gabisia 03.09.02, 22:45 Witam!!! Skończyłam szkołę dzienną w 2001 roku,do tej pory nie pracowałam. Czy nadal jestem absolwentką??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagna_jagna Re: Absolwent 04.09.02, 14:23 Absolwentem się jest przez rok od zakończenia nauki (data z dyplomu, świadectwa szkolnego) w jakiejkolwiek szkole ponadpodstawowej w systemie dziennym (zaoczni i wieczorowi nie moga pracować przez ostatni rok nauki). źródło: GW 2 wrzesnia, dodatek praca, str. 5 Odpowiedz Link Zgłoś
ganzz Re: Absolwent 17.09.02, 15:48 gabisia napisała: > Witam!!! > Skończyłam szkołę dzienną w 2001 roku,do tej pory nie pracowałam. Czy nadal > jestem absolwentką??? JEŻELI SKONCZYLAŚ UCZELNIE WYŻSZĄ LUB JAKĄ KOLWIEK INNĄ SZKOŁĘ TO W NASZYM KRAJU, W TEJ CHWILI JESTEŚ NIKIM!!! chyba nie prędko się to zmieni, ALE GŁOWA DO GÓRY - będzie przecież jeszcze gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
beata.bukowska Re: Absolwent 27.09.02, 17:33 gabisia napisała: > Witam!!! > Skończyłam szkołę dzienną w 2001 roku,do tej pory nie pracowałam. Czy nadal > jestem absolwentką??? Szanowna Pani, zawsze bedzie Pani absolwentka uczelni, szkoly, ktora Pani skonczyla. Natomiast wydaje mi sie, ze z punktu widzenia urzedu pracy moga juz byc problemy czy uznaja Pania za absolwentke. Jezeli Pani pytanie dotyczylo jakiegos programu skierowanego do absolwentow, musi Pani dokladnie zorientowac sie w najblizszym urzedzie pracy lub firmie/instytucji jakie osoby sa kwalifikowane jako absolwenci. Z pozwazaniem Beata Bukowska Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Re: Absolwent 27.09.02, 17:55 Typowa porada "eksperta". Nie wiem, niech pani idzie do Urzedu.... Jak pani nie wie, to po co pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: Absolwent 18.10.02, 23:06 ta Pani jest tu nowa. Zasadniczo, kazdy kto ukonczyl uczelnie jest absolwentem. Ale sadzac po "ogloszeniach" to absolwentem jest sie przez rok od ukonczenia. Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś