amatorka 06.09.06, 16:33 jestem na ostatnim roku studiow na Politechnice Szczecinskiej, gdzie moge szukac pracy po tym kieunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
knap.radoslaw Re: gdzie znajde prace po fizyce technicznej 07.09.06, 10:09 amatorka napisała: > jestem na ostatnim roku studiow na Politechnice Szczecinskiej, gdzie moge > szukac pracy po tym kieunku? Niestety nie podała Pani swojego kierunku studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
knap.radoslaw Re: gdzie znajde prace po fizyce technicznej 07.09.06, 10:36 knap.radoslaw napisała: > amatorka napisała: > > > jestem na ostatnim roku studiow na Politechnice Szczecinskiej, gdzie moge > > szukac pracy po tym kieunku? > > Niestety nie podała Pani swojego kierunku studiów. Przepraszam, nie zauważyłem, że kierunek jest w temacie. "Fizyka uczy jak efektywnie rozwiązywać problemy, zarówno gdy dotyczą one elektronów w studni potencjału jak i awarii promu kosmicznego czy ryzyka inwestycji; daje narzędzia, które można wykorzystać wszędzie: w nauce, w banku, makroekonomii, w biznesie; daje po prostu wolność, z której możesz skorzystać jak zechcesz." z wypowiedzi Stanisława Białynickiego-Biruli studenta FTiMS w latach 1994-1997 W tym wypadku polecam Internet: www.if.pw.edu.pl/html/absolwenci.html Odpowiedz Link Zgłoś