Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy ktoś otrzymał już odpowiedź w Grasz o staż?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 18:41
    Czy masz może już jakieś newsy na temat wyników konkursu?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: Czy ktoś otrzymał już odpowiedź w Grasz o staż? IP: *.*.*.* 22.05.01, 09:23
        Witam!
        Ja nie otrzymałem żadnej wiadomośći - mimo, że 2 razy pytałem PWC!!!
        Według mnie, to bardzo śliska sprawa: brak oficjalnego ogłoszenia wyników
        (żal Gazecie papieru?!). Zdanie się wyłącznie na majl budzi u mnie i moich
        znajomych negatywne odczucia - szczegółnie po tym, jak PWC wysłał nam wszystkim
        nasze adresy...
      • Gość: mariposa Z zeszlych lat IP: 195.94.213.* 22.05.01, 13:58
        Wygralam dwa lata temu, a moj pracodawca tez nie mial najlepszej opinii na
        temat wspolpracy z PWC. A skutek byl taki, ze z zaproponowanych 2 stazow, staz
        dostalam tylko ja. I kto na tym traci? Przeciez nie PWC.
        W kazdym razie powodzenia, ale nie oczekujcie zbyt wiele. W koncu to tylko 2
        tygodnie. Lepiej jedźcie na fajne wakacje, bo juz wkrotce poczujecie ten bol
        dwutygodniowego (w najlepszym wypadku) urlopu.

Trzymam kciuki!
      • Gość: jules Re: Czy ktoś otrzymał już odpowiedź w Grasz o staż? IP: 212.244.100.* 22.05.01, 15:34
        Jeszcze nic nie mam, ale czekam - dziś zamierzam zadzwonić do PWC. Też uważam,
        że lisa byłaby bardziej OK.
        Poza tym zero danych liczbowych na temat liczby uczestników - nie zdążyli
        policzyć!?! Czekałem na ten anons w GW, zbiegam rano po gazetkę, a tu
        zamieszczają informację o niczym...
        • Gość: zakrzu Re: Czy ktoś otrzymał już odpowiedź w Grasz o staż? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 16:15
          do 21 na pewno nikt nie dostał zadnej wiadomości, ponieważ jak się dowiedziałem
          w poniedziałek w PwC "jescze nie otrzymali potwierdzenia od firm fundujących
          praktyki"; usłyszłem też, że wysyłka mailów może się opóźnić "najdalej do
          wtorku" czyli do dzis............ ale może chodziło o wtorek przyszłego
          tygodnia!!!!!!! swoją drogą to cholernie nieprofesjonalne, jak ktoś coś
          dostanie - piszcie
          • Gość: Marcin O "Grasz..." znowu ja! IP: *.*.*.* 24.05.01, 09:35
            Czekam i czekam, i chyba się nie doczekam - na początku mieli przysłać każdemu
            odpowiedź, ocenę i uwagi o zadaniach. Jakby na to nie spojrzeć, trzeba było
            trochę pomyśleć, żeby rozwiązać niektóre zadania - a PWC ma nas najwyraźniej
            gdzieś - nie było ich na na Targach Pracy Politechniki Warszawskiej, ale co
            tam... Rozwiązywałem zad z elektryki - chyba goście nie bardzo wiedzą, czego
            chcą - zrówno chodzi o treść zadania jak i podpowiedzi.
            A wypowiedzi pracowników PWC w Trójce - no mistrzostwo świata - mówić,
            mówić i nie powiedzieć nic sensownego. Uważam, że całe przedsięwzięcie jest
            realizowane conajmniej NIEPROFESJONALNIE, biorą grubą kasę za partacwo!!! I
            szkoda, iż palce macza w tym Gazeta i Trójka. Pozdrawiam i czekam ba inne głosy.
            • Gość: MARCIN PRZYSŁALI MI!!! IP: *.*.*.* 24.05.01, 10:14
              Przysłali mi 3 majle - a w nich : zgodnie z oczekiwaniami brak odpowiedzi!
              tylko np. inf ile ryz papieru zużyli na wydrukowanie zgłoszeń! Super! Tylko co
              mnie obchodzi ich papier?
              Ale mam być cierpliwy bo starają się jak mogą i przyśłą przed wakacjami, tylko
              nie wiadomo którymi...
              • Gość: jules Re: PRZYSŁALI MI!!! IP: *.dialup.supermedia.pl 25.05.01, 16:48
                Ja przeszedłem dalej! Jednak dopasowano mnie do niewłaściwej firmy. Czekam na
                inną firmę obecnie. W tym aspekcie może niepodawanie listy nie jest najgłupszym
                rozwiązaniem. W miejsce, z którego zrezygnowałem wskoczy kto inny.
                • Gość: Marcin Re: PRZYSŁALI MI!!! IP: *.*.*.* 29.05.01, 11:15
                  Gość portalu: jules napisał(a):

> Ja przeszedłem dalej! Jednak dopasowano mnie do niewłaściwej firmy. Czekam na
                  > inną firmę obecnie. W tym aspekcie może niepodawanie listy nie jest najgłupszym
                  >
                  > rozwiązaniem. W miejsce, z którego zrezygnowałem wskoczy kto inny.

Ja też przeszedłem i do odpowedniej (chyba?) firmy. Faktem jest, że organizacja
                  KARYGODNA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka