Gość: agnik IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 09:30 Czy młodzi ludzie chodzący jeszcze do szkół srednich mogą znaleźć jakąś opłacalną pracę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: praca dla młodych IP: *.*.*.* 31.05.01, 09:37 Oczywiście, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: praca dla młodych IP: *.ptssa.pl 29.06.01, 14:43 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Oczywiście, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: praca dla młodych IP: 217.96.28.* 29.06.01, 14:49 Znalezienie pracy w małych miastach jest prawie nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: praca dla młodych IP: *.we.mediaone.net 31.05.01, 14:07 Gość portalu: agnik napisał(a): > Czy młodzi ludzie chodzący jeszcze do szkół srednich mogą znaleźć jakąś > opłacalną pracę? Oczywiscie ze moga. Ja jak bylem w szkole sredniej to pracowalem dla siebie w technologii (sprzedawalem rozne czesci komputerowe i zawsze mialem kase na wypad na miasto z kolegami, pozatym czulem sie super, nie ma to jak wlasny biznes). Wszystko jest mozliwe nawet w takiej Zimbabwe, wszystko zalezy od checi. A jak ktos mowi ze pracy nie moze znalesc to znaczy ze moze ON nie moze tej pracy znalezc. Kazdy jest inny i ma inne predyspozycje. Jedno jest pewne, im bardziej ci zalezy na znalezieniu pracy i wlozysz w to czas i checi, to masz wieksze szanse jej znalezienia. Nie sluchaj nikogo negatywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolek Re: praca dla młodych IP: *.*.*.* 04.06.01, 08:34 Gość portalu: TYP napisał(a): > Gość portalu: agnik napisał(a): > > > Czy młodzi ludzie chodzący jeszcze do szkół srednich mogą znaleźć jakąś > > opłacalną pracę? > > . > Oczywiscie ze moga. Ja jak bylem w szkole sredniej to pracowalem dla siebie w > technologii (sprzedawalem rozne czesci komputerowe i zawsze mialem kase na wypa > d > na miasto z kolegami, pozatym czulem sie super, nie ma to jak wlasny biznes). > > Wszystko jest mozliwe nawet w takiej Zimbabwe, wszystko zalezy od checi. A jak > ktos mowi ze pracy nie moze znalesc to znaczy ze moze ON nie moze tej pracy > znalezc. Kazdy jest inny i ma inne predyspozycje. Jedno jest pewne, im bardziej > > ci zalezy na znalezieniu pracy i wlozysz w to czas i checi, to masz wieksze > szanse jej znalezienia. Nie sluchaj nikogo negatywnego. Gdzie mieszkasz? Bo tam, gdzie mieszkam ja nie ma pracy dla ludzi z wyższym wykształceniem, znajomością języków, C++, SQL, FLASH, MBA itp. POPROSTU N I E M A! Więc przestań chrzanić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: praca dla młodych IP: *.we.mediaone.net 04.06.01, 12:30 Gość portalu: fiolek napisał(a): > Gość portalu: TYP napisał(a): > > > Gość portalu: agnik napisał(a): > > > > > Czy młodzi ludzie chodzący jeszcze do szkół srednich mogą znaleźć jak > ąś > > > opłacalną pracę? > > > > > > . > > Oczywiscie ze moga. Ja jak bylem w szkole sredniej to pracowalem dla siebi > e w > > technologii (sprzedawalem rozne czesci komputerowe i zawsze mialem kase na > wypa > > d > > na miasto z kolegami, pozatym czulem sie super, nie ma to jak wlasny bizne > s). > > > > Wszystko jest mozliwe nawet w takiej Zimbabwe, wszystko zalezy od checi. A > jak > > ktos mowi ze pracy nie moze znalesc to znaczy ze moze ON nie moze tej prac > y > > znalezc. Kazdy jest inny i ma inne predyspozycje. Jedno jest pewne, im bar > dziej > > > > ci zalezy na znalezieniu pracy i wlozysz w to czas i checi, to masz wieksz > e > > szanse jej znalezienia. Nie sluchaj nikogo negatywnego. > > Gdzie mieszkasz? Bo tam, gdzie mieszkam ja nie ma pracy dla ludzi z wyższym > wykształceniem, znajomością języków, C++, SQL, FLASH, MBA itp. POPROSTU N I E > M > A! Więc przestań chrzanić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bzdura. Praca jest tylko jestes za slaby zeby ja znalesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolek Re: praca dla młodych IP: *.*.*.* 05.06.01, 08:32 Gość portalu: TYP napisał(a): > Gość portalu: fiolek napisał(a): > > > Gość portalu: TYP napisał(a): > > > > > Gość portalu: agnik napisał(a): > > > > > > > Czy młodzi ludzie chodzący jeszcze do szkół srednich mogą znaleź > ć jak > > ąś > > > > opłacalną pracę? > > > > > > > > > > . > > > Oczywiscie ze moga. Ja jak bylem w szkole sredniej to pracowalem dla > siebi > > e w > > > technologii (sprzedawalem rozne czesci komputerowe i zawsze mialem ka > se na > > wypa > > > d > > > na miasto z kolegami, pozatym czulem sie super, nie ma to jak wlasny > bizne > > s). > > > > > > Wszystko jest mozliwe nawet w takiej Zimbabwe, wszystko zalezy od che > ci. A > > jak > > > ktos mowi ze pracy nie moze znalesc to znaczy ze moze ON nie moze tej > prac > > y > > > znalezc. Kazdy jest inny i ma inne predyspozycje. Jedno jest pewne, i > m bar > > dziej > > > > > > ci zalezy na znalezieniu pracy i wlozysz w to czas i checi, to masz w > ieksz > > e > > > szanse jej znalezienia. Nie sluchaj nikogo negatywnego. > > > > Gdzie mieszkasz? Bo tam, gdzie mieszkam ja nie ma pracy dla ludzi z wyższy > m > > wykształceniem, znajomością języków, C++, SQL, FLASH, MBA itp. POPROSTU N > I E > > M > > A! Więc przestań chrzanić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > Bzdura. Praca jest tylko jestes za slaby zeby ja znalesc. Nie stary, ja mam. Tu chodzi o to, co się w tym kraju dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: praca dla młodych IP: *.swipnet.se 05.06.01, 21:08 Napisz fiolek gdzie mieszkasz i pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolek korekta fiolka IP: *.*.*.* 13.06.01, 11:20 a miasto, o którym mówiełem to Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: korekta fiolka IP: *.skane.se 15.06.01, 23:40 Gość portalu: fiolek napisał(a): > a miasto, o którym mówiełem to Częstochowa PODAJ SWOJ E-MAIL NAPISZE DO CIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: korekta fiolka IP: *.ptssa.pl 29.06.01, 14:52 Czesc szukam pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: praca dla młodych IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 22:09 Gość portalu: TYP napisał(a): > Gość portalu: fiolek napisał(a): > > > Gość portalu: TYP napisał(a): > > > > > Gość portalu: agnik napisał(a): > > > > > > > Czy młodzi ludzie chodzący jeszcze do szkół srednich mogą znaleź > ć jak > > ąś > > > > opłacalną pracę? > > > > > > > > > > . > > > Oczywiscie ze moga. Ja jak bylem w szkole sredniej to pracowalem dla > siebi > > e w > > > technologii (sprzedawalem rozne czesci komputerowe i zawsze mialem ka > se na > > wypa > > > d > > > na miasto z kolegami, pozatym czulem sie super, nie ma to jak wlasny > bizne > > s). > > > > > > Wszystko jest mozliwe nawet w takiej Zimbabwe, wszystko zalezy od che > ci. A > > jak > > > ktos mowi ze pracy nie moze znalesc to znaczy ze moze ON nie moze tej > prac > > y > > > znalezc. Kazdy jest inny i ma inne predyspozycje. Jedno jest pewne, i > m bar > > dziej > > > > > > ci zalezy na znalezieniu pracy i wlozysz w to czas i checi, to masz w > ieksz > > e > > > szanse jej znalezienia. Nie sluchaj nikogo negatywnego. > > > > Gdzie mieszkasz? Bo tam, gdzie mieszkam ja nie ma pracy dla ludzi z wyższy > m > > wykształceniem, znajomością języków, C++, SQL, FLASH, MBA itp. POPROSTU N > I E > > M > > A! Więc przestań chrzanić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > Bzdura. Praca jest tylko jestes za slaby zeby ja znalesc. Stary. Znajdź mi firmę, np. w takim Gorzowie Wielkopolskim, która potrzebowała by programistę. A teraz znajdź w Warszawie. I co, nie ma różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś