Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Za duży staż??? Czy.....

IP: *.crowley.pl 25.05.05, 16:00
    Co mam zrobić, jeżeli pracodawca stwierdza ,że za duzo razy zmieniałam
    pracę??? (16)
    Mam 36 lat i z wykształcenia jestem tylko zawodowym sprzedawcą !
    Co mam robić ???!!!
    Obserwuj wątek
      • clk Re: Za duży staż??? Czy..... 25.05.05, 17:14
        u mnie w firmie maja takie podejscie: jak za duzo razy zmieniasz prace, znaczy,
        ze jak znajdziesz lepiej platna to ich olejesz...
        i z tego, co sie orientuje, to troche pracodawcow tez tak patrzy...
      • zaholec Re: Za duży staż??? Czy..... 25.05.05, 17:27
        Zacząłeś pracować zawodowo najwcześniej majac 18 lat. Tak przypuszczam. Zatem w
        ciągu 16 lat zmianiałeś firmę 16 razy. Ja też nie chciałbym pracownika na 1
        rok. szkoda czasu na niego, wolałbym kogoś bardziej lojalnego.
        • Gość: miś Re: Za duży staż??? Czy..... IP: *.crowley.pl 27.05.05, 08:10
          Nie jest tak jak piszesz.
          Różny czas , różne prace.
          Ktoś kiedyś powiedział, że mam duże doświadczenie i przyjął mnie do pracy.
          Pracowałam tam 2,5 roku. Ze wzgledu na zmianę miejsca zamieszkania musiałam
          zrezygnować z tej pracy mając już inną pracę. W tej ostatniej pracodawca okazał
          sie niezłym dra nie m łamiąc wszelkie przepisy K.P. . Szukam i niestety
          spotykam się z takimi ludzmi , którzy tak mniemają jak ty. szkoda ,że nie
          patrzy się na warunki , jakie sprzyjały danym momentom w życiu.
        • Gość: normal Re: Za duży staż??? Czy..... IP: *.crowley.pl 27.05.05, 09:44
          Na lojalność to trzeba sobie zasłużyć. A jeśli już żyjemy w kcohanym
          kapitaliźmie to trzeba przyjąć że podobnie jak w USej praca jest jak towar
          bierzesz a jak sie nudzi lub przestaje odpowiadać to zmieniasz na inną. Ni
          emieszkamy w Japonii gdzie przypisanie do firmy jest niemal wieczne. Chociaz i
          tam isę już to zmienia.
      • krzysztofsf Re: Za duży staż??? Czy..... 27.05.05, 09:52
        Gość portalu: miś napisał(a):

> Co mam zrobić, jeżeli pracodawca stwierdza ,że za duzo razy zmieniałam
        > pracę??? (16)

Schowaj czesc swiadectw pracy i napisz, ze w tym okresie masz nieudokumentowana prace "gdzies tam".

> Mam 36 lat i z wykształcenia jestem tylko zawodowym sprzedawcą !
        > Co mam robić ???!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka