Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak studiować w Szkocji

IP: *.st-and.ac.uk 01.09.05, 18:22
    Robie doktorat na uniwersytecie w St Andrews i chcialem uprzedzic wszystkie
    dziewczeta, ze ksiaze William zakonczyl tu swoja edukacje w czerwcu tego roku,
    wiec nie ma walic drzwiami o oknami ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mafju Re: Jak studiować w Szkocji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.05, 18:10
        Jasiek - zastanwiam sie nad doktoratem w Edynburgu - czy moglbys podac mi
        swojego mail'a?chcialbym uzyskac kilka niezbednych informacji i porad,,,z gory
        dziekuje i pozdr
        oto moj adres: i-brand@o2.pl
        PS...nawiasem piszac - w te wakacje odwiedzilem st andrews (bez skojarrzen z
        farma;)
      • Gość: Mafju pytanie do Jaska!!!!!wazne!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.05, 18:12
        Jasiek - zastanwiam sie nad doktoratem w Edynburgu - czy moglbys podac mi
        swojego mail'a?chcialbym uzyskac kilka niezbednych informacji i porad,,,z gory
        dziekuje i pozdr
        oto moj adres: i-brand@o2.pl
        PS...nawiasem piszac - w te wakacje odwiedzilem st andrews (bez skojarrzen z
        farma;)

• Gość: jagna Re: Jak studiować w Szkocji IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:55
        chciałabym się dowiedzieć czy ktoś kto mało zna angielski może sobie tam
        poradzić (wiadomo że z czasem, jezyk sam wejdzie w krew) byłabym wdzięczn za
        odpowiedź pozdrawiam :)
        • Gość: tomek Re: Jak studiować w Szkocji IP: *.proxnet.pl 29.12.05, 00:53
          Chciałbym dowiedziec sie wiecej o studiowaniu w szkocji.. jakie trzeba zlozyc
          dokumenty, jakie egzaminy trzeba zdac itp. prosilbym o kontakt nemeczeq@wp.pl z
          gory dziekuje
      • Gość: maciek Re: Jak studiować w Szkocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:45
        Witam, czy wybiera się ktoś na studia na Univ of Edinburgh?? Jeżeli tak to
        piszcie bo dobrze by było nawiązać kontakt przed wyjazdem
        maciek160@poczta.onet.pl, gg 2880698
        • Gość: bartek Re: Jak studiować w Szkocji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 08:31
          Mam polski licencjat z biotechnologii(praca z genetyki). Czy ktoś może mi
          poradzić, jak mógłbym kontynuować naukę w Edynburgu?
          • Gość: michał www.ucas.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:11
            tu sa wszystkie info.
      • Gość: marlena Re: Jak studiować w Szkocji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 19:28
        cześć jasiek
        właśnie skonczylam studia na polskiej ASP i chce robić doktorat
        myslalam o szkocji
        mam kilka pytan i dlatego prosze o tw. email :)
        marlenapardel@o2.pl
        dzieki
      • Gość: gosia Re: Jak studiować w Szkocji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 18:41
        Cześć,
        W tym roku robie licencjat z filologii angiejskiej. Chciałabym się dowiedzieć
        czy mogę zrobić w Szkocji magisterkę. Czy polski licencjat jest odpowiednikiem
        szkockiego licencjatu? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje: szyszunia7@vp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka