Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w policji podanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:17
    pomóżcie mi przedstawic argumenty dlaczego chce pracowac w policjii, potrzebuje to do napisania podania pilnee!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: tomek Re: praca w policji podanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:21
        pilne prosze o pomoc!!!!!!!!!!
        • Gość: A Re: praca w policji podanie IP: 217.197.78.* 31.05.06, 19:48
          DLA KASY
        • ruda.farbowana Re: praca w policji podanie 31.05.06, 19:53
          Człowieku, skoro sam nie wiesz dlaczego chcesz tam pracować, to daj sobie
          spokój i nie zaśmiecaj forum takimi beznadziejnymi wątkami. Podobno policjant
          powinien odznaczać się między innymi umiejętnością logicznego myślenia. Nie
          obraź się, ale chyba z tym krucho u Ciebie. Boże, broń nas od takich stróżów
          prawa, już za dużo ich w naszym kraju.
          • Gość: tomek Re: praca w policji podanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:19
            wielkie dzieki ale mi pomogliscie, te głupie komentarze mozecie zostawic sobie, 5 lat temu pisałem ostatnio podanie o prace i czy to takie dziwne ze czasem cos ciezko ubrac w zdanie??? nie oczekiwałem ze mi ktos napisze podanie ale cos podpowie ale jak widze ludzie tu są zyczliwi ................jeszcze raz dziekuje a tak wogóle to jest po to forum aby je zasmiecac wszystkimi sprawami a jak ci sie nie podoba to załóż swoje prywatne i nie bedziesz miała zadnego problemu.................
            • Gość: Anka Re: praca w policji podanie IP: *.crowley.pl 31.05.06, 21:31
              Po pierwsze - chcesz pracować w Policji czy służyć??
              Po drugie - nie musisz pisać dlaczego - wystarczy jedno zdanie. "zwracam się z
              prosbą o przyjęcie na służbę w Policji" czy coś w ten deseń. Ale musisz to
              wiedzieć, bo jak dotrzesz do rozmów to Cię zapytają.
              I tak poza konkursem - życiorys napisz odręcznie - po staremu czyli opisowo -
              "Ja niżej podpisany urodziłem się...."

Dobry uczynek odfajkowany ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka