Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:47
    Chciałbym się dowiedzieć wszelkich info.na temat akademii dyplomatycznej.Czt
    ktos słyszał jak wygląda egzamin jak mozna się przygotować?Czy wogóle warto
    zdawać tam po studiach?po jakich studiach?Będę wdzieczny za wszelkie informacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: byłem tam Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:17
        de facto wylęgarnia agentów wywiadu, trudno później wyrwać się z tego
        środowiska. musisz mieć na uwadze , że cały czas jesteś na celowniku służb
        specjalnych , nie tylko naszego kraju.
        • nosek123 Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie 14.09.05, 15:50
          Stary nie masz pojecia gdzie jest wylegarnia agentow... a ja wiem i ci nie
          powiem. Bo moze ci sie swiat zawali hehe.
        • nosek123 Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie 14.09.05, 15:52
          Musze jeszcze cos dopisac bo strasznie mnie bawi, kiedy ludzie wypowiadaja sie
          o rzeczach, o ktorych nie maja pojecia. Odchodzac z tej pracy nie musisz sie
          akurat obawiac o przyszlosc.
      • Gość: ja Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie IP: *.chello.pl 13.09.05, 10:25
        wiem tyle ze jest to de facto zamknięte towarzystwo wzajemnej adoracji i
        osoba "z ulicy" (czytaj: bez pleców np. w MSZ) nie ma tam czego szukać
        • Gość: Norbert Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:30
          tzn.że zwykły chlopak po prawie nie ma sznas się tam dostać ?
          • Gość: ja Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie IP: *.chello.pl 13.09.05, 10:42
            wiem to od rodziny która ustawia mtam swojego syna, nie wiem dokładnie czy nie
            ma szans się dostać czy utrzymac czy tez znalezc po tym zajęcie ale chyba to
            pierwsze
          • Gość: Rafal Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:58
            nie słuchaj głosów flustratów. naprawde to jest niepotrzebne. rekrutacja jest
            raz do roku. na tegoroczna aplikacje, dokumenty nalezalo przeslac do 31 lipca.
            Calosc informacji znajdziesz na stronie Biura Kadr i Szkolenia MSZ'tu. Chcesz
            wiedziec wiecej napisz: rafieba@wp.pl. W pazdzierniku bede mogl sie podzielic,
            wrazeniami z tzw. pierwszej reki; sam ubiegam sie o przyjecie na aplikacje
            dyplomatyczno-konsularna.
            • nosek123 Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie 14.09.05, 15:49
              O rany! Ty tez? To sie moze spotakmy 4.10. na testach? Moze sie powiedzie?!
              Pozdrawiam.
              • Gość: rafal Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:52
                dostales juz jakies pismo z Biura Kadr i Szkolen?
                napisz lepiej rafieba@wp.pl
                • nosek123 Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie 14.09.05, 15:56
                  dostalam, chodzi o dostarczenie dodatkowego podania o umozliwienie
                  przystapienia do egz z angielskiego. I dostarczylam. A reszte maja rozsylac w
                  polowie miesiaca. Informacje ogolne dot. miejsca i godziny testow.
                  • Gość: rafal Re: AKADEMIA DYPLOMATYCZNA-co wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 16:14
                    O.K., rozumiem.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka