Dodaj do ulubionych

Castorama Opole! Nowy Temat!

11.04.12, 22:29
Zapraszam do podzielenia sie na forum Gazety.pl na temat co sie zmienilo w Castoramie Opole od momentu pojawienia sie nowego dyrektora pana Grzegorza! Zwłaszcza temat dotyczy kierowników:
1. Czy najbardziej agresywny i dążący do mobbingu kierownik dzialu ogród p. Grzegorz L. jest nadal taki agresywny i trzymajacy sztamę tylko ze Swoimi Piłkarzykami, wyłudzajac przy tym pieniadze na nieznacny "cel pilkarski" i sponsorując "Football Pub" dba tylko o Swoich?
2. Czy najbardziej leniwy kierownik działu elektrycznego p.Artur, dalej udaje że jest w pracy a Go nie ma?
3. Czy kierownik-dyrektor, dzialu narzedzia, p. Mariusz dalej nie potrafi wejsc na jeden szczebel po drabienie, aby sciągnąc klientowi towar , tylko woła zajetego pracą doradcę?
4. Czy p. K. Kasperek dalej sie spoznia rano , aby otworzyc dla Nas sklep?
5. Czy kierownicy działów pokrycia i sanitarnego; p. Adam i p. Tomasz nadal przychodza na kacu do pracy?
6. Czy kierownik działu budowlanego jest nadal olewany przez pracownikow przez błędne zarządzania?
Czy nowy Dyrektor to zmienił? Czy nadal pozostały nietolerancyjne "widzimisie Naszych Asów"?
Zapraszam!!! Podzielcie się Uwagą!
Obserwuj wątek
    • pajacyk-0 Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 12.04.12, 11:08
      a miało być bez nazwisk,ktoś tu nie zna zasad?
      widzę że jesteś troszku zazdrosny/a bo jesteś kilka szczebli niżej...
      • superlogopeda Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 12.04.12, 18:22
        Jesteś cholernie "zorientowany w temacie"! Co robisz w ciągu swoich 8-miu godzin - pracujesz czy obserwujesz? Skoro taki z Ciebie obserwator to powinieneś wiedzieć co się zmieniło! A po za tym skoro walisz nazwiskami to może przedstaw się.
        • castoo Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 12.04.12, 18:35
          A może to BEZPIECZNY napisał? Przecież on zawsze obserwuje...
          • ledflex Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 12.04.12, 20:57
            Panowie z tego co mi wiadomo Imie to nie Nazwisko więc myślę że kolega żadnych zasad nie złamał . Ale rozumiem oburzenie pewnie piszą to Sami zainteresowani. Za Henia to pewnie była laba ale jak znam Grzegorza to nie jest to osoba u którego można nic nie robić. Więc powodzenia w nowych realiach
            • pajacyk-0 Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 12.04.12, 22:41
              to wczytaj się dobrze a na pewno znajdziesz nazwisko-punkt 4 kolego
    • s.r.a.m.n.a.t.o Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 12.04.12, 21:29
      Widze, ze kolega hektor-achilles jest bardzo ciekawski. Po pierwsze mogles darowac sobie wymienianie nazwisk(a). Po drugie jezeli pomoze Ci to zasnąc to odpowiem na twoje pytania.

ad. 1 - TAK
      ad. 2 - NIE (juz nie)
      ad. 3 - chciałbys sie zamienic na jego zdrowie? To zastanów sie co piszesz.
      ad. 4 - NIE (pierwsze słysze)
      ad. 5 - do pracy trzeba chodzic - nawet na kacu i strupami na twarzy smile
      ad. 6 - TAK
      ad. 7 - liczyles na to, ze polowe pozwalnia? Nie maja juz jak u Pana Boga za piecem (to na pewno). Dobrze wiedza, ze nasz nowy Dyrektor ma swoje zdanie i nie jest jez tak łatwo, lekko i przyjemnie. I dobrze.

Mam nadzieje, ze zaspokoilem choc troche twoje zaciekawienie. Dobranoc
      • fcbarcelona0 Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 12.04.12, 22:24
        Czy kierownik działu kas pan Dawid nadal jest jednocześnie na uczelni i w niedziele w pracy?
        Czy kierownik płci pięknej pani Magda nadal pracuje od 9-15,cedując wszystkie obowiązki na swoich zastępców(już tylko zastępczynie)
        A więc tak:nic wiele się nie zmieniło oprócz tego że kierownicy nauczyli się grać przed dyrektorem strasznie zapracowanych.Mówi się że jak nie ma Dyrektora i kierowników to my robole nic nie robimy (a kto robi obrót?)
        A jak pracują kierownicy jak niema Dyrektora?To jest proste nie pracują bo siedzą na górze.
        RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY
        Prawda jest taka że to pracownicy "zwykli robole" handlują,asystentki i zastępcy odwalają za nich czarną robotę a oni wielcy kierownicy po prostu są.I chwała im za t bo kiedyś ich nawet nie było.
        Nie ma to jak zbierać pochwały za czyjąś ciężką pracę.
        Jak jest z bani na zebraniu to na sklepie podwójnie z bani.
        Jak pochwała od starego to na sklepie cisza.
        GDZIE TU MOTYWACJA PANIE DYREKTORZE???
      • prawda997 Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 22.04.13, 08:08
        Na początek pozdrowienia z Krynicy Morskiej!!
        Brawo za to co napisałeś , prawda jest po twojej stronie !!!
        Więcej takich wpisów a wyjdziemy na prostą i wreszcie ktoś doceni staramia tutaj piszących , że tylko przez pisanie tutaj coś można zdzialać!
        Tajna linia Casto jest do bani , nic sobie nie robią ze zgłoszeń , totalna olewka!!!
        Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • wiem_kim_jestes Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 10:14
      Na samym początku chciałem się dowiedzieć jak bardzo mały jest Twój poziom elokwencji?! Nie wypisuj nazwisk!
      Co do kierownika r-60 i jego "piłkarzyków" gówno wiesz! Rozmawiając nie raz nie dwa z kilkoma. Myślisz ze maja łatwiej ? Dostają awanse za free siedząc na dupie nic nie robiąc? A może jak napisałeś: "wyłudzajac przy tym pieniadze na nieznacny "cel pilkarski" ". Faktycznie chyba chłopaki kradną i z bronią chodzą żeby mogli pojechać na turniej reprezentować nas wszystkich. Zastanów się nad swoim nie godnym postępowaniem i chłopaków zostaw w spokoju bo zrobili coś z niczego i tutaj trzeba być dumnym. Wydaje mi się, że przemawia przez Ciebie zazdrość i że jesteś nieudacznikiem dlatego tak Cie to boli.

Co do reszty się nie wypowiadam bo na takim szczebelku nie jestem żeby oceniać i radze Ci jeśli jesteś żuczkiem jak ja weź się do pracy bo mamy jej teraz pełno, a nie sporządzaj notatek na temat kierowników. Oni mają swojego nadzorce więc niech on ich rozlicza.

Rest in Peace.

• 3bo Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 10:19
      Witam.Myślę że autor hektor-achilles ma trochę racji,chociaż co do niektórych kierowników się troszkę myli a dokładnie chodzi mi o Magdę M. która bardzo często potrafi zakasać rękawy i wziąć się do roboty, czasami nawet odpuszcza pracę papierkową. Jeśli chodzi o kierownika Krzysztofa K. to również uważam że jest w porządku, może chociaż za wiele nie robi, ale wiem że zawsze można na niego polegać jeśli chodzi o jakieś trudne sprawy związane z firmą.I to by było na tyle o kierownikach którzy są w porządku. I na zakończenie poruszę kwestię reszty kierowników.Jeśli chodzi o kierownika działu ogród to w zupełności zgodzę się z kolegą hektorem, nic dodać nic ująć,a kierownik działu sanitarnego mógłby trochę wziąć się za siebie, ja rozumiem że każdy chce się na pić, ale to że na drugi dzień przychodzi do pracy z podrapaną twarzą i wygląda jakby zderzył się z krawężnikiem to lekka przesada.Myślę że więcej nie mam do dodania. Pozdrawiam.
      • wiem_kim_jestes Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 10:34
        Wydaje mi się, że trochę krótko pracujesz. Co do kierowniczki r-70 masz racje ale to zajebi...cie słuszną racje ale to nie Magda M(chyba z serialem CI się pomyliło) big_grin

A co do kierownika r10 uważaj bo się kiedyś możesz nadziać. Jest w porządku ale ma swoje niewyjaśnione, niekontrolowane przechylenia ambicjonalne.
        • 3bo Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 10:52
          Kolego masz rację pomyliłem się, chodziło mi o Magdę J.
          • mau-zer Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 12:31
            Ogólnie kierownikom się urwało, za Henia było inaczej , kierownik 70 faktycznie często i gęsto zakasze rękawy i jedzie z wykładaniem towaru , kierownik 60 nie bardzo przyjemny typ ale przynajmniej robi coś dla pracowników , oczkiem w jego głowie są tzw piłkarzyki to prawda ale jak ktoś jest ok to nie musi być piłkarzykiem żeby on coś załatwił , to tak jak kierownik 50 i 40 też jak się tylko da to załatwiają różne rzeczy a nie siedzą na dupie i myślą bo może samo się zrobi tak jak kierownik 90 . A co do kierowników 40 i 50 to że sobie wypiją to co!!!???? Ile osób z casto nie pije ??? nawet trzeżwy może wyrąbać na chodniku i mordę podrapać , a to powód do tego żeby do pracy nie przyjść ??? a tym bardziej że nasze premie teraz będą uzależnione od obecności. Jeszcze kierownik KAS dobry jest żeby kogoś opierdzielić a mówię o kasjerkach , ale żeby o jakieś podwyżki dla nich to ECHO , parę lat w casto pracuję i dopiero teraz jakieś awanse dla nich widziałem i to tylko niewielkiej części .
    • tige-r Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 17:18
      Może w końcu dyrektor zainteresuje się tymi typkami co najbardziej udają że pracują!!!! Proponuje zacząć od nagany a następnie zwolnić największych nierobów!!!I wyrywkowo na alkomacik hahahahaha
      • tige-r Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 17:27
        Kierownik działu pokryć to największy krętacz i chodzący alkomat
        • fcbarcelona0 Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 17:53
          Teraz to wszyscy są zajebiści i pewnie jak ich zapytasz to powiedzą że połowę życia poświęcili casto.
          Kierownik r-40 potrafi zbesztać tak swoich pracowników nie ograniczając się do żadnych norm moralnych.Zastępca spieprzył mu na r-60 "Z DESZCZU POD RYNNĘ"
          Co do kierowniczki r-70 :wykładanie towaru nie robi z niej SUPER MANAGERA.Wszystko jest ok dopóki jest po jej myśli , spróbuj tylko nie tańczyć tak jak ci zagra to się przekonasz jaka jest zaj.....
          Wystarczy popatrzeć na (z-ca r-70) Czarną Suk....!!! ma jak u Pana Boga za piecem .Może rządzić działem jak chce i jebać pracowników jak się jej podoba (byle by tylko się nie sprzeciwiała). Prawie jak Kierownik ale kasa nie ta.
          Niech ktoś się wreszcie zainteresuje tym jak rządzą BABY R-70

• s.r.a.m.n.a.t.o Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 18:07
            Widze, ze zaczynamy schodzic coraz nizej fcbarcelona. Moze przy okazji zrobilmy przeglad wszystkich zastepcow potem asystentek a na koncu zajmiemy sie doradcami poszczegolnych dzialów. Wolisz zaczac od 90tki czy 60tki? A moze od dekoracji bo piszesz tak jakbys z nia (Weroniką) pracowal na dziale.
            • superlogopeda Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 19:37
              Chyba jestem na to wszystko za głupi, bo czegoś nie rozumiem: nic nie robi - żle, podwija rękawy i zapier... - też źle, pracownicy go olewają - źle, goni pracowników - źle, stary dyrektor - nikt nic nie robił - źle, nowy dyrektor - goni do roboty - też źle! Pozostaje mi tylko zamiatać parking bo na na resztę jestem za głupi!!! Wstyd mi, że robię na co dzień z takim ludźmi.
              • 1czarna100 Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 20:18
                fcbarcelona mam nadzieje że twój nik to tylko przypadek,bo nie wyobrażam sobie żeby którykolwiek z naszych piłkarzy był taki PUSTY!!!
                Śmiem twierdzić że jesteś jednym z pracowników R-70 który czuje się nie doceniony (mogę się mylić)
                Nie pozwolę aby ktokolwiek mnie obrażał i oceniał moją prace przez pryzmat własnego kompleksu.Pewnie jesteś jednym z tych facetów którzy nie mogą przełknąć tego że rządzą nim kobiety.
                Sory stary czasy zniewolonych kobiet dawno już minęły a szowiniści to wymarły gatunek.
                A jak masz problem żeby zaakceptować rządy kobiet to mam dla ciebie świetne rozwiązanie ZWOLNIJ SIĘ!!!
                Mam nadzieje że odpocząłeś trochę od mojej osoby,bo niedługo wracam do pracy (pełna zapału).
                Na pewno przywitasz mnie szczerym uśmiechem i mocnym uściskiem dłoni.A jak się odwrócę siekiera w plecy.
                Jestem zdania że prywatnie nie musisz mnie lubić ale w pracy niestety musisz tolerować i wykonywać polecenia.
                Więc złap się chłopie za to co masz(jeżeli masz) i weź się do roboty bo za narzekanie awansu nie dają.
                Nie będę wypowiadać się na temat innych bo :
                1.Każdy sam sobie powinien zrobić rachunek sumienia (bo ideału w casto Opole nie ma)
                2.To narzekanie nic wam nie da.
                3.Nie sztuką jest obsmarować kogoś na forum,ale sztuką jest wygarnąć mu to wszystko prosto w twarz.
                TROCHĘ ODWAGI OPOLSKIE CASOLUDKI
                Zgodzę się z superlogopedą WSTYD PRACOWAĆ Z TAKĄ EKIPĄ.
                Ja chociaż będę mieć odwagę się podpisać.
                Pozdrawiam Wszystkich Desperatów.CZARNA
              • oootttooo1 Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 17.04.12, 13:56
                Niestety u nas jest za dużo "kierowników" z urodzenia i oni wiedzą po prostu lepiej jak powinna wyglądać organizacja pracy w firmie wink zawsze tak było, ze nie dogodzi się wszystkim.. tego nikt nei zmieni bo to nasza polska mentalność.. pozostaje robić swoje i swoje myśleć, bo mnie bardziej pasuje jak kierownik pomoże i nie mam zamiaru na to narzekać..
            • s.r.a.m.n.a.t.o Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 21:26
              smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile

Przełożonych się nie lękaj,
              Mało rób, a dużo stękaj,
              Nie krytykuj, nie podskakuj,
              Siedź na dupie i przytakuj,
              Nie przejmuj się własną rolą,
              Bo i tak Cię opierdolą
              Nie przejmuj się swoją pracją,
              Bo i tak Ci gówno płacą,
              A wydajność Twojej pracy,
              reguluje fundusz płacy,
              Kiedy jesteś w niskiej grupie,
              Wolno Ci mieć wszystko w dupie.
              Za pięć piąta bierz kapotę,
              Pierdol szefa i robotę,
              Tak dożyjesz starczej renty
              Nigdy w dupe nie kopnięty,
              A gdy przyjdzie pracy kres,
              powiedz wszystkim:
              SRAŁ WAS PIES!!

• wiem_kim_jestes Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 14.04.12, 12:29
            chyba cie lekko ponioslo...
            czarna to owszem ale czy "suka"?! suka to raczej pies a na psa ona mi nie wyglada.
            "wykładanie towaru nie robi z niej SUPER MANAGERA" wydaje mnie sie ze kierownik nie ma obowiazku wykladac. ma pilnowac dzialu zeby wszystko gralo i spiewalo no i oczywiscie zarabialo smile
            "spróbuj tylko nie tańczyć tak jak ci zagra to się przekonasz jaka jest zaj....." a czy twoj kieroniwk/kierowniczka bedzie cie glaskal po glowce i prawil slodkosci skoro bedziesz chu...a robil i twoja alejka bedzie ruina?! mysle ze wtedy tez by pokazal/a prawdziwe oblicze. jak Kuba Bogu tak Bog Kubie!

"ma jak u Pana Boga za piecem .Może rządzić działem jak chce i jebać pracowników jak się jej podoba (byle by tylko się nie sprzeciwiała). Prawie jak Kierownik ale kasa nie ta."

widac nie jestes taki glupi bo cos pod kopulka ci dynda...niewiele ale dynda. Od czego jest zastepca na dziale? od tego zeby podczas nie obecnosci kierownika sprawowac porzadki. To ze ma jak u Boga za piecem to okej sprawa dogadania (pewnie zazdrosc cie zżera). Yebanie pracownikow?! hmmm od kiedy zaczalem prace a nie jest to rok dwa trzy tongue_out nie dostalem zyeby nawet jak przeskrobalem powaznie. Owszem reprymende slowna, ale jak sie cos spierdoli trzeba ponosic konsekwencje! jestesmy dorosli a nie malymi dziecmi ze za nas ktos bedzie wykonywal nasze obowiazki.

czarna i logopeda 3mam z wami smile
            Rest in Peace.
        • coin.operated Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 17.04.12, 10:48
          no to źle że pilnuje porządku? Przecież nie od dziś wiadomo, ze jak ktoś przyjdzie do pracy pod wpływem, to można go zwolnić, a jakby się tak stało to kto dostanie po łapach? Wiadomo ze kierownik, bo nie dopilnował załogi uncertain
    • hektor-achilles Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 21:54
      Panie i Panowie! Szczere gratulacje a szczególnie dla Czarnej! Wielki podziw za szczerosc i odwage. Pisząc tego posta zacheciłem Państwa do szczerych wyznań bo tylko tutaj możemy powiedziec o naszych obserwacjach. P.s. Ja nie obserwuje tylko to wszyscy widzą smile co do p. Kasperka przepraszam za wymienienie nazwiska. Co do piłkarzyków to nie miałem na myśli ich samych, bo wszyscy wiedzą ze odnoszą sukcesy, tylko do ich kierownika p. Grzegorza- jak potrafi szantażem udobruchac sobie ludzi. Piszcie i jeszcze raz piszcie! Byc może My pracownicy bedziemy w końcu mogli włączyc sie w dialog nie tylko na forum, ale również z nowym dyrektorem na żywo
      • zawszeczarny Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 13.04.12, 23:04
        Nie po to się zatrudnia fajnych ludzi żeby później nimi pomiatać wmawiając, że tak wygląda zarządzanie personelem. Każdy ma prawo zabrania głosu i wyrażenia swojej opinii na temat osoby czy zaistniałej sytuacji nie obrażając nikogo przy tym. Niestety ktoś wmówił kierownikom w Casto że są najfajniejsi, najmądrzejsi a każdy poniżej nich to "nieudacznik" i zapewne ma kompleksy. Dlaczego nie dziwi nikogo fakt że coraz częściej głośno się mówi o kadrze zarządzającej, o jej kulturze osobistej i nietypowych zachowaniach. Jestem ciekaw ilu kierowników awansowało z zespołu i czy pamiętają czasy ja to oni byli ganiani ze szmatami i poniewierani przez swoich przełożonych. Tyle, że kiedyś nie było tego forum, ale pewnie też niejeden chciałby coś ciekawego napisać. W każdym takim poście jest małe ziarenko prawdy. Przykro się czyta takie posty gdzie "mega fajny" kierownik każe zwolnic się pracownikowi zamiast samemu zastanowić się co może zrobić aby być jeszcze lepszym menadżerem. Nie ma dialogu w Casto a racja nie zawsze leży tylko i wyłącznie po stronie kierownika. Bardzo fajną rzecz powiedziała Pani Kierownik " czarna" że każdy powinien sam sobie zrobić rachunek sumienia, niestety w wielu przypadkach nikt nic nie powie głośno bo najzwyczajniej straci pracę bądź usłyszy "jak ci się nie podoba to się zwolnij". Pamiętam czasy gdzie dyrektor podchodził sam do ludzi i pytał jak się pracuje i co można zmienić na lepsze aby praca była łatwiejsza i przyjemniejsza. Każdy zdaje sobie sprawę z tego że nadeszły ciężkie czasy i "miodu" już nie będzie. Pamiętajcie Panie i Panowie Kierownicy, że z nękanego pracownika dużego pożytku nie będzie. Czasami warto być człowiekiem i normalnie porozmawiać, chociaż postarać się zrozumieć drugą stronę.
      • bin1111 Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 14.04.12, 19:37
        Przeczytałem wszystkie wypowiedzi... Dużo w nich prawdy i każdy ze starych pracowników doskonale to wie. Niestety Panie i Panowie nic to absolutnie nie zmieni, że sobie tutaj popiszemy. No chyba, że Pan dyrektor to wszystko czyta i rzeczywiście zrewiduje swoje opinie o kierownikach. Tutaj niestety potrzebny jest człowiek, który bardzo dobrze rozszyfruje każdego z kierowników. Szkoda, że nie można mu tego powiedzieć prosto w oczy, jaka jest w rzeczywistości Jego kadra gdy go nie ma (SZANUJEMY SWOJĄ PRACĘ). Bardzo dobrze się maskują, trochę podliżą i jakoś się przekaturlają do następnego dyra. Sporo powiedziano , o kierowniku z ogrodu, ale zdecydowanie za mało o innych. Myślę, że można by było książki pisać, szczególnie o elektryku i kier. narzędzi, którzy tak naprawdę funkcjonują dzięki swoim zastępcom. Kierownik budowlanki to oczywiście cichutki przestraszony chłopczyk. Obawiam się, że znajomość steropianu, bloczków i drzwi to zdecydowanie za moało by być kierownikiem któregokolwiek z działów. Kierownik metalowego... no cóż to widzą wszyscy w Casto Opole... lizać i polizać....jestem najlepszy... Szkoda, że tego nie widzą nasi dyrektorzy...
        • s.r.a.m.n.a.t.o Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 14.04.12, 21:04
          Moze powinnismy ustalic na samym poczatku jaki powinien byc ten nasz idealny kierownik/kierowniczka?

1. Stanowczy i bardziej zainteresowany pracownikami - nie jak kiero 90tki,
          2. Kulturalny i opanowany, zawsze trzeźwy w pracy, traktujący pracownikow rowno i sprawiedliwie, (pijesz-awansujesz) - nie jak kiero 50tki,
          3. Umiejący dobrac sobie dobrych pracownikow i zastepcow (rekordzista L4 w Casto) - nie jak kiero 40tki,
          4. Bardziej zainteresowany sprawami na dziale a nie na calym sklepie (szczegolnie na kasach) - nie jak kiero 10tki,
          5. Pomimo tego, ze ma nienormowany czas pracy powinien 8.45 w niej przesiedziec - nie jak kiero 80tki.
          6.Bez przesady ambitny i zawziety - nie jak kierownik 20tki,
          7. Kierownikiem powinien byc ktos komu nie uderza woda sodowa do glowy po zostaniu nim bo idealnym przykladem na to jest kiero 60tki. Zobaczyc Twoją twarz po wyborach kierownika roku - BEZCENNE smile

8. Dobrym kierownikiem (wg mnie) jest Magda J. - szkoda, ze dala sie okrecic wokol palca kolezankom z porad.

• marcin.ess Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 16.04.12, 10:25
      ehh, dość poważne zarzuty z tym pracowaniem na kacu np. myślę, że trochę naciągane, bo castorama jako duża firma jest restrykcyjna i nie dopuściłaby do takich akcji, żeby nie mieć nieprzyjemności.. a znając życie, ktoś życzliwy i tak zaraz by doniósł do pip-u o tym fakcie.. także coś mi się nie chce wierzyć.. ale co się dziwić takim oszczerstwom, skoro w necie większość myśli ze jest anonimowa..
      • mau-zer Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 19.04.12, 11:46
        widzę że wielu pracusiów i opierdalaczy ruszyły te posty , jest proste i stare powiedzenie " Wszędzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma " a tu na pokrzepienie wszystkich - www.youtube.com/watch?v=_v8KqVhskjA , może to wielu osobom da coś do myślenia bo większość tylko narzeka i marnuje energię na te pierdoły obsmarowując kierowników i kierowniczki tak jakby każdy z pozostałych pracowników był święty , chciałbym zobaczyć w akcji jednego z drugim wielce poszkodowanych i szydzących np z "czarnej" gdyby dać im stanowiska kierownicze - no pewnie Oni już by zrobili porządek hahaha , dobre sobie, wiele razy się zastanawiałem co by było gdybym ja dostał jakieś stanowisko kierownicze , czy stałbym się taki sam jak tu rzekomo opisywani kierownicy , mówię sobie że ja byłbym inny, ale to gówno prawda , inne stanowisko , inne obowiązki , inne podejście do wszystkiego , mógłbym być najlepszym kierownikiem ale pod pewnymi względami na pewno zrobiłbym się chujem, więc nie narzekajcie abstynenci , nie palący i nie ćpający , tylko zabierzcie się do roboty i pilnujcie własnej dupy , i własnego interesu , patrzycie na czyjeś podwórko a na waszym syf , kiła i mogiła porządnisie, a na Casto nie narzekajcie bo pracowałem w gorszych miejscach, za mniejsze pieniądze za więcej godzin w miesiącu ale nie przeczę że o swoje trzeba walczyć. wyżej chuja nie podskoczysz !!!! tego się nauczcie i weżcie się do roboty www.youtube.com/watch?v=_v8KqVhskjA
        • hektor-achilles Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 21.04.12, 19:25
          My pracownicy nie jestesmy bez winy. Zawsze i wszedzie znajdą sie opierdalacze, pracusie, podpierdalacze, honorowi i lewusy...
          Kierownicy powinni takich ludzi segregować, utemperować, nauczyć, poprawić a także zjebać.
          Nie ma co do tego watpliwości smile Kazdy jest tylko człowiekiem. Jeden jest tylko po to aby "posciemniać 8 godzin" , drugi dąży ambitnie po upragniony "kierowniczy cel" a trzeci jest niedoceniany i upokazany przez kierownika. Jest bardzo wielu dobrych pracowników, którzy potrafią "coś" zrobić dla opolskiej Castoramy i nie są doceniani, oraz kilku kierowników, którzy potrafią to docenić.
          Lecz są też pracownicy niedoswiadczeni, nierobotni, którzy mają szczególne wzgledy u kierowników. Wiadomo, że nikt nie jest swiety, lecz Kierownicy- gdzie tu sprawiedliwość? Chcielibyscie być tak samo traktowani? Nie mamy do was zazdrości ani zawiści jak twierdzi "wiem kim jestes" (chyba ten najbardziej agresywny) lecz docencie naszą pracę. Nie szukajcie tylko naszych wad i nie dawajcie tylko podwyzek i awansow Swoim kolegom. Tylko o to chodzi!!! BADŻCE FAIR.
          • sparkley Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 24.04.12, 09:57
            wszędzie tak jest wink i oczywiście wszędzie lepiej gdzie nas nie ma wink ja tam doceniam pracę i swojego kierownika, bo akurat u nas jest o tyle spoko, ze kierownik zawsze pomoże jak widzi ze jest naprawdę dużo pracy.. a jak widzi że się ludzie starają to przyjdzie i powie że jest zadowolony, ale jak widzi że się ktoś opita la to podejdzie i też powie ze mu to przeszkadza i że zespół jets niezadowolony..
          • wiem_kim_jestes Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 24.04.12, 12:07
            "...wytykasz moje błędy?! tylko na tyle stać Cie...żyjąc czyimś życiem stracisz tylko własne..."

przemyśl to sobie...
            a i co do mojej agresjibig_grin nie dramatyzuj bo jestem potulny jak baranek xD
            • hektor-achilles Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 15.08.12, 00:41
              "stracisz tylko własne"... to są słowa Grzegorza L. który tylko w ten sposób potrafi zmotywować pracownika. Pozdrawia Cie znajomy z innego działu (nie z Twojego i nie kolega...) bo któż by chciał pracować dla agresora, który tylko TO może powiedzieć. I jeszcze jedno. Nie strasz więcej ludzi bo jestes zwykłym, szczenięcym podpiętkiem, który postradał rozumy, dostał "szanse życia" i szaleje... żal...
              • bartlomiej_s Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 30.08.12, 23:47
                ojjj to pojechaliście po bandzie. Bardzo przykro się mnie zrobiło. A kawałek czasu z wami się również "opierdalałem" jako kieras. Zawsze ceniłem sobie złe słowa w twarz a nie nóż w plecy.
                pozdrawiam tych co mnie pamiętają wink
                Bartłomiej_sz
    • castofreeopole Re: Castorama Opole! Nowy Temat! 22.04.13, 00:31
      kierownicy nam w końcu zmiękli, już nie są lebrami jak za czasów "Heńka" bo nowy Dyro w końcu pokazał władzę również Im. Chociaż szkoda dziewczyn, ale mają za swoje, to również powinien wypierdzielić kiera z r-60 bo to strasznie emocjonalnie nerwosol...i dac do tej roboty doświadczonego Tomka... Panie G... wypierda... bo sie nie nadajesz...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka