Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach

IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:51
    Wiem z poprzednich postów,że kilka osób było w zeszłym tygodniu na rozmowie
    kwalifikacyjnej(drugi etap) w Katowicach do pracy w Banku Millenium. Czy ktos
    otrzymał juz odpowiedź?? ...tak z ciekawosci,bo czekam z niecierpliwoscią ;)
    Obserwuj wątek
      • utunia Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach 25.10.05, 11:58
        Niestety ni epojechałam - bardzo silne zatrucie pokarmowe. Mają dać mi inny termin
        • Gość: KOT Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:01
          ojjjj:/ A ja do piatku czekam na "werdykt" ;)
        • andrejwww Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach 25.10.05, 12:04
          Chyba innego już ci nie dadzą, jak już przy rozmowie kwalifikacyjnej nawalasz,
          to w pracodawca już sobie pomyśli " jak już teraz nawala to co dopiero będzie
          póżniej" i weżmie kogoś innego z kilkuset chętnych na twoje stanowisko.
          • utunia Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach 25.10.05, 12:06
            No to trudno, na razie z głodu nie umrę, chciałam zmienić prazę
          • Gość: KOT Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:49
            Czy ja wiem,wkońcu to że raz sie zatrujesz nie znaczy,że tak bedzie zawsze.
            Może jednak, tylko pytanie czy bedzie jeszcze raz przeprowadzana rekrutacja,bo
            dla 1 osoby specjalnie zbierać sie nie beda:|
        • Gość: kasia26 Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.prenet.pl 25.10.05, 19:15
          hej utunia! w którym oddziale w częstochowie miałas rozmowę, bo znam tam pewna
          osobe w jednym oddziale , która tam pracuje i harówa zarobki ponoć 1100 zł
          netto. A swoje c.v wysłałaś z gazety? pozdrawiam.dzieki z gory za odpowiedź- jak
          możesz.
          • utunia Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach 26.10.05, 10:14
            Witaj Kasiu26!
            Na rozmowie byłam w II Alei. Oferte znalazłam na necie, ale teraz odpuszczam
            sprawę bo znalazłam inną pracę - bez "Wyników w sprzedaży" i takich tam...
            • Gość: KOT Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:50
              O!! To gratuluje nowej pracy;)
            • Gość: Kasia26 Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.prenet.pl 27.10.05, 19:38
              hej utunia ! Masz moze nr gg albo email to moze pogadamy na temat poszukiwania
              pracy w częstochowie? Jezeli możesz oczywiscie.
              • utunia Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach 27.10.05, 22:20
                Pisz na maila gazetowego.
            • Gość: kasia26 Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.prenet.pl 27.10.05, 19:46
              hej utunia! moze mogłabys podac swoj nr gg albo email to mogłybysmy pogadać na
              temat rynku pracy na terenie cz-wy? pozdrawiam
      • Gość: makal Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.akk.net.pl 25.10.05, 13:11
        hej, ja tez czekam do piątku ale cały czas się zastanawiam, czy gdyby odpowiedź
        była pozytywna to czy brać to, bo słyszałam wiele negatywnych opini o millenium
        na sląsku, chodzi głownie o szefostwo , atmosferę i limity sprzedażowe do
        wykonania
        • Gość: KOT Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:15
          Nooo ja też słyszłam,ale ogólnie to we wszystkich bankach jest
          podobnie,przynajmniej jeśli o limity chodzi i o nacisk na jak największa
          sprzedaż:| Z tego co ja słyszłam,to Lukas i Citibank sa o wiele gorsze. Ale to
          wiem tak ogólnie, nie akurat na Śląsku,a taki sie ten facet w K-cach całkiem
          sympatyczny wydawał:>
          • Gość: www Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:28
            nie bierz wszystkiego na powaznie i tak od nowego roku chyba będą zmiany
            wynagrodzeniach i premiach...
            • Gość: prac Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.aster.pl 25.10.05, 22:11
              a skąd taki news o zmianach po nowym roku ???
            • Gość: KOT Re: Rozmowa kwal.w Millenium w K-cach IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:51
              ehhh,no tak,ale praca by mi się przydała:|
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka