Dodaj do ulubionych

Shift shiftowi nie równy !!!!!!!!

24.10.07, 11:20
A co sądzicie o "przewspaniałych" shiftach w naszej firmie . Ja mam
swojego faworyta , którego nienawidzi chyba cały zakład ,
szczególnie zm. A . To Andrzej Chachaj .Na niczym sie nie zna , nic
nie umie i trzesie d... jak tylko widzi Kołaka .A po spotkaniu z
Panem Wójcikiem to ma od razu pełne gacie .Boi sie o swoja posadkę .
Bo gdzie by go przyjęli z taką facjatą . Chyba do gry w filmie "
Rodzina Adamsów ".Przez niego zwolniło sie juz dwóch moich fajnych
kumpli ..
Obserwuj wątek
    • czarny_brat Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 24.10.07, 22:53
      Zgadzam sie z moim przedmowca ,i ciesze sie ze ktos poruszyl ten temat.Osoba wszystkim znana czyli Andrzej ''Ch'' to nie tylko dla mnie ale i dla wiekszosci ludzi miejacy z nim kontakt,osoba ktora powinna podlogi czyscic a nie Shift Leder ,Andzej mam pytanie na czym ty sie znasz ?Bo szczerze pracowac z toba sie nieda,niedosc ze starasz sie wmusic nam zebysmy zakladali stampery bez sprawdzania ,czym swoja glupota rozsmieszasz nas.Nieliczysz sie z naszymi opinniami ,ktore one powinny byc wyznacznikiem i pomoca do stworzenia jakiegos zarysu co dzieje sie nachali ,jak zmienia sie stampery .Prowadzisz durne szkolenia i uczysz nas jak zmieniac bez sprawdzania !!!A czy chociaz raz zmieniles stamper ? ja zmienilem ponad 4000 tysiace jak niewiecej i mam wieksze pojecie jak obchodzic sie z nimi .Takze jeszcze wspomne stare czasy kiedy to wyskakiwales z kanciapy (krzesel wtedy nie bylo) jak kogos zobaczyles jak sie opiera,i nie to zebys kulturalnie sie do nas odzywal ale zes z morda wyskakiwal tak że nic niewolno bylo powiedziec w dodatku strasznie ci z niej jedzie !!!A sam na nockach zauwarzylem jak zes spal !!!! Ten czlowiek nie ma zadnego autorytetu wsrod pracownikow .Chyba kazdy sie chyba ze mna zgodzi ,ze osoba pelniaca ta funkcje co ty ,musi byc autorytetem .Czekam na dalsze komentarze.I moze ktos ,kto ma mozliwosc niech przyjzy sie Andrzejowi ''CH'' bo moze jest ktos taki kto ma autorytet wsrod pracownikow i zamienilby rzady DEBILA!!!!!!!!!
      • chucknorris_2 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 25.10.07, 13:30
        wpełni sie zwami zgadzam, ale andrzej nie jest tu wyjątkiem są tez
        inni teroryści:)
    • czarny_brat Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 25.10.07, 22:41
      Chciałem pogratulować pomysłu, aby obstawić 2 wolne stanowiska Shift Leadera Senior technikami .Był to strzał w dziesiatke .Osoby te sa mi znane i odrazu widac ich podejscie do problemow ktore wystepuja na replikacji .Rozumieja problemy osobiste swoich podwladnych i w miare mozliwosci staraja sie nam pomoc.Panowie oby tak dalej :).Widac odrazu ze te osoby znaja sie na pracy, umieja zmotywowac pracownika ,nawet bez podwyzki :(.Panowie powodzenia i oby takich ludzi w firmie bylo coraz wiecej .
      • samuraje Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 00:48
        jeśli masz na myśli marka rogale i jego super szwagra darka to chyba żartujesz!
        Pierwszy wchodzi w d... Kołakowi bez wazeliny i więcej szczeka niż robi, a drugi
        zawdzięcza swoje stanowisko pierwszemu. Jedna wielka porażka! co innego gada
        kołakowi, co innego nam, a jeszcze co innego robi. prymityw totalny. A jego
        przydupas Sławek "smutny miś"... bez komentarza!
        • czarny_brat Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 13:10
          Samuraju a ty nigdy w dupe niewchodziles ? w tym zakladzie chociaz przez 5 minut ?Sadze ze kazdy kto tu pracuje to conajmniej kilka razy napewno przymila sie do swojego przelozonego ,w sumie sa rozne rodzaje lizostwa ,ale to ze ma sie dobry pomysl itp.i przekazuje to swojemu przelozonemu to chyba nic zlego .
        • gmyras Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 03.12.08, 17:06
          ostatnio pan Rogala wymyslil tak zwane"przeswietlanie pracownika" tzn.lazi taki
          jeden z jego zolnierzy dupowlaz za pracownikiem i spisuje co robi i na ile
          wychodzi z hali- totalny debilizm,zaczynamy pracowac w cyrku koledzy, pozdrawiam
          normalnych ludzi!!!!!
      • operator2007 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 07:49
        Lizus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • operator2007 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 07:53
        czarny_brat napisał:

> Chciałem pogratulować pomysłu, aby obstawić 2 wolne stanowiska
        Shift Leadera Se
        > nior technikami .Był to strzał w dziesiatke .Osoby te sa mi znane
        i odrazu wida
        > c ich podejscie do problemow ktore wystepuja na
        replikacji .Rozumieja problemy
        > osobiste swoich podwladnych i w miare mozliwosci staraja sie nam
        pomoc.Panowie
        > oby tak dalej :).Widac odrazu ze te osoby znaja sie na pracy,
        umieja zmotywowac
        > pracownika ,nawet bez podwyzki :(.Panowie powodzenia i oby takich
        ludzi w firm
        > ie bylo coraz wiecej .
        • operator2007 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 07:54
          operator2007 napisał:

> czarny_brat napisał:
          >
          > > Chciałem pogratulować pomysłu, aby obstawić 2 wolne stanowiska
          > Shift Leadera Se
          > > nior technikami .Był to strzał w dziesiatke .Osoby te sa mi
          znane
          > i odrazu wida
          > > c ich podejscie do problemow ktore wystepuja na
          > replikacji .Rozumieja problemy
          > > osobiste swoich podwladnych i w miare mozliwosci staraja sie nam
          > pomoc.Panowie
          > > oby tak dalej :).Widac odrazu ze te osoby znaja sie na pracy,
          > umieja zmotywowac
          > > pracownika ,nawet bez podwyzki :(.Panowie powodzenia i oby
          takich
          > ludzi w firm
          > > ie bylo coraz wiecej .
          Lizus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • czarny_brat Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 12:54
            Widze ze twoja wypowiedz jest ogolna ,wchodziw dupe itd .Ja widze to inaczej ,w porownaiu z innymi Shiftami oni najlepiej w rankingu wychodza!!!! Mialem przyjemnosc pracowac z jednym jak i z drugim Shiftem i dlamnie sa odpowiednimi ludzmi na odpowiednim stanowisku.Widac ,moze to z twojej niewiedzy taka opinnia o nich .Teraz jestem na zmianie jednego z nich i wiem ze ,stara sie abysmy mieli jak najlepiej,a to ze niektorzy z Menagerow nieprzekazuje wiadomosci ,badz uwaza ze to malo istone i nieprzekazuje problemow wyzej .to juz nie ich wina.Ja widze prace i wkladany trud bynejmniej tego z mojej zmiany i ciesze sie ze to on jest moim Shiftem ,a nie Np.Andrzej CH,albo szkiełko ,albo jeszcze jakis inny!!
            • operator2007 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 14:21
              Każdy może mieć swojego ulubionego shifta .Moim jest M.Bieniewicz .
              Bylem kiedys na zmianie tego Pana i musze przyznać ,że nie czepia
              sie ludzi . P.Otrębski też niczego sobie . Zm.b ma przynajmniej
              komfort psychiczny . Pozazdrościć.
              • bloker-is-me Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 15:49
                No pewnie ,że każdy ma prawo do subiektywnej oceny. Ja osobiście
                uważam,że Andrzej jest ok .
                Docenia ludzi myślących, ale nie lubi powtarzania pierdół lub
                głupkowatego tłumaczenia. Oczywiście ma też wady, ale kto ich nie ma?
                • operator2007 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 16:21
                  Chyba obiektywnej , kolego . Subiektywizm to całkiem cos innego .
                  • stamperoza Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 17:20
                    Szanowni państwo zapraszam na zmianę D nietrzeba kupować biletów do
                    cyrku głowni bochaterowie areny pracyją na nasze zmianie .
                    Pasorzyt numer jeden , parodia kierownika Sławomir S zwany też
                    Sandałem , Smutnym misiem , albo Śpiącym misiem, mistrz lewitowania
                    potrafi przespać całą nocke, potrafi takie pozy przyjmować, że mnisi
                    Buddyjscy dużo by się od niego mogli nauczyć a i jogini Hinduscy
                    mieli swojego nowego mistrza, a operator musi biec do kibla żeby się
                    nie zesrać w portki bo niema kto go zastąpić ,aniech on operator
                    zasnąl by przy maszynie to obedrą go ze skóry . Panowie Krztsztofie
                    K i przez nas wszystkich szanowany Tomaszu W zobaczcie jak pracują
                    wasi Shiftowie czy aby napewno jest wszstko ok? Następny pasożyt
                    Rogal , Wielki On, Dyktator, człowiek który zna sie na wszystkim ,
                    na każdy temat ma coś do powiedzenia, jeśli jesteś jego podwładnym
                    to pamiętaj! myśl tak jak on, mów tak jak on, nienawidż tych samych
                    ludzi co on ,bo w przeciwnym razie zniszczy cię jak insekta.
                    • pcx Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 26.10.07, 23:03
                      JEZZZUUUUUU.....
                      aż mnie wszystkie plomby w zębach rozbolały!
                      pisz wolniej, może nie będziesz walić tyle byków :->>>
                      • stamperoza Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 15:18
                        bardzo przepraszam pana profesora za błedy , padam na kolana i
                        proszę o łaskę i wybaczenie...........
                • yossarian69 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 29.10.07, 15:37
                  Andrzej, daj juz spokoj
                  • nesca123 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 29.10.07, 19:24
                    yossarian69 napisał:

> Andrzej, daj juz spokoj

do kogo to było?
    • 1susu Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 18:14
      Piszecie o pakowni i replikacji,a jaki klucz zastosowano do Shift
      drukarni?Oszołomy kombinują jak wykręcić wyniki bez obsady i tak ich olewają
      • nesca123 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 19:50
        Masz "coś" lub "kogoś" konkretnego na myśli?
        Której zmiany dotyczy twoja wypowiedź, czy piszesz ogółem o wszystkich?
        Coś mi się wydaje że należysz do tych co im dupę obsmarowali.A może Próbujesz
        odwrócić wszystkich uwagę od siebie. Wydaje mi się, że gdybyś miał "IM" coś do
        zarzucenia to bez ogródek byś to napisał. Nie ładnie brać ludzi pod "CH.."

Mogę się mylić, ale takie mam odczucie heh
        • 1susu Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:07
          a co są morze normalni?
          • 1susu Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:14
            Wymyślają jakieś kretyńskie wykresy wydajności,doróbek jak by nie wiedzieli jaki
            jest stan maszyn.
            • nesca123 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:36
              Od tak, pewnie tego nie robią. Widocznie mają ku temu jakieś powody. Zresztą nic
              się nie robi bez powodu.

Tylko tyle masz do powiedzenia?
              Zdawałoby się że masz coś konkretnego do powiedzenia, a tu takie bzdety. Chyba
              już nie masz się do czego doczepić.
            • nesca123 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:38
              Od tak, pewnie tego nie robią. Widocznie mają ku temu jakieś powody. Zresztą nic
              się nie robi bez powodu.

Tylko tyle ?
              Zdawałoby się że masz coś konkretnego do powiedzenia, a tu takie bzdety. Chyba
              już nie masz się do czego doczepić.
              • 1susu Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:43
                Panie kierowniku na dzisiaj wystarczy.
                • nesca123 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:51
                  Zabrakło ci argumentów?
                  Myślałeś, że na spytki wpadniesz i się posypią skargi i żale? To się nazywa
                  "mieć wyobraźnię"
                  Brawo
                  • 1susu Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:55
                    co będę dysputy prowadził ze swoim przełożonym W tej firmie to on ma tylko racje
                    a reszta ma dymać i wyniki robić
                    • nesca123 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:59
                      cytuję:

"co będę dysputy prowadził ze swoim przełożonym W tej firmie to on ma tylko racje
                      a reszta ma dymać i wyniki robić"

Swoją rację ma każdy, wystarczy ją tylko odpowiednio przedstawić. I wypraszam
                      sobie używania zwrotu "kierowniku" do mojej osoby. Tak samo pracuję i robię
                      wyniki jak ty.
                      • nesca123 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 21:06
                        Według mnie znajdą się osoby które pełnią funkcję kierownicze w 100%, wykonują
                        swoje obowiązki i służą pomocą. Jeśli są pytani udzielają odpowiedzi. Każdy
                        traktuje drugą osobę tak jak sobie na to zasłużyła. za bardzo nie wnikam w to
                        jak traktują innych, chyba już wiesz że każdy pilnuje swojej dupy! W pracy nie
                        ma koleżanek i kolegów.
                  • vanilla_ninja Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:57
                    Daj sobie spokój nesca123, szkoda Twojego czasu na dyskusje na takim
                    poziomie...
                • nesca123 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:55
                  Brawo za spostrzegawczość :)
                  • 1susu Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:57
                    czyli traktowanie pracownika jest takie same jak na pakowni.Czyli moja opinia
                    zabolała pana M.
                    • 1susu Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 20:59
                      czyli według Ciebie na drukarni są porządni kierownicy?
                      • 1susu Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 21:07
                        zespół kierowniczy drukarni to :wszechwiedzący,aferzysta,pijaczyna,i z
                        przerostem ambicji
                        • nesca123 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 27.10.07, 21:14
                          Czy ty się zastanawiasz co piszesz? Nie mierz wszystkich jedną miarą. Na każdej
                          zmianie jest kierownik,czyli jest ich 4, tak? Określ się człowieku, i napisz to
                          co masz na myśli. Nikt cię nie będzie ciągnął za język jak mamusia dziecko za
                          rączkę do przedszkola.
                          I od mojego kierownika to wara, bo się grubo pomyliłeś.
                          • nesca123 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 28.10.07, 08:40
                            1susu napisał:

> zespół kierowniczy drukarni to :wszechwiedzący,aferzysta,pijaczyna,i z
                            > przerostem ambicji

hmmm.... brygada "a" ??
    • malazosienka Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 28.10.07, 19:51
      POZDRO DLA TECHNIKOW REPLIKACJI ZMIANY "B" JESTEśCIE THE BEST!!!! ZMIANA "B"
      RULEZZZZZZZZ :):):)
      • 1.prostownik Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 29.10.07, 19:40
        Pracuje w tym zespole i uwierz mi, że THE BEST jest cały dział.
        Pozdrowienia dla chłopaków z innych zmian.
        • stamperoza Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 29.10.07, 19:54
          pochylam głowę i wyrażam szacunek dla pracy i osoby jaką jest
          technik ze zmiany D , Bodziu !!! nie tylko jesteś wielkim facetem
          ale masz też wielkie serce, naprawdę spoko facet !widziałem nie raz
          jak wołali go przez radio a on przerywał ,po raz kolejny , śniadanie
          i szedł,usuwać awarie!OK!postawa godna pochwały!
          • replikatorlive Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 29.10.07, 21:52
            Faktycznie- gość jest naprawdę zaangażowany. A co sądzicie o innych
            technikach replikacji?
            • operator2007 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 29.10.07, 22:06
              replikatorlive napisał:

> Faktycznie- gość jest naprawdę zaangażowany. A co sądzicie o
              innych
              > technikach replikacji?
              Sławek Migdalski ze zm. A. Powinien być seniorem . Najlepszy ze
              wszystkich techników . Przeciwieństwo tego tłuka
              • operator2007 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 29.10.07, 22:08
                operator2007 napisał:

> replikatorlive napisał:
                >
                > > Faktycznie- gość jest naprawdę zaangażowany. A co sądzicie o
                > innych
                > > technikach replikacji?
                > Sławek Migdalski ze zm. A. Powinien być seniorem . Najlepszy ze
                > wszystkich techników . Przeciwieństwo tego tłuka Kalickiego .
                Gamoń został inżynierem nie wiem dlaczego . Nawet po Polsku dobrze
                mówić nie umie ...
          • ontia Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 29.10.07, 23:23
            z tego co obserwuje, to na kazdej zmianie jak jest wezwanie na linie a technik szamie sniadanko, to przerywa i idzie naprawiac lub przez radio wzywa o pomoc wolnego w tej chwili kolege.
          • czarny_brat Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 30.10.07, 02:58
            Chyle glowe w strone Bodzia to super gosc ,uratowal mi dupe pare razy.Bodzio oby tak dalej
          • czarny_brat Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 01.11.07, 21:43
            Mam prosbe piszmy wszyscy w pod tematami na dany temat ,a nie pod Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! piszemy o technikach stwarza to zamieszanie .Sam pochwalilem Bodzia:) ale wydaje mi sie ze bedzie tak lepiej wiadomo gdzie co szukac .
      • sraczka69 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 09.11.07, 18:50
        malazosienka napisała:

> POZDRO DLA TECHNIKOW REPLIKACJI ZMIANY "B" JESTEśCIE THE BEST!!!!
        ZMIANA "B"
        > RULEZZZZZZZZ :):):)
        jest taki jeden jak idzie to zuca nim jak gownem po polu, a ta
        szczekaczke to przypnij do paska, posciskac to mozesz swoja
        kuciapke:))
    • a_z_4 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 30.10.07, 22:32
      Shift-proponuje naszym poczytać ogłoszenia o pracę i samym
      zwerfikować swoje umiejętności na te stanowisko.Życzę powodzenia.
      • anxunamung Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 02.11.07, 17:14
        Shift ze zmiany A Dariusz Ganko to naprawde fajny facet i jego
        kolega Grzegosz Kornel tez moze byc tylko zabardzo daje sie ganiac
        Adamowi s poprostu mamy szczescie
        • sap_er Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 02.11.07, 17:17
          Znam Darka, spoko GOŚĆ
          • 12kufli Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 05.11.07, 16:24
            co racja to racja. Darek Ganko to odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu.
            jak jest za co opieprzyc to opieprzy ale jak jest za co to i pochwali. ogolnie
            SZACUNECZEK
            a co do Grzeska to gdyby troche zluzowal to by wyszlo to tylko na dobre i jemu i
            jego 'owieczkom' ;)
    • mrowek69 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 05.11.07, 19:59
      Siemka byłem pracownikiem (już nie pracuje na szczęście w TECHNICOLORKU)i moim
      kierownikiem był Andrzej Chachaj zwany-Andrzej Niechuchaj ;) Potwierdzam że gość
      zna sie tylko na słupkach uzyskach i ganianiu ludzi.Awansować też nie awansuje
      nikogo tzn nie poprze lub nie wysunie kandydata bo po prostu trzęsie sie ze
      strachu jak galareta z nóżkami na stoliku w warsie. pozdro Mrówa
      • operator2007 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 07.11.07, 17:54
        mrowek69 napisał:

> Siemka byłem pracownikiem (już nie pracuje na szczęście w
        TECHNICOLORKU)i moim
        > kierownikiem był Andrzej Chachaj zwany-Andrzej Niechuchaj ;)
        Potwierdzam że goś
        > ć
        > zna sie tylko na słupkach uzyskach i ganianiu ludzi.Awansować też
        nie awansuje
        > nikogo tzn nie poprze lub nie wysunie kandydata bo po prostu
        trzęsie sie ze
        > strachu jak galareta z nóżkami na stoliku w warsie. pozdro Mrówa

Ta gnida nie ma w dodatku swojego zdania !!Zbiera swoich dupowcisków
        i wypytuje o konkretną osobe .Jeśli ktoś z "życzliwych " da
        negatywną odpowiedż to jebany pedał od razu się uprzedza do
        człowieka .Gorzej niż gestapo . Kurwica mnie bierze jak sobie o nim
        pomyśle . Co za k..tas !!!!!
    • plyteczka03 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 09.02.08, 19:14
      cóż... mój shift jest też bardzo ambitny : ) może to dobrze? Generalnie chodzi o
      to, że ma tych swoich lamusów (liderów) w garści, a oni chodzą wokół niego jak w
      szwajcarskim zegarku.. ha.ha!!! nie zazdroszczę im ani kasy. a tym bardziej
      tego, jak są traktowani przez swego Guru..ha,ha!!! pozdro : )
      • 1_czarodziej Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 11.02.08, 18:12
        najgorzej jest jak ktoś się uwaza za ambitnego a tak naprawdę myli pojecie.
        zamiast motywować siebie i pracowników to pogrąża ich we wlasnej sztucznej
        inteligencji.

• regeman2 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 30.11.08, 17:18
      HeHe najlepsza jest kierowniczka ze zmiany B Elka czyt."SRACZKA"
      Porażka życiowa jak nic... Żal że tacy ludzie muszą zarządzać całą
      produkcją i ludźmi na pakowni... Chodzi i wyrzywa się na
      pracownikach w zależności od humoru z jakim przyjdzie do pracy,
      jeśli chodzi o wolne to zawsze nie i nie.... Lata jak głupia i
      ciągle ma niesłuszna pretensje! Zwykły pracownik boi sie odezwać,
      ale gdyby mógł to chyba 90% z nas operatorów byłoby za jej wyjeb..!
      Bez pozdrowień!
      • gang-sta Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 30.11.08, 17:28
        I tu sę z tobą zgodzę kolego! Nie tak powinien zachowywać się
        kierownik zmiany. Ale co zrobić...
      • laska-1 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 12.03.09, 13:56
        Kolege boli to że jego przełożonym jest kobieta...?
        Napewno pare osób znajdziesz które nie lubią swojego
        przełożonego...ale jest taka kolej rzeczv(koło zamknięte).
        Każdy narzeka na tego kto jest nad nim..i narzuca mu obowiązki do
        wykonania czy pracujesz w Tech...czy w innej firmie.
        Zaczynając od osób ze zlecenia kończąc na dyrektorze.
        Zlecenie narzeka na operatora operator na lidera,kierownika itd.
        Twoim zdaniem przełożony powinien być..?
        Chciałbyś żeby przełożony był faszystą,zakłamany,odporny na wołania
        o pomoc i zmiany powodzenia...ha,ha
        Ja pozdrawiam wszyskich mieszkanców Piaszeczna i okolic.
    • stamperholder Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 07.12.08, 14:13
      co prawda to prawda, shi(f)t shlftowi nierówny!!!mam tu na myśli
      wykształcenie,doświadczenie i co za tym idzie ich podejście do człowieka.gdyby
      swoje awanse zawdzięczali swojej ciężkiej pracy to pewnie docenialiby i
      szanowali operatorow.niestety....niektórzy(bo sa tez osoby w porzadku na tym
      stanowisku)awansowali bedac przydupasami i teraz oni awansuja swoich przydupasów!
    • end_of_job Re: Shift shiftowi nie równy ? 24.03.09, 13:29
      Może i nie równy, ale i tak zapakowano kilku do jednego worka i wyrzucono na
      śmietnik. I tego co trzasł portkami na widok KK i lenia Sandała,i małego śwagra
      i ambitnego Marka. Byli to rożni ludzie, ale na pewno nie zasługiwali na takie
      potraktowanie. Teraz nadszedł czas KK. Tak jak generalny, życzę mu KOLEJNYCH
      SUKCESÓW w technikolorze. hm... została mu już chyba tylko możliwość awansu na
      operatora..ale tylko na zmianie A, bo z kim ten biedny żuczek by dojeżdżał do
      pracy jak nie z braćmi G... haha
    • derek00 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 02.10.09, 23:29
      ?????
    • misia123.3 Re: Shift shiftowi nie równy !!!!!!!! 04.06.11, 15:17
      a co tam slychac u chlopakow ze zm A z tego dzialu??? jest tam taki jeden chlopak kawaler ktory okropnie zachowal sie w pewnej sprawie z jedna osoba. niech sobie to dobrze przemysli czy slusznie postapil robiac cos takiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka