sebastian1021 07.02.10, 14:11 Czy łatwo o pracę w Warszawie i czy opłaca się pracować w Warszawie ???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emilla111 Re: proszę pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 14:30 Ciężko. Stawki są nie za wysokie. Konkurencja ogromna. Wiele kandydatów na jedną posadę. Jak masz wykształcenie wyższe i znasz biegle angielski to te 1500 zł netto przy dobrych wiatrach się trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian1021 Re: proszę pisać IP: *.ingram.com.pl 07.02.10, 18:40 a w budownictwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: proszę pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 22:54 odpowiadam nie opłaca się wracaj do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscownik Re: proszę pisać IP: *.acn.waw.pl 19.07.10, 23:28 Łatwo ale nie dla przybłędów, co prosto z pociągu na dworcu wysiadły. Takim to od razu kopa i w tył zwrot spowrotem do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: proszę pisać IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.10, 10:29 Bo co? Bo ty tak powiedziałeś? Nie rób wstydu prawdziwym Warszawiakom wieśniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: proszę pisać 20.07.10, 08:08 To zalezy jakiej pracy szukasz, w czym chcesz robić. Konkurencja duża, życie drogie, zarobki jakieś są. Wszystko zależy od tego co robisz, jak robisz, gdzie i jakie masz wymagania zarobkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak -Wola Re: proszę pisać IP: *.skynet.net.pl 20.07.10, 11:46 Wiesz, dla samych Warszawiaków nie ma praktycznie roboty-brat, znajomi szukaja i nic- , dla Was przyjezndych zawsze było łatwiej bo często zaniżaliście stawki ,sam jak szukałem roboty , to często gdy pytano o widełki finansowe ,to "uroczej " Pani z HR gemba spadała do pasa jak krzyknałem sumę ,poczym pokazywała mi CV innych kandydatów wraz z ich oczekiwaniami finansowymi(z tego co sie orientuje,nie powinna tego robić ) z miejscowosci( z całym szacunkiem ,ale to chyba za dużo powiedziane ;) ) o których wtedy pierwszy raz w życiu się dowiadywałem ,oczekiwania sięgajce 1000 - 1300 netto,tym samym wymuszając żebym schodził na podobne sumy heh... 4 msc poszukiwania pracy ,mam 1800 netto ,więc jakoś źle nie jest,a jest to moja pierwsza praca. Co do sytuacji jeszcze na rynku to teraz , ogólnie kiepsko jest ,sam chce zmienić pracę , wysylam CV ,ale odzew zerowy.Raz z call center do mnie dzwonili dwa razy mimo,że nie wysylalem tam CV... Odpowiedz Link Zgłoś