Gość: marysia IP: *.proxy.ok.wroc.pl 16.07.02, 11:15 ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mili szukam pracy !!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.07.02, 19:19 witam wszytkich !!! hmm.. pisze bo mam prosbe !!! jak wiadomo sa wakacje a u mlodziezy z pieniedzmi nie jest za ciekawie... wraz z kolezanka chetnie zatrudnimy sie w jakims przytulnym barze jako pomoc przy kelnerowaniu, pawaniu lub tp. tylkoest problem taki malutki mam 17 lat a ona 16 :/ ale zawsze top mozna jakos pominac.. jesli znalazl by sie ktos chetny nam pomoc w zarobieniu paru groszy to prosze o kontak pod numerem telefonu 505747039 lub piszczie na maila mili6@go2.pl :P czekam na propozycje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: szukam pracy !!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 18:04 Ja również mam podobny problem. Chętnie zatrudnię się do pracy sezonowej wraz z koleżanką (ja w sierpniu skończę 18 lat, a ona w grudniu 17). Najbardziej zależy nam na pracy w miejscowości nadmorskiej wraz z zakwaterowaniem, jako kelnerki or something like this :) Podaję nr kontaktowy: 608680686. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek udzielone informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili szukam pracy !!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.07.02, 19:20 witam wszytkich !!! hmm.. pisze bo mam prosbe !!! jak wiadomo sa wakacje a u mlodziezy z pieniedzmi nie jest za ciekawie... wraz z kolezanka chetnie zatrudnimy sie w jakims przytulnym barze jako pomoc przy kelnerowaniu, pawaniu lub tp. tylkojest roblem taki malutki mam 17 lat a ona 16 :/ ale zawsze top mozna jakos pominac.. jesli znalazl by sie ktos chetny nam pomoc w zarobieniu paru groszy to prosze o kontak pod numerem telefonu 505747039 lub piszczie na maila mili6@go2.pl :P czekam na propozycje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extreme_83@o2.pl Re: szukam pracy !!!!!! IP: *.slowiki.eu.org / 10.1.1.* 08.03.03, 23:37 Jestem studentka i pracuje czesto na promocjach.Chetnie podejme podobna prace lub jakakolwiek inna na czas letni od lipca do pazdziernika,w Polsce lub za granica-najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 01:26 Byłam na ul.Targowej 82 i nic tam nie znalazłam-waszego stowarzyszenia brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczajo Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 22:05 Jestem studentem i szukam pracy na wakacje gdzie najlepiej szukac ? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_kala Re: Wakacyjna giełda pracy 06.01.03, 14:35 jestem studentką, bardzo chciałabym znaleźć pracę na wakacje, lipiec-pażdziernik, gdzie mogę uzyskac pomoc w znalezieniu pracy?,na wyjazdy zagraniczne nie stać mnie:(,jestem z trójmiasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALINA Podejmę pracę! IP: *.gdynia.mm.pl 17.03.03, 19:28 Mam 21 lat, chciałabym podjąć pracę sezonową jako pomoc kuchenna bądź w pokrewnej branży. Nie mam wykształcenia gastronomicznego, ale już od roku 1998 pracuję sezonowo na kuchni. Przez 4 sezony pracowałam w Ośrodku wczasowo-wypoczynkowym w Darłówku, a ostatni sezon w domu wypoczynkowym w Chałupach. Bardzo proszę o propozycję pracy, jeśli byłoby to możliwe pracę podejmę od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domka GDZIEE????? IP: *.ek.univ.gda.pl 15.04.03, 18:47 Gdzie jest Wakacyjna Gielda Pracy? Taki maly drobiazg ale ja sie bede czepiac ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdlk@wp.pl Chętnie popracuje IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:15 Szukam pracy dodatkowej a w sumie i jedynej na terenie woj.lubuskiego. Mam 17lat, ale bardzo chcę zarobić na własne wydatki. Ludzi, którzy chętnie mi pomogąproszę o kontakt e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milabi Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.org 19.05.03, 16:55 proponowałaby więcej konkretów, gdyż jest mnóstwo młodych pragnących poprawić swój budżet; możw warto w ofertach pracy umieścić dział praca wakacyjna; sama chętnie skorzystałabym z takiej oferty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksyma@buziaczek. Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 14:38 POSZUKUJE PRACY,NAJLEPIEJ ZA GRANICĄ,ALE I W KRAJU,PRZY PROMOCJACH LUB INNEJ OD LIPCA DO PAŻDZIERNIKA,STUDENTKA ANGLISTYKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Poszukuje Pracy!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 12:48 Jeżeli ktoś ma do zaoferowania tymczasowa prace na wakacje to bardzo prosze o kontakt na adres e-mail snm@go2.pl lub telefonicznie 608840769. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTIN6NJ@WP.PL Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.3cube.pl 15.06.03, 14:58 SZUKAM PRACY, CO JEST TRUDNE JAK SIĘ OKAZUJE. MAM DAŚWIADCZENIE W HANDLU, BYŁEM MANAGEREM W MCDONALDS I CO TERAZ BEZROBOCIE!!!!!! TEL. 696107221 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablica66613@wp.p Re: Wakacyjna giełda pracy IP: 213.17.230.* 18.06.03, 17:38 Ja tez jej pilnie poszukuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 17:06 Jestem studentkom i pilnie poszukuję pracy na wakacje. Posiadam ważną książeczkę sanep. Podejmę prace jako kelnerka, obsługa w ośrodkach wypoczynkowych, hotelach itp., jako pomoc w galeriach, przy warsztatach artystycznych. Lubię pracować z dziećmi. Proszę o kontakt na adres: joolka@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Wakacyjna giełda pracy IP: 212.33.69.* 03.07.03, 22:38 mam 19 lat, wlasnie skonczylam liceum ogolnokształcące i bardzo chcetnie podjęłabym pracę na okres wakacyjny, bardzo dobra znajomość języka angielskiego, prawo jazdy kat.B, dyspozycyjna przez cale trzy miesiące wakacji, prosze o kontakt na adres barbineczka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już wiekowy Re: Wakacyjna giełda pracy IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 04.07.03, 00:22 Gość portalu: marysia napisał(a): > ble ble ble Jak to wszyscy czytaja i patrzą na daty. JAKIS artykuł z lipca 2002 roku został wyciągnięty z archiwum (2 posty) a wszyscy chętni piszą, ze szukają pracy w 2003 roku. Interesantów w 2003roku jest więcej jak w 2002r. I co nikt nie odpowiada. I nie będzie odpowiadał. Młodzi ludzie - którzy podaliście swoje namiary (tel. komórkowe i e-maile) spójrzcie prawdzie w oczy .... NIKT WAM NIE ODPOWIE. CZYTAJCIE dokładnie co jest napisane. Skąd się biorą PLOTKI ..... już wiecie .......... Taką mamy POLSKĘ. Hasła, hasła, hasła ......... Powodzenia Trochę starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 12:31 SZUKAM PRACY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.nck.krakow.pl 17.07.03, 19:24 Gość portalu: Patrycja napisał(a): > SZUKAM PRACY!!! ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 20:01 Witam mam 20 lat i szukam pracy sezonowej w Szczecinie !mam za sobą praktyke barmanki i kelnerki!prosiła bym o jakie kolwiek oferty na adres malami82@interia.pl,chciałam podkreślić ze strona jest świetna i mam nadzieje ze przeczytają ta propozycje powarzne osoby!!!dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 21:32 warto by się zastanowić, to dla organizatorów tej strony, nad utworzeniem konkretnej strony internetowej informującej o ofertach pracy w Rzeszowie i jego rejonach, przydałaby się także osobna strona dla na uczycieli poszukujacych pracy w tym rejonie. Takie rozwiązania posiadają już ośrodki krakowski i poznański. Byłoby miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 19:30 pilnie poszukuje pracy Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.s2 Re: Wakacyjna giełda pracy 25.08.03, 12:37 Pilnie poszukuje pracy w Zielonej Górze. wykształcenie:studentka v roku polonistyki angielski, rosyjski, komputer, prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Wakacyjna giełda pracy IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 12:25 Szukam pracy w Zielonej Górze-studentka v roku, angielski, rosyjski, komputer, prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś