Dodaj do ulubionych

Tanie PALETY EURO

11.09.14, 11:21
Witam, ostatnio wysłałem najtaniej paletę EURO ze wszystkich kurierów właśnie dzięki www.e-palety.com. Mają najniższe ceny na rynku i żadnych ukrytych opłat drogowych czy paliwowych! Polecam ich z czystym sumieniem
Obserwuj wątek
    • ania22345 Re: Tanie PALETY EURO 15.09.14, 12:06
      Jak juz polecasz to ja tez polece. Mozna sobie zawsze porownac. Nasza firma wysyla palety z serwisu Paczuszka. Jak na razie nie ma problemow i rabaty tez sie znalazly :)
    • fajny2014 Re: Tanie PALETY EURO 15.09.14, 15:57
      Słuchajcie jak chcecie wysłać kurierem najtaniej paletę EURO to wejdźcie na stronę www.e-palety.com . Skorzystałem z ich usług i mają mega niskie ceny na wysyłkę w całej Polsce!"
      • paleciak0 Re: Tanie PALETY EURO 22.09.14, 14:16
        Zamówiłem ostatnio wysyłkę kilku palet EURO na www.e-palety.com i dostałem zaskakująco niską cenę 115 zł netto za wysyłkę w całej Polsce! Polecam ich do stałej współpracy bo kontakt z nimi jest wzorowy!
        • angelika266 Re: Tanie PALETY EURO 01.11.14, 16:19
          Wysłałem najtaniej paletę EURO ze wszystkich kurierów właśnie dzięki www.e-palety.com tak samo polecam jak wyżej, miły kontakt i wszystko się da dogadać
          • piropvpxd Re: Tanie PALETY EURO 02.11.14, 22:24
            Słuchajcie jak chcecie wysłać kurierem najtaniej paletę EURO to wejdźcie na stronę www.e-palety.com . Skorzystałem z ich usług i mają mega niskie ceny na wysyłkę w całej Polsce
            • vpersie11720 Re: Tanie PALETY EURO 09.11.14, 11:14
              tez tak uwazam !
              www.e-palety.com to najlepsza firma !
        • piropvpxd Re: Tanie PALETY EURO 02.11.14, 22:23
          Słuchajcie jak chcecie wysłać kurierem najtaniej paletę EURO to wejdźcie na stronę www.e-palety.com . Skorzystałem z ich usług i mają mega niskie ceny na wysyłkę w całej Polsce !!!!
    • 4agnieszkaaga Re: Tanie PALETY EURO 26.11.14, 12:59
      Czy wiecie, że w Polsce pojawiła się nowa firma, która wysyłka wszystkie Palety EURO za mega niskie ceny? Wysyłam ok 50 palet w miesiącu i dali mi cenę 100 zł / netto ze wszystkimi opłatami! Odezwijcie się do nich i przekonajcie się sami! w w w .e-palety.com
      • 1985krzysztof Re: Tanie PALETY EURO 09.04.15, 07:35
        hej hej www.e-palety.com to firma ktora oferuje palety EURO w bardzo dobrej i niskiej cenie, przy bardzo wsokiej jakosci. Zachecam do zapoznania sie z ich oferta.
    • damiano381 Re: Tanie PALETY EURO 24.06.16, 23:52
      Jeżeli wysyłacie palety euro, palety niestandardowe do 300 cm długości, dłużyce, przesyłki gabarytowe to polecam alepaka.pl tanio i solidnie. Serwis czynny całą dobę 7 dni w tygodniu.
    • bartnikmodny Re: Tanie PALETY EURO 20.07.16, 13:22
      Miesiąc temu wysyłałem do moich teściów szafę trzy drzwiową. Żeby wyszło mnie najtaniej to skorzystałem z mw-spedition.com bo żaden inny kurier nie chciał się tego podjąć a inni przewoźnicy chcieli żebym płacił za całą przestrzeń w aucie a nie tylko za tyle ile zajmowała moja szafa.
    • lukaspols Re: Tanie PALETY EURO 21.07.17, 03:08
      www.najtańszepalety.pl NIE POLECAM ! ! ! ODRADZAM ! ! ! Witam wszytkich serdecznie.Korzystałem z usług firmy www.najtańszepalety.pl Kilka dniu temu szukałem w internecie i napotkałem tą firmę, zarejestrowałem się w serwisie zamówiłem kuriera wybrałem opcję za pobraniem ubezpieczyłem paczkę, wpisałem ostrożnie żyrandol a dodatkowo wybrałem opcję iż już nie bede musiał drukować dokumentów za którą zapłaciłem dodatkowo kilka polskich złotych. Po dwóch dniach zjawił się kurier z firmy Fedex i zabrał paczkę nie zostawiając żadnego potwierdzenia. Do odbiorcy dojechała BEZ POBRANIA a dodatkowo żyrandol jest połamany. Portal www.najtańszepalety.pl odmawia przyjęcia reklamacji gdyż jak twierdzi nie mam potwierdzenia nadania paczki i nie liczy się to że jestem zalogowany w serwisie www.najtańszepalety.pl w moim koncie widnieje nr listu opłata która uiściłem a dodatkowo pobranie na które kazano mi czekać i mam tę informację na piśmie dopiero gdy napisałem, że przekazano paczkę odbiorcy bez pieniędzy Pani Natalia A. z firmy www.inter-couriers.pl pisze do mnie takiego meila Przepraszam za mój błąd i nie dopatrzenie.
      Proszę o przesłanie skanu listu przewozowego z miejsca nadania.
      Jeśli było wpisane pobranie to złożymy reklamację do FEDEX i w gestii FEDEX będzie szybkie wyjaśnienie tej sprawy.
      Jeśli natomiast na liście przewozowym nie było wpisanego pobrania to nic już w tym momencie zrobić nie będziemy mogli dla Państwa. W tej sytuacji przysługiwać tylko Państwu będzie zwrot opłaty za usługę za pobraniem i jeśli Pan sobie życzy tego zwrotu, prosimy o przesłanie prośby mailem.

Z poważaniem,
      Natalia A....

tutaj mój meil : Na państwa stronie zamawiałem kuriera i na tej stronie złożyłem też dyspozycje za pobreniem na kwote 1500PLN gdzie podałem swój numer konta oraz ubezpiczyłem paczkę na w/w kwotę. Dodatkowo zaznaczyłem opcję, i nie bedę drukował dokumentów, tylko kurier je wypełni.

Pani NATALIA odpisuje Owszem tak Pan wybrał. Ale to dokument przewozowy jest dokumentem właściwym, a nadawca dopiero stawiając podpis na nim akceptuje wszelkie zawarte na nim dane zgodnie z regulaminami firm kurierskich.
      Te dane które Pan podaje nam w serwisie są do naliczeń, do prawidłowego potem zwrotu pobrania, gdyż to wszystko jest zautomatyzowane. Natomiast wybierając opcję bez wydruku listu przewozowego trudno abyśmy mogli brać odpowiedzialność za to co Klient z kurierem wpisze na liście przewozowym. Jak wpisze dane nie zgodne z tym co nam zadeklarował i opłata wychodzi wyższa to oczywiście dochodzimy swoich roszczeń na drodze polubownej czy sądowej. W tym przypadku natomiast wygląda na to, że nie została wpisana usługa na niekorzyść Klienta. Ale my to będziemy dopiero widzieć dopiero koło 5-10 sierpnia jak spłyną do nas zestawienia z miesiąca lipca. Stąd moja prośba o skan lub zdjęcie chociaż listu przewozowego, gdyż nie dysponujemy żadnymi danymi z firmy FEDEX na chwilę obecną.

Z poważaniem,
      Natalia Arb

Oto mój email Zamówiłem kuriera przez Państwa portal kurier był zamówiony za pobraniem a paczka ubezpieczona. Prosze o rozpatrzenie mojej reklamacji w przeciwnym wypadku opiszę całą sytuację a sprawe skieruję na drogę sądową.

Pani Natalia Odpisuje Panie Łukaszu,
      Proszę opisywać - informuję, iż jeśli w internecie zobaczymy komentarz dotyczący naszej współpracy nie zgodny z prawdą, sprawa znajdzie swój finał w sądzie jak wiele podobnych które były dotychczas - nie przez przypadek prawie nic o naszej firmie w internecie nie ma.
      Jesteśmy w 100% uczciwi, dotrzymujemy wszystkiego do czego zobowiązujemy się w regulaminie, ale jeśli Klient opisuje kłamstwa w internecie, każda taka sprawa trafia do sądu i nie odpuszczamy żadnego takiego przypadku - wszystko potem wyrokami sądów znika z internetu i to do osoby opisującej należy naprawienie szkód.
      Jeśli nie dysponuje Pan dokumentem z miejsca nadania, to tym bardziej Panu pomóc nie możemy - jakakolwiek reklamacja musi być złożona z potwierdzeniem nadania przesyłki zgodnie z regulaminem usług FEDEX.
      Natomiast jeśli Pan czuje się poszkodowany to również zapraszam do sądu. My niestety odpowiadać za Państwa błędy nie możemy i nie będziemy, a jeśli Pan uważa, że sprawa wygląda inaczej to poczekamy na wyrok sądu.
      Nie sprawdzałem w serwisie, a nie bardzo teraz mogę, ale jeśli jest Pan Osobą Prywatną to jeszcze może Pan skorzystać z UOKIK - będzie szybciej i taniej dla Pana.

Z poważaniem,
      Natalia Arb.....

Oto moja kolejna wiadomość Proszę się nie martwić całą sytuacje opisze jak było zamówiłem kuriera przez państwa stronę opłaciłem za pobraniem paczkę ubezpieczoną a dodatkowo zeby nie obciążać rodziny dokupiłem opcje ze firma kurierska I kurier będzie posiadał dokumenty abym nie musiał drukować. Dalej wiemy jak było. Jeśli moja reklamacja nie zostanie rozpatrzona pozytywnie zostanie opisana zgodnie z prawdą na forum.Pani wiadomości e-mail z zastraszaniem również choć na mnie wrażenia nie robią zbyt wielkiego na innych mogą.

I z ostatniej chwili Pani Natalia Człowieku!? Gdzie masz napisane, że kurier będzie posiadać dokumenty ze sobą!? Naucz się człowieku czytać regulaminy firm kurierskich, a dopiero później bajki pisz.
      A jak oddajesz jakiemuś kurierowi przesyłkę bez potwierdzenia to gratuluję. Następnym razem polecam oddać dom, samochód i działkę bez żadnych potwierdzeń.
      Uprzejmie informuję zarazem, iż nie zezwalamy na ujawnianie treści korespondencji prywatnej z naszą firmą i w przypadku złamania tego punktu, będziemy dochodzić odszkodowania na drodze sądowej.
      Żadnej reklamacji nie przyjęliśmy - aby ją złożyć należy wypełnić formularz reklamacyjny którą załączam do wiadomości. I przy tej reklamacji obowiązkowym dokumentem jest list przewozowy z miejsca nadania podpisany przez Pana oraz kuriera odbierającego.
      Temat uważam za zakończony, bo mamy setki przesyłek dziennie i nie zamierzam poświęcać więcej czasu na idiotyczne rozmowy z kimś, kto pisze totalne brednie, nie mające żadnego umocowania w prawie polskim.

Na przyszłość proszę nie korzystać z usług naszej firmy.

Z poważaniem
      Natalia A.

Tak professionalna firma na rynku Polskim podchodzi do swoich klientów. Pozdrawiam Wszystkich czytających a dla mocniej zainteresowanych mogę poprzesyłać skany wiadomości. Na potwierdzenie mojej uczciwej wypowiedzi na temat firmy najtańszepalety.pl oraz inter-couriers.pl
    • kubaa8986 Re: Tanie PALETY EURO 24.05.19, 09:50
      Zdecydowanie mogę polecić lidal.pl mają bardzo dobre ceny w porównaniu do konkurancji!
      • kubaa8986 Re: Tanie PALETY EURO 28.05.19, 12:29
        Zdecydowanie mogę polecić lidal.pl mają bardzo dobre ceny w porównaniu do konkurencji! *
    • fransu202 Re: Tanie PALETY EURO 23.12.19, 11:36
      Dla najbardziej specyficznych klientów to tylko Lidal.pl. Ich kontakty sięgają licencjonowanych producentów także polecam
    • haniabog Re: Tanie PALETY EURO 08.01.21, 15:14
      Kupował ktoś może z Was na stronie www.paletymartex.pl ? Szukamy z mężem dobrych palet, takie które będą się nadawać na meble ogrodowe, a to co opisują na stronie wydaje się całkiem fajnej jakości. Zamawiał ktoś z Was coś od nich i może mi dać znać?
    • haniabog Re: Tanie PALETY EURO 13.01.21, 16:09
      A polecacie może www.paletymartex.pl ? Szukam opinii na ich tamat
    • kierowca556x Re: Tanie PALETY EURO 15.03.21, 21:23
      Przed wysłaniem polecam artykuł: www.fobas.pl/wysylka-palet/, można znaleźć cenne wskazówki, które dają pewność że kierowca odbierze od Nas paletę ;)
    • nowakowski_mirus Re: Tanie PALETY EURO 10.01.22, 19:08
      Wszystkie potrzebne info w jakie palety inwestować, jakie są warte swojej ceny znajdziecie na v4-publichealth.eu/palety-ile-kosztuje-paleta-euro-cenny-palet/, mega polecam tam zajrzeć zanim zabierzecie się do czegokolwiek.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka