.net.pl 20.12.09, 21:15 oki szkoda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mro Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 21.12.09, 18:34 witam mam pytanie odnoscnie 2 etapu na przedstawiciela medycznego, i ogolnie pracy w polfie. moje gg 2105272 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.chello.pl 21.12.09, 23:31 OBÓZ PRZETRWANIA TO DZIECINNA IGRASZKA W PORWNANIU Z TYM CO CIE SPOTKA W: SLAWEX HURTOWNIA FARMACEUTYCZNA UL. KOLUMBIJSKA 9 WARSZAWA. NIE WIERZYSZ PRZEKONAJ SIĘ SAM-SAMA!!! TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH!!! UWAŻAJ ZANIM PRZYJMIESZ SIĘ DO SLAWEXA!!! PO INWENTARYZACJI W GRUDNIU SA DUŻE BRAKI, MAJKA KIEROWNICZKA TEGO BURDELU NA KÓŁKACH PODAJE LUDZI NA POLICJE O RZEKOME KRADZIEŻE (PRZECIEŻ JAKOŚ TRZEBA WYRÓWNAĆ STRATY I znaleźć WINNEGO) POLICJA WPADA NA KWADRAT O 7 RANO ROBI KIPISZ W MIESZKANIU I JEDZIESZ NA PRZESŁUCHANIE, PO POBRANIU ODCISKÓW JEST CI WMAWIANE ZE TO TY I LEPIEJ DLA CIEBIE BĘDZIE JAK SIĘ PRZYZNASZ JAK NIE TO ZAWIOZĄ CIE NA DOŁEK NA 48 GODZIN. KAŻDY W TEJ FIRMIE JEST PODEJRZANY WIĘC POLICJA WPADA DO KAŻDEGO PO KOLEI. ZANIM PRZYJMIESZ SIĘ DO TEJ HURTOWNI WIEC ŻE MAJKA - PARODIA KIEROWNIKA MAGAZYNU BĘDZIE DRZEĆ MORDĘ NA CIEBIE I LUDZI NA OKOŁO (ZA PRZYZWOLENIEM DYREKCJI), BĘDĄ JEJ DONOSIĆ NA TWÓJ TEMAT WSZYSTKO NAWET WŁASNA ZMIANA, NIE POMYL SIĘ PRZY LICZENIU BO ZJEDZIE CIĘ JAK BURĄ SUKĘ. BĘDĄ CI UCINAĆ PENSJE PRZY KAŻDEJ OKAZJI, WEEKENDY PRACUJESZ ZA DARMO (14 DNI POD RZĄD) ZACZYNAJĄC PRACE O 21:00 SKOŃCZYSZ JĄ O 8:00 I NIKT CI NIE ZAPŁACI ZA NADGODZINY, NIGDY NIE DOSTANIESZ UMOWY O PRACE TYLKO CO MIESIĄC ZLECENIE. NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK SZKOLENIE BHP, ZWRÓCISZ UWAGĘ O TE NIE DOCIĄGNIĘCIA USŁYSZYSZ MIŁE :"NIE MUSISZ TUTAJ PRACOWAĆ". ZASTRASZANIE, SZYKANOWANIE, MOBBING, WYKORZYSTYWANIE POCHODZENIA POZA WARSZAWSKIEGO PRACOWNIKÓW WIEDZĄC ŻE NIE MOGĄ STRACIĆ TEJ PRACY DOPROWADZIŁO DO TEGO ŻE MOGĄ ROBIĆ Z PRACOWNIKAMI CO TYLKO IM SIĘ PODOBA- A TO WSZYSTKO TO CODZIENNOŚĆ PRACOWNIKA HURTOWNI FARMACEUTYCZNEJ ZA WYRAŻNYM PRZYZWOLENIEM DYREKCJI DARIUSZA I MICHAŁA SLAWEX WARSZAWA UL. KOLUMBIJSKA FILM Z NAGRANIEM ZACHOWANIA KIEROWNICZKI MAGAZYNU JUŻ ZOSTAŁ NAGRANY (MAJKA, DARIUSZ, MICHAŁ, W ROLI GŁÓWNEJ PANI MAJA W SWYM ŻYWIOLE WYDZIERANIE SIĘ, WYZYWANIE., ZASTRASZANIE,KŁAMSTWA A TO WSZYSTKO W OBECNOŚCI DYREKCJI) JUŻ WKRÓTCE NA YOUTUBE JUŻ WKRÓTCE NA YOUTUBE JUŻ WKRÓTCE NA YOUTUBE. SPRAWĄ JUŻ ZAINTERESOWAŁY SIĘ PIP (PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY I MEDIA) JA ZWOLNIŁAM SIĘ Z TEJ PARODI PRACY NA PRZEŁOMIE WRZEŚNIA I PAŻDZIERNIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 16:43 jakie zarobki na PM?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 20:38 1800-3500 n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 18.02.10, 17:28 bzdura!2300 netto przez hsk,ze stazem-2800n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 19:43 Toż to także bzdura :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emili Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 23:16 Warto do Was aplikować? Jakie nastawienie przed prywatyzacją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.jmdi.pl 10.03.10, 21:04 Witam,sa przyjecia na produkcje?Jak płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 13.03.10, 00:16 nikt nie mysli o prywatyzacji,nie wiadomo kiedy to nastapi.warto aplikowac jak wszedzie-dla doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 109.243.37.* 13.03.10, 10:34 haha błądzisz dziecko błądzisz poszukaj dobrze w sieci info na temat prywatyzacji pomogę trochę tobie i zacznij od www.phfsa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PT Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 17.03.10, 17:53 Zajmuję w firmie odp.stanowisko by być na bierząco nt.prywatyzacji.Plany są planami,terminy przesuwają się,a i to nie jest istotne by tu zacząć pracę.Warto,choćby dla doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nice Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 00:23 Przekonała mnie pani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujacy Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.cdma.centertel.pl 23.03.10, 18:13 2300 netto przez hsk... Akurat! 2000 netto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 14:34 ss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GSK Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 16:29 słuchajcie... widać jak niektórym zalezy na pracy właśnie... pytają o wyposażenie samochodu, czy mozna nim sobie jeździć poza pracą. Nauczcie się dzieci odróżniać prace od życia codziennego! Samochód służbowy, sama nazwa mówi, że służbowy służy ci do pracy, nie do przyjemności jeżdżenia na wycieczki. Samochody powinny być zdawane na weekendy, na święta, powinniście być rozliczani z każdego km! Co do jednego litra benzyny. Klimatyzacje, najlepiej full elektroniki...5D, aby znajomych na imprezy móc wozić. Przecież pracujecie sami, po co wam tylu drzwiowe auto, a po drugie to nie są rajdy samochodowe, silnik 1.1 do 1.5 wystarczy. Parametry laptopów służbowych ? A po co wam to? Aby sobie filmy oglądać, gry instalować ? Nie przesadzacie trochę? Popracowalibyście w innych firmach jako przedstawiciele, byście dopiero docenili na co Wam Polfa pozwala! Co do pensji, nie mam nic. Powodzenia w pracy, a startującym w rekrutacji powodzenia w dostaniu tej pracy, pracy jak marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 07.04.10, 14:42 chyba ktoś z góry się odezwał......hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.cdma.centertel.pl 07.04.10, 19:05 Trochę racji w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kmk_1001 Re: Polfa Tarchomin - płace 13.04.10, 02:29 Witam, po przeczytaniu całej dyskusji na tym forum,pozwolę sobie zadać pytanie o dokładne wynagrodzenie, chodzi o PM.Czy składa się ono z podstawy+prowizja+ew.premia kwartalna??Jakie są średnie zarobki PM, w jakich granicach?:) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanami Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 15:23 Podstawa + premia kwartalna (jesli z 3 grup produktow osiagnie sie min. 80% a w przynajmniej jednym 90% to wchodzi sie na premie). Warto dodac ze kwartal w Polfie to 4 miesiace :D Czyli sa 3 cykle w ciagu roku. Srednia podstawa to 3000 do 3500 brutto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 212.160.172.* 20.04.10, 16:40 Witam Mam pytanie czy ktoś z Was był może juz na 3 etapie w Warszawie na region Jelenia Góra i okolice? Ja byłam na drugim i nie wiem czy rekrutacja się już zakończyła. Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 19:55 specjalisty durnowatego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REP Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 77.252.70.* 03.01.11, 17:51 Polfa Tarchomin ,to największe bagno w jakie można wejść.Leki ,to przeżytek!ten , kto kupi teraz to bagienko mam nadzieje,że zlikwiduje i wykorzysta tylko budynki i teren. LEKI....POLHUMIN.....insulina pochodzenia ludzkiego wg. nalnowszych badań przyczynia się do rozwoju komórek rakowych..lekarze chcą stosować przede wszystkim analogi a jak coś ,to ELl lub NOVO firma ,to taki ramol ,jak leki..i jeszce zakłamanie, mała kasa zero satyswakcji zero organizacji szkolenia na poziomie.....a auto i telefon, lepiej nie wyciągać przy innch PM......Zzero!!!!!!!!!!satyswakcji!!!!!! a może ktoś bedzie chciał Cię przelecieć ..jeśli lubisz-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REP1 Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.cdma.centertel.pl 13.01.11, 19:33 Jak Ci źle to zmień firme nikt nasiłę nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gds Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:46 Ja nie narzeka(ła)m. Jak na pierwszą pracę w branży dobry wybór. Organizacja w stolicy nie najlepsza- problemy z rozsyłaniem zamówień oraz komunikacją w biurze, wynikające przede wszystki, z rotacji na decyzyjnych stanowiskach i zcedowywaniu tych obowiązków na osoby, w których zakresie działań brakuje wymaganych kompetencji. Napewno nie spotkałam się chamstwem tudzież brakiem poszanowania pracownika. Problemem dzis jest fakt ze do prywatyzacji firmy nie dojdzie, i osoby zatrudnione przez firme zewnetrzna stracą pracę |(w tym ja)|. Zarobki niekoniecznie na poziomie konkurencyjnych firm w branży, i często zmieniana polityka firmy mogą deprymowac pracownika. Duza rotacja wsrod PM. Auta posiadaja GPS, i nie sa najbezpieczniejszymi na rynku, jednakze oprocz takich technicznych mankamentow nie mozna firmie zarzucic zlego traktowania pracownika ,jesli ten wyrazil zgode na takie a nie inne warunki pracy zawierajac umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprostowanie Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.icpnet.pl 09.02.11, 00:15 gps w telefonie,a reszta to prawda.firma pada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.centertel.pl 15.02.11, 22:20 Skad info o rozwiązaniu umowy z firmą zewn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.ip.cybergrota.com.pl 05.03.11, 08:45 To już wiadome..Polfa nie ma kasy straty przekraczają zyski o współpraca z HSK nie układa się...ewakuacja....tego trzeba Repom..bo będzie druga Pliva i grupowe zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymeria.1 Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.opole.hypnet.pl 06.03.11, 00:08 też słyszałam, że nie jest dobrze. Firma zewnetrzna uspokaja ludzi, że nie będzie rozwiązywania umowy a w Polfie aż sie gotuje. Zewnetrzni też się trzęsą, bo dla nich to byłaby duża strata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.intelink.pl 19.04.11, 13:39 O rozwiązaniu umowy z firmą zewnętrzną słyszę już dwa lata, sami się niepotrzebnie nakręcamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzo Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.lublin.mm.pl 17.03.11, 14:36 Poniekad sie zgadzam z opinia. Praca w firmie polega na układach czy sympatiach. Brak specjalistow fachowcow brak profesjonalizmu. Pracownicy od początku sa traktowani jak cytryny do wycisniecia bo przełozeni liczą się z tym ze za rok juz tych osob nie bedzie w firmie bo uciekna do innej lub ich zwolnia. Brak szacunku organizacji szkolen. Jak chcesz przekonac sie jak wyglada najgorsza praca twojego zycia-probuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 13:28 Wiadomo jak jest w firmie w której kadra zna się od lat a Dyrektor jest kolegą kierowników i wiadomo jak się to odbywa dla każdego coś skapnie ...Trzeba zacząć od góry od Dyrektorów pionów co są odpowiedzialni za aktualny stan i ta liczba specjalistów co są nie wiadomo po co ...ale teraz to już chyba nic tej firmy nie uratuje ...ale może poleci jeszcze głowa A.K ...Dyrektora pionu 2....dzięki firmie ma wszystko a co dla niej zrobił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 20.03.11, 08:55 Chyba to już można się przyzwyczajać że nowa prezes będzie już ostatnią ...nie idzie to w dobrą stronę jak się tylko wysprzedaje tereny ...na długi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 23:55 a co sprzedali pastwiska na długi? A to jakieś zmiany na stolku prezesa? A jak tam pan K? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz.30 Re: Polfa Tarchomin - płace 07.04.11, 12:46 PM z doswiadczeniem (6lat), potwierdzonymi sukcesami ile może dostać na początek netto? jakimi autami jeżdżą PM ? jak duże są tereny ?? prosze o pilną odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 07.04.11, 20:34 Na początek możesz dostać 3600 brutto max. Auta jakimi jeżdżą PM to Punto.Teteny małe. Ale reszta to porażka. W firmie panuje ogólny bałagan, brakuje współpracy pomiedzy poszczególnymi działami, co bezpośrednio wpływa na pracę PM. Szkolenia średne za które zaplacisz jak sie zwolnisz przed upływem 2 lat. Atmosfera w filmie jak za PRL-u. Z resztą sytuacja finansowa w jakiej jest firma świadczy sama za siebie. Wystarczy poczytać. Ciągłe straty. Może okazać sie, że wypłaty nie będzie. Ale czemu sie dziwić. Jacy ludzie sprawują piecze nad firma taka firma (zakład pracy usłyszysz na korytarzu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 07.04.11, 20:47 CZYLI jażeli nawet połowa z tego co można poczytać, albo 30% niech będzie, to prawda oznacza, że Polfa to mega KUPA. Podobno pracuje tam M.R. Co on tam robi? Sprząta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 08.04.11, 21:01 Jak nie masz innej pracy to możesz isc do Polfy poopieprzasz się, nabrac doswiadczenia za 3500brutto praca luźna ale kasa mała, tereny małe auto hmm Fiat leki przynajmniej względne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dziwne Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 27.04.11, 16:35 Nie dziwię się, że kasa mała skoro się opieprzasz!. W ogóle nie powinieneś/naś nic dostać za taką pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 17:38 Nareszcie pani prezes robi porządki z tymi Dyrektorami co brali kasę za nic należy przewietrzyć stare układy ...Myśleli że są nie do ruszenia a jednak i ich można zwolnic ...I na pewno jeszcze kilku dyrektorów trzeba zwolnić i kierowników ...może i oni odeszli by na PDO...tak namawiali pracowników ..a sami trzymają się koryta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georg Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.ronus.pl 26.03.12, 13:06 zgadzam się z przedmówcą. byłem na rozmowie na stanowisko przedstawiciel medyczny, warunki płacowe masakra, proponują podstawę 3000 netto a wymagania nie z tej ziemi, socjalu brak.Pani KR poinformowała mnie że były cięcia i zwolniono starych przedstawicieli bo zarabiali za dużo. Sami możecie sobie odpowiedzieć jaka to firma i jak inwestuje w kapitał ludzki.Jak ktoś już wcześniej wspomniał szkoda paliwa i czasu. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 04.06.11, 16:43 Teraz pani prezes robi porządki z pionem 2000 poszło całe szefostwo ...ciekawe co pokaże nowy dyrektor i czy inne komórki też czeka taka zmiana szefa ...na swoich ludzi...ciekawe po co w tym zakładzie są związki .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko o prywatyzacja IP: *.54.248.74.smlw-legionowo.pl 31.03.11, 13:44 Czekam na prywatyzację tej firmy bo mam trochę akcji. Zależy mi na dynamicznym rozwoju spółki, na restrukturyzacji, ciekawych miejscach pracy itp. Jakieś cholerne związki zawodowe, które najchętniej przegoniłbym w cholerę blokują sprzedaż (bo Niemiec przyjdzie i zabiorom) DO FSO Niemiec nie przyszedł to teraz pracownicy siedzą w kolejkach do urzędu pracy. Żenada :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.54.170.213.tvksmp.pl 11.04.11, 22:30 MARCIN R.......I ??? pracuje w grupie insulinowej. Dziwny typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 16.04.11, 13:03 Teraz trzeba skasować Polfę już nie ma FSO idziemy dalej z likwidowaniem a na tych miejscach powstaną osiedla ...Tylko gdzie za kilka lat wszyscy będą pracowali ..A podwyżek w tej firmie już nie było dawno ...To nie polecam bałagan i idzie w złym kierunku zakład.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 14.06.11, 20:52 Teraz nawet za godziny nadliczbowe nie chcą zapłacić ...nowa pani prezes wszystkim dokręca śrubę ..nie długo po wyborach i ona pojedzie na taczce ...już jedna też tak uciekała z zakładu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 05.10.11, 16:56 No chyba Polfa się zwija ale ...nie które to drugą osobę by sprzedali że by tylko zostać ..bo liczy że on zostanie tylko za trzy lata w tym miejscu będzie stało nowe osiedle ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 20:56 biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/513955,polfa_tarchomin_sprzeda_grunty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 24.12.11, 13:55 No takich różnic płac jak w Polfie nie ma chyba nigdzie na tym samym stanowisku ,,,trzeba lizać tyłek kierownikowi ....wszystko opiera sie tam na układach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.12, 19:30 w658.wrzuta.pl/audio/8AvT3taeLuY/rep_piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 16:15 Jak można dostać się do Polfy Tarchomin na produkcję? Już parę ładnych miesięcy szukam ogłoszeń ale nic nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 10:22 Teraz w Polfie nie ma przyjęci do pracy..Polfa prowadzi redukcje zatrudnienia ...ale są dwa zakłady farmaceutyczne na Annopolu gdzie są przyjęcia..tylko na produkcji nie jest taka słodka praca....a zarobki strasznie niskie..i podwyżki nie dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 13:19 Szkoda że jest redukcja...Słyszałam o tamtych zakładach ale same negatywne opinie i to że mała płaca.Pozdrawiam i dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.jmdi.pl 10.02.12, 22:17 Witam Mam propozycję pracy na stanowisku PM w Polfie Tarchomin i KRKA. Czy ktoś z pracowników mógłby doradzic???Finansowo troszkę lepiej u Słoweńców ale kasa nie jest najważniejsza. Którą firmę wybrac?Proszę pomóżcie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufi Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.tel.tkb.net.pl 11.02.12, 20:58 Pracuję w Polfie jako PM prawie 3 lata i mi pasuje a mam porównanie bo pracowałem w innych koncernach jako PM. Powiem Ci tak. Polfa to jak jesteś sumienna to nikt nie będzie się Ciebie czepiać byle tylko regionalny trafił się ludzki człowiek. KRKA to obóz pracy pomimo że zapłacą około 1000 zł brutto więcej niż Polfa. W Polfie znam parę osób z KRKA to mówiły, ze po przyjściu do Polfy mogły w końcu odetchnąć. W Polfie na razie Grande Punto ale za kilka miesięcy mają ponoć być Kia Ceed. W Polfie jedyny problem to to że nikt nie umie określić przyszłości tej firmy i wieczna biurokracja. Polfa płaci chyba na dziś 4000 brutto dla PM chyba że będzie to HSK to jakieś kilka stówek zdecydowanie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.jmdi.pl 11.02.12, 21:16 Dzięki za informacje. A mam pytanie odnośnie premii...Czy plany są realne do wyrobienia?I jakie widełki ewentualnej premii są?Już poznałam RKSa wydaje się być sympatyczny także o tyle dobrze..Osobiście skłaniam się do Polfy, tylko ta nie jasna przyszłość... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufi Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.tel.tkb.net.pl 13.02.12, 16:19 Premie za sprzedaż są coraz mniej realne ze względu na RX refundowane i brak rabatów i parę jeszcze czynników tymczasowych. Ale jak ktoś wykręci to kwartalnie załapie się na około 3 netto. Ale są jeszcze premie rankingowe dla pierwszej dziesiątki i premia roczna za sumę wyniku. Można np. dostać premię kwartalną za sprzedaż ale nie załapać się za ranking i odwrotnie. W Polfie to praca dla niewymagających finansowo bez zobowiązań kredytowych chociaż branża i tak się psuje koncerny zwalniają, ograniczenia w promocji RX a Polfa jakoś trwa, żeby tylko Tusk się nie zorientował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 15.02.12, 09:34 Tylko że przyszłości w Polfie jest bardzo nie pewna ..umowa tylko do 21-12-2012 a to jest nie długo...a mamy takich specjalistów co inwestycja to klapa najlepszy przykład D-31 Insulina ciekawe kto za to odpowiada...i układy z kierownictwem..przy zwolnieniach było widać kto z kierownictwem jak żyje..będzie widać...a o premiach to są w tej firmie..?jak podwyżki były dla wybranych..i nie dostali wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 01.03.12, 09:32 Szkoda że dużo osób myśli że w Polfie to się dobrze zarabia ..ale taka jest prawda że zarabiają tylko ci kto ma znajomości są osoby co maja i 2000pln brutto na produkcji . a jeszcze są śmieszne oceny pracowników co każdy wie jak wyglądają kto z kierownictwem jest na ty to i oceniony jest ok ..a miało nie być prywaty przy tych ocenach ..szkoda że nikt z góry tego nie czyta bo dowiedział by się jak wyglądają tu te oceny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 08.03.12, 16:34 Niedługo wybory do zarządu zachęcam wszystkich do głosowania bo to ważny czas dla naszej firmy jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 07.03.12, 15:08 Czy to już po woli jest koniec tego zakładu tylko się rozbiera budynki nic nie jest już potrzebne ...regeneracja już jest wspomnieniem ciekawe które budynki znikną w tym roku i czy jak w FSO zostanie tylko biurowiec .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.centertel.pl 10.05.12, 19:30 czy ktoś ostatnio przechodził w wawie proces rekrutacji w HSK??? jakie są obecnie zarobki dla PM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Polfy Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.12, 20:28 ZALEZY NA JAKA LINIE TRAFISZ NA POCZATEK OD 3TYS DO 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pm Re: Polfa Tarchomin - płace IP: 213.146.55.* 17.08.12, 23:55 Oczywiście 3-4 brutto i przy obecnej obsadzie na górze na więcej sie nie zanosi podwyżki w tej firmie sa jak Potwór z Loch Ness wszyscy wierza że jest ale nikt go jeszcze nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 10.02.13, 07:15 Ciekawe czy w tym roku uda się prywatyzacja Polfy..i jakie będą zwolnienia...i jakie odprawy dla zwalnianych pracowników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoksik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.183.236.143.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.02.13, 20:04 Dobre płace będą tylko dla nierobów, którzy przyszli do nas z WZF. Gdzie jesteście tarchominiacy, gdzie wasz duch, że ich tolerujecie. Odbierają nam nasze miejsca pracy. Kiedyś wyśmiewali Tarchomin, a dziś się w nim panoszą. Gdzie są przedstawiciele załogi w Radzie Nadzorczej i Zarządzie, czemu nie piętnują poczynań Zarządu w osobach dwóch panów z WZF. Dziś to co spotyka twojego dyrektora lub kierownika jutro spotka ciebie - na twoje miejsce jest ktoś z Polfy Warszawa. Bądźcie świadomi, że tych ludzi nie chce Polpharma, bo tam trzeba pracować, a nie rujnować. Powstań Tarchominie raz jeszcze, nie dajmy się zniszczyć Za dużo przetrwaliśmy, by się teraz poddać. Amoksik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kellys* Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 07.02.13, 13:33 Witam...czy ktoś może mi udzielić info. na temat możliwości zarobkowych na obecną chwile w Polfie T. w antybiotykach dla osoby ze stażem 4 letnim w branży.... bo staram się o prace,zostałem zaproszony na rekrutacje i nie wiem czego oczekiwać. Ogóle czy warto bo jak czytam co się dzieje w firmie to aż włos się jeży na głowie...proszę o szczere info ..z góry dziękuję i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReP Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.eastwest.com.pl 08.02.13, 10:37 Cześć, Można wiedzieć w jakim województwie rekrutuje teraz Polfa? Zależy czy będziesz zatrudniony przez HSK czy bezpośrednio przez PT. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walcio Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 22:48 lisek chytrusek przyjmuje tylko swoich popaprańców dla swojego kierowcy stworzył nowe stanowisko cięcia w wynagrodzeniu a sam trwoni kasę na lewo i prawo kupując ekspresy do kawy po 5000 zł lub walizkę na wyjazd za 1000zł bo ta za 300 zł to obciach dla niego zwalnia rdzennych pracowników Polfy Tarchomin na rzecz ludzi z Polfy Warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoksik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.152.132.110.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.03.13, 21:52 To dlaczego tarchominiacy nie buntują się. Kiedyś dawno temu wywalono Aurelie za sprawą załogi. Ale ona przy tym co dzieje się teraz była aniołem............ Nie ma już Tarchomina, powoli się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.ip.netia.com.pl 12.04.13, 00:37 W marketingu też nastały czasy łysego hama w swetrze (to i tak jest delikatne określenie) jak 190 lat Polfy to takiego zwyrodnialca tutajn ie było. Dziwnym trafem wszyscy nowo zatrudnieni maja w doświadczeniu polfa warszawa cóż za ironia losu i oczywiście zbieg okoliczności. Takiego bałaganu nie pamiętam od lat a na poprawę sie nie zanosi. W dodatku jakies dziwne suplementy wyciągane z piwnicy z węglem, powodujace ból brzucha - oczywiście ze śmiechu. Eh ksiażkę mozna napisać a nawet podręcznik do marketingu z zserii Mointy Phyton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 21.04.13, 15:08 Teraz to są czasy kolegów i nowy prezes nieudacznik z Polfy Warszawa ściąga za sobą kolegów na wszystkie stanowiska bo Polfa Warszawa już sprzedana to szczury uciekają do Tarchomina ...teraz przygotowuje zwolnienia grupowe że by hurtem przyjmować swoich...a mógł by zwolnić kilku kierowników co nic nie robią tylko pasjans i otomoto oglądają...no jeszcze niech grunty sprzeda i zrobi kilka inwestycji takich co nigdy się nie skończą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrykbis Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.centertel.pl 29.03.14, 00:47 To powiedz mi Drogi Kolego, dlaczego jest taki wynik którego Polfa nie miała od lat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.14, 00:23 Odzwierciedleniem wyników są zarobki pracowników,szkoda mówić.Wystarczy zapytać się pracowników (roboli) zatrudnionych na produkcji.Jednym słowem mizernie.Nawet z kilku dziesiętnym stażem nie ma średniej zakładowej,taka prawda...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.dynamic.vectranet.pl 11.04.14, 21:58 Ten wynik jest tylko na papierze i w propagandowej gazetce. Tymczasem zarząd zaciąga już kredyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klemens Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.centertel.pl 13.04.14, 23:04 Wynik zatwierdzony przez biegłych rewidentów , więc kreatywnej księgowości zarzucić nie można , na papierze - to fakt , tak jak co roku i co roku straty w poprzednich latach... A tak na marginesie ..na co zarząd bierze kredyty ..?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 06.01.14, 14:04 No w tym roku co się stało że były pieniądze za Rybitwy ..? I ktoś załatwił premie..może uda się i podwyżkę..bo dostają tylko wybrani i ci co pracują na zmianach system trzy zmianowy..a reszta figa .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 06.01.14, 14:08 No Rybitwy to majątek firmy to załodze się należy , a co do podwyżek to są w gestii kierownictwa..trzeba ich naciskać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 26.04.14, 13:03 Wiesz daje to się znajomym wszystko w Polfie jest po układach jedni do roboty drudzy do podwyżek..ile jest osób co nic nie robi i nikt tym się nie interesuje..a na innych brak ludzi...np..produkcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 21.04.13, 15:12 No teraz w Polfie modne jest powiedzenie ciesz się że masz pracę...i pracuj za wodę mineralną...bo ani podwyżek ani premii nikt nie widział i słyszał teraz skasowali i wysługę .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 26.04.14, 12:54 Ale teraz prezes dba o siebie i kolegów im się dało fajne pensje dlatego tylu przyszło z Polfy Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 26.04.14, 12:57 No zarabiają i ci co pracują na zmiany co rok im podnoszą najniższą krajową a reszta załogi nie wie co to znaczy już słowo podwyżki i premie.Najgorsze zarobki z firm farmaceutycznych w Warszawie to w Polfie Tarchomin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 27.04.14, 18:21 No dodatek za święta i noce większy niż inny ma stawkę trochę to nie sprawiedliwe ,związki nic nie robią że by były jakieś podwyżki inflacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 27.11.14, 18:06 No nie którzy myślą że Polfa to ich firma i robią co chcą..za nic mają pracownika . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.15, 22:58 Boże jak dobrze, że nie pracuję już w tej popapranej firmie. Odeszłam za czasów zaraz po Aurelii bo było źle, żadnych podwyżek, premii, żadnych środków na szkolenia, straszenie zwolnieniami, wciąż ujemny wynik finansowy a banki to już pożyczać nie chciały. Mówiono wtedy, że na ul. Karolkowej to dobrobyt. A tu czytam, że przedszkole - sprzedane, Rybitwy - sprzedane, plac spod hoteli robotniczych - też (stąd ostatnio lepsze wyniki finansowe czyli jednak księgowość prokreatywna ) teraz jeszcze gorzej czyli już samo dno. Serdecznie współczuję wszystkim i pozdrawiam, szczególnie administrację na II piętrze zamku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 29.05.16, 17:29 Egzystuje teraz zakład na tym że coś sprzedaje przy tym prezesie jest tragedia a związki go bronią .Jest panika że jak przyjdzie z PiS od Dawida Jackiewicza z MSP to zaczną się czystki i podziękuje obecnym prezesom i dyrektorom z Karolkowej co pozbył się Straka jak kupił polfę warszawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Polfa Tarchomin - płace IP: *.play-internet.pl 30.11.16, 12:15 Ciekawe kto przyjdzie z rekomendacji pani Szydło na prezesa Polfy czy już trzeba się pakować ..czy będzie jakaś perspektywa dla nas jeszcze,,> Odpowiedz Link Zgłoś