Gość: Maurycy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 18:41 Czy masz może już jakieś newsy na temat wyników konkursu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Czy ktoś otrzymał już odpowiedź w Grasz o staż? IP: *.*.*.* 22.05.01, 09:23 Witam! Ja nie otrzymałem żadnej wiadomośći - mimo, że 2 razy pytałem PWC!!! Według mnie, to bardzo śliska sprawa: brak oficjalnego ogłoszenia wyników (żal Gazecie papieru?!). Zdanie się wyłącznie na majl budzi u mnie i moich znajomych negatywne odczucia - szczegółnie po tym, jak PWC wysłał nam wszystkim nasze adresy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Z zeszlych lat IP: 195.94.213.* 22.05.01, 13:58 Wygralam dwa lata temu, a moj pracodawca tez nie mial najlepszej opinii na temat wspolpracy z PWC. A skutek byl taki, ze z zaproponowanych 2 stazow, staz dostalam tylko ja. I kto na tym traci? Przeciez nie PWC. W kazdym razie powodzenia, ale nie oczekujcie zbyt wiele. W koncu to tylko 2 tygodnie. Lepiej jedźcie na fajne wakacje, bo juz wkrotce poczujecie ten bol dwutygodniowego (w najlepszym wypadku) urlopu. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jules Re: Czy ktoś otrzymał już odpowiedź w Grasz o staż? IP: 212.244.100.* 22.05.01, 15:34 Jeszcze nic nie mam, ale czekam - dziś zamierzam zadzwonić do PWC. Też uważam, że lisa byłaby bardziej OK. Poza tym zero danych liczbowych na temat liczby uczestników - nie zdążyli policzyć!?! Czekałem na ten anons w GW, zbiegam rano po gazetkę, a tu zamieszczają informację o niczym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrzu Re: Czy ktoś otrzymał już odpowiedź w Grasz o staż? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 16:15 do 21 na pewno nikt nie dostał zadnej wiadomości, ponieważ jak się dowiedziałem w poniedziałek w PwC "jescze nie otrzymali potwierdzenia od firm fundujących praktyki"; usłyszłem też, że wysyłka mailów może się opóźnić "najdalej do wtorku" czyli do dzis............ ale może chodziło o wtorek przyszłego tygodnia!!!!!!! swoją drogą to cholernie nieprofesjonalne, jak ktoś coś dostanie - piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin O "Grasz..." znowu ja! IP: *.*.*.* 24.05.01, 09:35 Czekam i czekam, i chyba się nie doczekam - na początku mieli przysłać każdemu odpowiedź, ocenę i uwagi o zadaniach. Jakby na to nie spojrzeć, trzeba było trochę pomyśleć, żeby rozwiązać niektóre zadania - a PWC ma nas najwyraźniej gdzieś - nie było ich na na Targach Pracy Politechniki Warszawskiej, ale co tam... Rozwiązywałem zad z elektryki - chyba goście nie bardzo wiedzą, czego chcą - zrówno chodzi o treść zadania jak i podpowiedzi. A wypowiedzi pracowników PWC w Trójce - no mistrzostwo świata - mówić, mówić i nie powiedzieć nic sensownego. Uważam, że całe przedsięwzięcie jest realizowane conajmniej NIEPROFESJONALNIE, biorą grubą kasę za partacwo!!! I szkoda, iż palce macza w tym Gazeta i Trójka. Pozdrawiam i czekam ba inne głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN PRZYSŁALI MI!!! IP: *.*.*.* 24.05.01, 10:14 Przysłali mi 3 majle - a w nich : zgodnie z oczekiwaniami brak odpowiedzi! tylko np. inf ile ryz papieru zużyli na wydrukowanie zgłoszeń! Super! Tylko co mnie obchodzi ich papier? Ale mam być cierpliwy bo starają się jak mogą i przyśłą przed wakacjami, tylko nie wiadomo którymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jules Re: PRZYSŁALI MI!!! IP: *.dialup.supermedia.pl 25.05.01, 16:48 Ja przeszedłem dalej! Jednak dopasowano mnie do niewłaściwej firmy. Czekam na inną firmę obecnie. W tym aspekcie może niepodawanie listy nie jest najgłupszym rozwiązaniem. W miejsce, z którego zrezygnowałem wskoczy kto inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PRZYSŁALI MI!!! IP: *.*.*.* 29.05.01, 11:15 Gość portalu: jules napisał(a): > Ja przeszedłem dalej! Jednak dopasowano mnie do niewłaściwej firmy. Czekam na > inną firmę obecnie. W tym aspekcie może niepodawanie listy nie jest najgłupszym > > rozwiązaniem. W miejsce, z którego zrezygnowałem wskoczy kto inny. Ja też przeszedłem i do odpowedniej (chyba?) firmy. Faktem jest, że organizacja KARYGODNA! Odpowiedz Link Zgłoś